murb 638 Napisano Grudzień 10, 2025 Ding dong. Wyczerpały się moje pokłady cierpliwości. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 82 Napisano Grudzień 11, 2025 Nawzajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 87 Napisano Grudzień 11, 2025 10 godzin temu, murb napisał: Ding dong. Wyczerpały się moje pokłady cierpliwości. Bez Ciebie to już nie będzie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 87 Napisano Grudzień 11, 2025 I wszystkim. Może nie świąteczna ale okołoświąteczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano Grudzień 11, 2025 10 godzin temu, murb napisał: Ding dong. Wyczerpały się moje pokłady cierpliwości. Nawet tak nie pisz 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szlifierz-nietoperz 10 Napisano Grudzień 11, 2025 42 minuty temu, taka_pokraka napisał: Bez Ciebie to już nie będzie to samo Będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 428 Napisano Grudzień 11, 2025 55 minut temu, taka_pokraka napisał: Bez Ciebie to już nie będzie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 428 Napisano Grudzień 11, 2025 11 godzin temu, murb napisał: Ding dong. Wyczerpały się moje pokłady cierpliwości. Jak coś, to Wesołych Świąt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 428 Napisano Grudzień 11, 2025 Nie na powodu do smutku. Kto się faktycznie polubił, dawno podał prywatne namiary na siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano Grudzień 11, 2025 13 minut temu, Żanetka napisał: Wy wsie o...eli, do bożego narodzenia chyba jeszcze trochę czasu zostało Z Dumbo spędzisz Święta Moon? Czy z mamusią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 239 Napisano Grudzień 11, 2025 2.5 miliona wyświetleń śniegu nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 96 Napisano Grudzień 11, 2025 Pogodnych Świąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 835 Napisano Grudzień 11, 2025 W sensie że już? U mnie aura mało świąteczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach