Еlciаа 482 Napisano Grudzień 7, 2025 2 minuty temu, paprykarz szczecinski napisał: Elka to neguje? Gdzie? Teraz ty mi pomoz i zacytuj Elcia między młotem a Kowadłem, as always Neguje jak najbardziej nabijanie się z mojej strony bo tylko tamten się nabijał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano Grudzień 7, 2025 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Tego nie powiedziałam, tylko potem dodałam w tamtej rozmowie naszej że ja go lubię co tobie się nie spodobało. Jakby ktoś jeszcze miał problem z dedukcja. Wypieranie faktów, które są na niekorzyść, jestem w stanie zrozumieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1553 Napisano Grudzień 7, 2025 2 minuty temu, Get Out napisał: Na pierwszej stronie napisałem że typowi chodzi o to że Elka rozmawia normalnie z tymi ktorych on nie trawi . Kurde dziwni są ludzie bo każdy niech gada z kim chcę i to że ja bym kogoś nie lubila a ty byś z nim gadał to gadaj sobie. No tragedia z nimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano Grudzień 7, 2025 1 minutę temu, Get Out napisał: Że mnie lubi i to ma być ta wielka tajemnica mająca mnie zaorać. Jesteś głupcem. Ze, nie potwierdza, że nie wysyłała mi screenów na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1553 Napisano Grudzień 7, 2025 4 minuty temu, Ali Baba napisał: widzialem i wtedy wyskoczyl z tymi screenami Te scriny są niewidzialne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano Grudzień 7, 2025 Przed chwilą, Ali Baba napisał: nie widze by potwierdzila ze sie nabijaliscie. jak to jest ze ty mieszasz w swoje zagrywki osoby ktore lubisz i ktore ci zaufaly ? ty masz downa prawda..? Rozumiem, że dotarło do twoje mózgownicy, że mam screeny od niej na niego? Teraz oczekujesz potwierdzenia, ze się z niego nabijaliśmy. Ty chyba też masz dała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 282 Napisano Grudzień 7, 2025 Wrzucanie bekowego screena na kogoś, nie każdy uważa za równoznaczne z nabijaniem się z niego i z brakiem sympatii. Takie wnioski wysnuwam z tego wszystkiego. Ela nie pisze że nie było screenów, tylko że nie w celu nabijania się, nabijał się sam Malowany, bo ona Widmo lubi. Dobrze rozkmniniam chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 482 Napisano Grudzień 7, 2025 2 minuty temu, Ali Baba napisał: nie widze by potwierdzila ze sie nabijaliscie. jak to jest ze ty mieszasz w swoje zagrywki osoby ktore lubisz i ktore ci zaufaly ? ty masz downa prawda..? To tylko utwierdza w przekonaniu żeby od takich osób jak on się trzymać z daleka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano Grudzień 7, 2025 1 minutę temu, Еlciаа napisał: To tylko utwierdza w przekonaniu żeby od takich osób jak on się trzymać z daleka. Chyba od takich jak ty. Wąchasz się publicznie z typami, a na privie się z nich nabijasz, żeby się przypodobać. Żałosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 482 Napisano Grudzień 7, 2025 5 minut temu, paprykarz szczecinski napisał: Malowany wywala priva ponownie (Elcia nauczka? Czy znów ‚nic mnie to obchodzi ‚?) wiec wiemy ze nabijanie z ułomów (lezak, widmo) to była jedna z rozrywek na tym priv. A Ela co ma powiedziec jak obecni są tu wszyscy zainteresowani twoim zdaniem? Damage control;) Mówie jak było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano Grudzień 7, 2025 Przed chwilą, Get Out napisał: Nie przejmuj się i UJ z nim bo to świnia sprzedajna jak priva wywala. Twój priv wywalała jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano Grudzień 7, 2025 To już kur leżak ma więcej honoru od ciebie i się wypiął na nią, a na ciebie pluje, a ty udajesz, że deszcz pada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 282 Napisano Grudzień 7, 2025 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Twój priv wywalała jprdl No co jak co, ale szach mat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano Grudzień 7, 2025 Elka, tak jak pisałem, każdemu starasz się trzymać równo rękę w czterech literach. Jesteś niczym chorągiewka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 482 Napisano Grudzień 7, 2025 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Chyba od takich jak ty. Wąchasz się publicznie z typami, a na privie się z nich nabijasz, żeby się przypodobać. Żałosne Tak na dobrą sprawę to nabijalam się z leżaka, celowo i specjalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 282 Napisano Grudzień 7, 2025 1 minutę temu, Ali Baba napisał: widzisz ocb z malowany? Tak sądzę. On ma pretensje do Eli że jest dwulicowa, nieszczera, interesowna, bo na priv się nabija z Widmo, a na publiku z nim popierduje. Jedno i drugie aby mieć dobre stosunki u kogoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano Grudzień 7, 2025 2 minuty temu, Mgła napisał: No co jak co, ale szach mat. Udaje, że nie widz, żeby sojusznika na kafe nie tracić. Zero godności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 482 Napisano Grudzień 8, 2025 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Elka, tak jak pisałem, każdemu starasz się trzymać równo rękę w czterech literach. Jesteś niczym chorągiewka. Chyba cię już do reszty popiėrdoliło chłopczyku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 282 Napisano Grudzień 8, 2025 Wszystko się teraz rozbija o to czy Ela kłamie, że sie nie nabijała z Widmo na privie. Wychodzi na to że wg niej wrzucanie bekowego screena na kogoś to nie nabijanie się. Pytanie: po co takiego zatem w ogóle wrzuciła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano Grudzień 8, 2025 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Tak na dobrą sprawę to nabijalam się z leżaka, celowo i specjalnie. Wstawianie mi kompromitujących rozmów z widmo, w jakim celu było? Przystań lawirować, tylko się kur określ w końcu. Nie da się być dobrym dla wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 282 Napisano Grudzień 8, 2025 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Udaje, że nie widz, żeby sojusznika na kafe nie tracić. Zero godności No a kto by chciał sobie popsuć stosunki dobre z kimś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano Grudzień 8, 2025 3 minuty temu, Mgła napisał: Tak sądzę. On ma pretensje do Eli że jest dwulicowa, nieszczera, interesowna, bo na priv się nabija z Widmo, a na publiku z nim popierduje. Jedno i drugie aby mieć dobre stosunki u kogoś. Jak my się rozumiemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 282 Napisano Grudzień 8, 2025 Przed chwilą, Get Out napisał: Za bardzo poważnie traktujesz to miejsce sprzedajny głupcze. Chłopie, ale co by nie gadać, ona też Twój priv z nią sprzedała Malowanemu, to czemu tylko jemu to wypominasz? No pytanie retoryczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano Grudzień 8, 2025 1 minutę temu, Get Out napisał: Za bardzo poważnie traktujesz to miejsce sprzedajny głupcze. Akurat bekę mam z większości z was, z tobą na czele zabrakło argumentów? Dotarło coś do pustego łba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 282 Napisano Grudzień 8, 2025 1 minutę temu, Ali Baba napisał: przeciez nie piszą... zdaje sie ta bylo dawno i nvm co to ma do rzeczy teraz miedzy widmo-elka? no chyba ze piszą caly czas i obgaduja widmo czy kogos innego. dlatego chce sie dowiedziec ocb. Pojęcia nie mam czy piszą nadal. Screen podejrzewam że był sprzed min roku ale co ja tam wiem. To ma chyba do rzeczy że ona na publiku okazuje mu sympatię i wsparcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano Grudzień 8, 2025 3 minuty temu, Mgła napisał: No a kto by chciał sobie popsuć stosunki dobre z kimś? W obliczu takich faktów? Tylko głupiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 282 Napisano Grudzień 8, 2025 2 minuty temu, Kocopoł napisał: a po co tu mieć dobre stosunki z kimś Żeby było miło, atencja, dla zab.icia czasu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano Grudzień 8, 2025 Przed chwilą, Get Out napisał: Myślę że więcej osób tak robi , a ja nic ciekawego nie pisałem więc bez obaw. Za po polsku nie umiesz, do było ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 282 Napisano Grudzień 8, 2025 Przed chwilą, Get Out napisał: Myślę że więcej osób tak robi , a ja nic ciekawego nie pisałem więc bez obaw. Ok robi więcej i w takim razie czemu na tej podstawie ją oczyszczasz z tego a jego nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 247 Napisano Grudzień 8, 2025 Lubię wkładać kij w mrowisko oh ah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach