Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Monarchini incognito

Wraz z powrotem przodownicy pracy wróciło kasowanie. Przypadek?

Polecane posty

4 minuty temu, paprykarz szczecinski napisał:

Ja od razu skojarzyłam wczoraj ale towarzycho widziałam mocno sie głowiło wczoraj 😃

No coz pamiętajmy ze nie jesteśmy na obozie integracyjnym Mensy 😛

Ej, ale serio w moim koncie nie ma nic tajemniczego 😄 Nazwa co prawda inspirowana Ewką i mroczny awatar jak u kilku innych pań, ale bez przesady 😄

2 minuty temu, paprykarz szczecinski napisał:

😆😂

weźcie bo muszę wyjść spóźnię sie na tramwaj 😛

Lepiej zabierz jego syna, bo lubi typ masturbować. 😅

3 minuty temu, Get Out napisał:

A później tam były smoki jeszcze płaska decho. 😅

Ale on właśnie tak wygląda. A ty... wiadomo, niewyraźny dzieciak, pryszcze, te sprawy 😉 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Twoja pasta twój problem , a nie mój i już tak nie nawiązuj do nieletnich przyrodzeń , bo załapią czemu ukrywasz się jak pdfek. 😆

Wychodzę, tyle z twojej projekcji o warowaniu 😄

Przed chwilą, konto inkoguto napisał:

Ale on właśnie tak wygląda. A ty... wiadomo, niewyraźny dzieciak, pryszcze, te sprawy 😉 

I przebrał się za babę wierzę na słowo . 😆

Przed chwilą, Get Out napisał:

I przebrał się za babę wierzę na słowo . 😆

Przebrał się tylko tam, gdzie mieszkasz w jukonie, czyli w twoim łbie, uszkodzonym waleniem w witryny sklepowe 🙂 

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Wychodzę, tyle z twojej projekcji o warowaniu 😄

Do warowania już przywykłeś aż ci zeszło ponad dekadę . 😅

Przebrał się tylko tam, gdzie mieszkasz w jukonie, czyli w twoim łbie, uszkodzonym waleniem w witryny sklepowe 🙂 

Po ero chodził z różową teczusią przecież pamiętasz zwyrola, a tutaj jest śliwką i kobietą. 😆

14 minut temu, konto inkoguto napisał:

Zaryzykowałabym twierdzenie, że być może potrafię gotować lepiej niż ty, salowa i pozostałe panie z poziomu "Ania gotuje", tyle że nie widzę za bardzo powodu przechwalania się kuchnią na takim właśnie poziomie (jak rosół, czy pierogi) 😉 

Praktycznie w każdym twoim komentarzu widać pogardę do kobiet  z tego forum. 

• Like 1

9 minut temu, paprykarz szczecinski napisał:

Miewała zwracała jej uwagę jak mi cisnęła pijana po chamsku. Raz sie nawet pożarły bo Madzia ‚stanęła po mojej stronie’ a ona po prostu stanęła po str rozumu radząc zakonczyc alkoholowy wulgarny bełkot w moja str 😛

to wtedy Gienia postanowiła być bezprecedensowa i wygarnąć madzi wprost co myśli 😆😃

Stosunek salowej do Ciebie jest inny niż do Pieprz (nie chce sobie robić więcej wrogów, niż już ma, więc lawiruje). Dopóki używa Geni do notorycznego hejtowania Pieprz, dla mnie się od niej nijak nie odcina. 

Edytowano przez konto inkoguto

1 minutę temu, Baba napisał:

Serio, zaczynasz mnie męczyć. To jest Twój problem ze mną, że ciągle czujesz się przywołana do tablicy moimi komentarzami, które nijak się do Ciebie personalnie nie odnoszą.

13 minut temu, konto inkoguto napisał:

Napisałaś publicznie po pijaku, że masz dwuletniego syna, którego przepraszałaś na forum. Przede mną nie ma sensu zaprzeczać, nie uwierzę ci. 
Nie mów za innych i nie rządź się. Jesteś tutaj na zasadzie klauna i tylko w twoich urojeniach możesz rozporządzać ludźmi. 

Póki co to ty się tutaj ze swoimi opóźnionymi w rozwoju koleżankami panoszysz, ale już niedługo. Ludzie nie są ślepi. Próba wytłumaczenia ci bardzo elementarnych rzeczy kończy się zawsze na zasadzie rzucania kałczukową piłeczką.

2 minuty temu, Baba napisał:

Jest z innego świata i tyle. Czy komentując to nie pokazujemy jakichś kompleksów?

2 minuty temu, Baba napisał:

To mnie są bez przerwy zarzucane przez tutejsze hejterki bzdury w postaci nieumiejętności podstaw jak gotowanie, czy dbanie o dom, bo nie widzę powodu o podstawach pisać (zwyczajnie mnie to nudzi i nie jest też to dla mnie sposób na zdobycie docenienia, bo to mam w domu w takich sprawach). Stąd mój komentarz. Przepracuj sobie branie do siebie rzeczy, których nie piszę o Tobie. 

3 minuty temu, Baba napisał:

Ania akurat nie ma sobie równych i widać jakie pojęcie ma o kuchni płaska decha. 😅

Ania akurat nie ma sobie równych i widać jakie pojęcie ma o kuchni płaska decha. 😅

To bazalna kuchnia. 

3 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Póki co to ty się tutaj ze swoimi opóźnionymi w rozwoju koleżankami panoszysz, ale już niedługo. Ludzie nie są ślepi. Próba wytłumaczenia ci bardzo elementarnych rzeczy kończy się zawsze na zasadzie rzucania kałczukową piłeczką.

A słabym punktem u płaskiej deski jest fakt , że nie może mieć dzieci i wtedy wszystkie talerze tłucze że się nie rozmnoży. 😆 

2 minuty temu, Monarchini incognito napisał:

XDxDxDxD 

Polonistyka level licencjat at: Collegium humanum 😛

zagięłam czasoprzestrzeń. Wyszłam z domu o 18.36 i zdążyłam na tramwaj z 18.35 😄

• Haha 1

1 minutę temu, konto inkoguto napisał:

To bazalna kuchnia. 

Na pewno lepsza niż u pieprz którą się zachwycasz. 😅

2 minuty temu, konto inkoguto napisał:

Drżę ze strachu (wraz z koleżankami) 😎

Planują coś jak prawdziwi pinki i mozg 😃 ja już dygam co wymyslil władca lalek😛 sorry sliwka ukradłam ci tego władcę lalek ale jest świetne 😃

• Like 1
  • Haha 1

1 minutę temu, paprykarz szczecinski napisał:

Polonistyka level licencjat at: Collegium humanum 😛

zagięłam czasoprzestrzeń. Wyszłam z domu o 18.36 i zdążyłam na tramwaj z 18.35 😄

Szybko poszło i ten tramwaj to chyba tylko w chorej wyobraźni przyjechał po ciebie mitomanko podstarzała. 😆

Czy nieumiejętność nauczenia się jazdy na rowerze, to coś z błędnikiem (Pieprz? Tak słyszałam). Nie potrafię też na nartach (Nadręczny potrafi i na snowboardzie ;)), ale umiem na łyżwach (oboje) i konno 😉 

1 minutę temu, paprykarz szczecinski napisał:

Planują coś jak prawdziwi pinki i mozg 😃 ja już dygam co wymyslil władca lalek😛 sorry sliwka ukradłam ci tego władcę lalek ale jest świetne 😃

Znowu sobie zawalisz i zatrzepiesz się pod posty babciu babciu tołdi. 😅

Czy nieumiejętność nauczenia się jazdy na rowerze, to coś z błędnikiem (Pieprz? Tak słyszałam). Nie potrafię też na nartach (Nadręczny potrafi i na snowboardzie ;)), ale umiem na łyżwach (oboje) i konno 😉 

Na koniu na pewno za miske ryżu i dach nad głową. 😆

2 minuty temu, Get Out napisał:

A słabym punktem u płaskiej deski jest fakt , że nie może mieć dzieci i wtedy wszystkie talerze tłucze że się nie rozmnoży. 😆 

Rozumiem, że to jakaś projekcja tłuczenia witryn sklepowych (przynajmniej znamy wreszcie powody tego zachowania u ciebie - niemożność rozmnożenia się poprzez impotencję, nie wpadłabym na to). 😎

• Haha 1

2 minuty temu, Get Out napisał:

A ty możesz? W sensie impotenci są w stanie zapłodnić kobiete?

no i pytanie kluczowe - rozmnożyłeś sie? 😛bo swojego czasu codziennie po kilka razy dzienie wypytywałeś o to kilka osób, pytanie czy coś u ciebie sie zmieniło pod tym względem? Te marzenia o wynajęciu brzucha z Ukrainy dalej aktualne?😃

Na koniu na pewno za miske ryżu i dach nad głową. 😆

Nie zazdrość, miękkiszon 🙂 

6 minut temu, konto inkoguto napisał:

Drżę ze strachu (wraz z koleżankami) 😎

Koleżanki na zasadzie wspólny wróg jednoczy i jedna baba to AO z fają przebrany za babę. 😅

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się