RitardModeracja 55 Napisano środa o 21:57 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ziemniaki sa najlepsze a frytki to moge jesc codziennie. To jedz i badz spasiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 10 Napisano środa o 21:57 355/850 punktów mastercard do zniżki 10zl jestem wypstrykany z cebul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano środa o 21:57 2 minuty temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Czemu dyche podniosl bo szara Szare wszystko droższe czesto bo kolor na topie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano środa o 21:57 Przed chwilą, RitardModeracja napisał: To jedz i badz spasiona Nie bede jesli bede jeść raz dziennie tylko frytki i nic więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 95 Napisano środa o 21:58 11 minut temu, Onaaaa napisał: Nie on te seriale cały czas oglądał i wszystko mi opowiadał aż sie z niego śmiałam. Nie gotował tylko zamawiał i kłamał ze sam zrobił. To wygląda jakby złapał w żagle trochę wolności i zgłupiał. Tak to jest bez dyscypliny pełne bezkrólewie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano środa o 21:59 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie bede jesli bede jeść raz dziennie tylko frytki i nic więcej. No tak. Wstaje na chleb z truflo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 10 Napisano środa o 21:59 O dostałem 999punktów za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 165 Napisano środa o 21:59 3 minuty temu, RitardModeracja napisał: 60 chyba. Lubię mieć 2 na 220 i się okrecic ...mi Ja mam 2, 140x200 i 200x220. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 95 Napisano środa o 21:59 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie bede jesli bede jeść raz dziennie tylko frytki i nic więcej. To mity z tymi ziemniakami bo dopiero dawka robi tycie tak jak z każdym produktem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 10 Napisano środa o 22:01 Zaraz se wyklikam nówke amazon basic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano środa o 22:02 Kota ślepego że spania zwabił smrut xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano środa o 22:03 Przed chwilą, Get Out napisał: To mity z tymi ziemniakami bo dopiero dawka robi tycie tak jak z każdym produktem. Wszystko zależy ile sie je ile ruchu i stresu. A stres wykańcza najbardziej przynajmniej mnie. Jeden ziemniak dziennie to żadne kalorię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 95 Napisano środa o 22:03 11 minut temu, Еlciаа napisał: W ilu stopniach pierzecie pościel? Ja w 90 jak nie jest mocno ciemna. Kolory schodzą w 90 no chyba, że biała. Patrzę na oznaczenia i jak jest 40-60 to w takiej piorę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano środa o 22:04 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Wszystko zależy ile sie je ile ruchu i stresu. A stres wykańcza najbardziej przynajmniej mnie. Jeden ziemniak dziennie to żadne kalorię. Chyba 1 kilo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 95 Napisano środa o 22:05 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Wszystko zależy ile sie je ile ruchu i stresu. A stres wykańcza najbardziej przynajmniej mnie. Jeden ziemniak dziennie to żadne kalorię. No właśnie zależy od ilości , bo jak ktoś nie ma umiaru to od każdego produktu się upasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano środa o 22:05 Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Chyba 1 kilo xD Kto je kilo ziemniaków dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 150 Napisano środa o 22:05 6 minut temu, RitardModeracja napisał: No tak. Wstaje na chleb z truflo uwielbiam trufle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano środa o 22:06 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kto je kilo ziemniaków dziennie Ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 10 Napisano środa o 22:06 Kupie se nowom tej jysk nie ufam jest bardziej sliska mi się gorzej podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano środa o 22:06 Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: uwielbiam trufle Wyroby o których mówie majo 1 procent trufli w sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 150 Napisano środa o 22:07 Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Wyroby o których mówie majo 1 procent trufli w sobie wiem najlepsza pasta jaką znalałem miała 2 ale i tak czuć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano środa o 22:07 1 minutę temu, Get Out napisał: No właśnie zależy od ilości , bo jak ktoś nie ma umiaru to od każdego produktu się upasie. Nigdy nie byłam na żadnej diecie, jem co chce i lubię. Najgorsze że często zapominam zjeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano środa o 22:08 1 minutę temu, RitardModeracja napisał: Ja Na frytki jeszcze zrozumiem ale do obiadu kg ziemniaków ugotowanych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano środa o 22:09 Może zjem kilo trufli kiedyś kto wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 95 Napisano środa o 22:09 19 minut temu, Onaaaa napisał: Przestań mnie jeszcze ty dobijać A no chyba nie ruskie racja Konflikty politycznie nie powinny być mieszane do produktów. No a co tam robić w święta w wawie można , siedzieć w betonie i jeść a później chodzić po betonach w mieście . To już bym wolał w góry pojechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano środa o 22:09 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Na frytki jeszcze zrozumiem ale do obiadu kg ziemniaków ugotowanych? Tak albo kilo w innej formie a co w tym dziwnego. Enylej od jutra do wigilii nic nie jem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano środa o 22:11 19 minut temu, Еlciаа napisał: W ilu stopniach pierzecie pościel? Ja w 90 jak nie jest mocno ciemna. W 90 lub 60 ale podibno powinno sie prać w 90 zeby wytępić zarazki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 150 Napisano środa o 22:12 jest jeszcze oliwa aromatyzowana truflo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 95 Napisano środa o 22:12 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nigdy nie byłam na żadnej diecie, jem co chce i lubię. Najgorsze że często zapominam zjeść Dlatego nie możesz przytyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano środa o 22:12 Wiem jem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach