murb 638 Napisano 17 godzin temu Ding dong. Wyczerpały się moje pokłady cierpliwości. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 75 Napisano 9 godzin temu Nawzajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 32 Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, murb napisał: Ding dong. Wyczerpały się moje pokłady cierpliwości. Bez Ciebie to już nie będzie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 32 Napisano 7 godzin temu I wszystkim. Może nie świąteczna ale okołoświąteczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 604 Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, murb napisał: Ding dong. Wyczerpały się moje pokłady cierpliwości. Nawet tak nie pisz 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szlifierz-nietoperz 9 Napisano 6 godzin temu 42 minuty temu, taka_pokraka napisał: Bez Ciebie to już nie będzie to samo Będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 6 godzin temu 55 minut temu, taka_pokraka napisał: Bez Ciebie to już nie będzie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 6 godzin temu 11 godzin temu, murb napisał: Ding dong. Wyczerpały się moje pokłady cierpliwości. Jak coś, to Wesołych Świąt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 91 Napisano 6 godzin temu 11 godzin temu, murb napisał: Ding dong. Wyczerpały się moje pokłady cierpliwości. Nie dziwie sie. wesolych i spokojnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 394 Napisano 6 godzin temu Nie na powodu do smutku. Kto się faktycznie polubił, dawno podał prywatne namiary na siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 0 Napisano 6 godzin temu Wy wsie o...eli, do bożego narodzenia chyba jeszcze trochę czasu zostało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 33 Napisano 5 godzin temu Alleluja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 604 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Żanetka napisał: Wy wsie o...eli, do bożego narodzenia chyba jeszcze trochę czasu zostało Z Dumbo spędzisz Święta Moon? Czy z mamusią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 188 Napisano 4 godziny temu 2.5 miliona wyświetleń śniegu nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 17 Napisano 4 godziny temu Pogodnych Świąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 830 Napisano 3 godziny temu W sensie że już? U mnie aura mało świąteczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 215 Napisano 22 minuty temu (edytowany) 5 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Z Dumbo spędzisz Święta Moon? Czy z mamusią? Z twoja stara, tępa pisdo uposledzona Edytowano 19 minut temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach