Onaaaa 1355 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, miszluft napisał: Te pogłoski Krzysia o pracy ja powoli wkładam między bajki;) waruje tu minimum do 2 mimo deklaracji ‚udania sie na spoczynek’. A przecież sam zawsze piszczy ze to niemozliwe pracować i być tu w nocy:) wiec biorąc jego własna zasade nie pracuje śniegu nie ma, wiec co on może. Widocznie jest tak wytrzymały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Za 3 godziny. Sowa jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 661 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, miszluft napisał: Widze, jakby wziela zeszyt siostry z 4 klasy szkoły podstawowej i przepisała co tam znalazla biłabym brawo gdyby nie fakt ze to pani polonistka Ale potraktowała cię poważnie. Żadne tam zniszczę cię szloro Dobrej wszystkim, oczywiście oprócz gangu sysia bo zaraz znowu będzie drama o hipokryzji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Skoro jesteś taka biegła w pisowni , to czemu nie udzielisz korepetycji narzeczonemu i bełkoczesz ślinotokiem, że oczy bolą. Jak o coś pyta i czy zauważę to owszem udzielam. Przy czym u niego błąd widze może raz na 2 tygodnie mimo ze to nie jest pan licencjat polonistyczny a Genusia jak popełni jeden post bez byka to można otwierać szampana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 95 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Bla bla bla. Pisz merytorycznie , jak gienio poucza Miałbym uwierzyć w cokolwiek zwyrolowi który przebrał się za babę z powodu komprom na flagowcu. Chyba śnisz, ale możesz sobie próbować flaki wypruć aby mnie przekonać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 661 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Widocznie jest tak wytrzymały Oczywiście, a ty jesteś architektem. Wszystko się zgadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Widocznie jest tak wytrzymały A inni w jego mniemaniu nie mogą być wytrzymali. U mnie stwierdził ze siedzę na socjalu i nie mogę pracować bo jestem tu w nocy. Jak on tu blokuje do 2 w nocy to jest wytrzymały. Ok nie wiem jak ty ale ja to kupuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1093 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Monarchini incognito napisał: Co to za wyraz uspał? grzech gramatyczny popełniony z namysłem i nieprędko chyba skruchę uczuję. Odwykłem od dźwięków mowy ojczystej, kołysa i kląska milsze dla mnie aniżeli sze i szcze. Może się potem poprawię, ale dotąd muszę się swojego ucha radzić i jemu zaufać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 95 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: Jak o coś pyta i czy zauważę to owszem udzielam. Przy czym u niego błąd widze może raz na 2 tygodnie mimo ze to nie jest pan licencjat polonistyczny a Genusia jak popełni jeden post bez byka to można otwierać szampana. To coś słabo, bo ułomny twój narzeczony nadal nie potrafi zdania z dużej i kropki postawić, tylko leci ślinotokiem jakby dwubiegunówke miał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, miszluft napisał: Kazdy polonista wie, ze jezyk zapisany / internetu rządzi sie swoimi prawami, ale zaden polonista nie pisze jak dyslektyk (nie powinien). Nie wiem jakim cudem ta dzbanica nie czuje własnej śmieszności, w kolko jest poprawiana i jeszcze sie rzuca jak gunwo w przeręblu ja na jej miejscu i poziomie przemilczałabym te polonistykę, ale głabica nie czuje żadnej zenady Toć głąb kolo żadnej polonistyki nie stał nigdy. Bananowe dzieci czesto są wychowywane na zapierdzialych hrabiów i potem myślą że co wolno wojewodzie to nie tobje smrodzie. U niej to karykaturalna postać przybralo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 661 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Miałbym uwierzyć w cokolwiek zwyrolowi który przebrał się za babę z powodu komprom na flagowcu. Chyba śnisz, ale możesz sobie próbować flaki wypruć aby mnie przekonać. No cóż, skończyły się pomysły na logiczne fikoly, zaczął losować z banku randomowych ripost na każdą okazję. Nara sysio. Weź gienia ze sobą spać bo nie jesteście dziś w formie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Sowa jesteś? Kolo 2 już myślę spać ale trochę się to przedłuża czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1093 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Sowa jesteś? jestem ale miałaś mnie tak nie nazywać przy ludziach! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu Ale przyjdzie moment że zderzy czoło z asfaltem a nos z koksem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Oczywiście, a ty jesteś architektem. Wszystko się zgadza. Dzięki wiedziałam że przyznasz mi rację w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 661 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dzięki wiedziałam że przyznasz mi rację w końcu Hi hi hi, tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu Poka sowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 95 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: No cóż, skończyły się pomysły na logiczne fikoly, zaczął losować z banku randomowych ripost na każdą okazję. Nara sysio. Weź gienia ze sobą spać bo nie jesteście dziś w formie. Dobra nie tłumacz się jak winny tylko paciorek i spać, bo z lodówki jeszcze ludziom wyskoczysz kmiocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, miszluft napisał: A inni w jego mniemaniu nie mogą być wytrzymali. U mnie stwierdził ze siedzę na socjalu i nie mogę pracować bo jestem tu w nocy. Jak on tu blokuje do 2 w nocy to jest wytrzymały. Ok nie wiem jak ty ale ja to kupuje Ty tez możesz być wytrzymała tylko pamiętaj najgorszy jest wiatr bo jak zawieję za silno a ty mała bo przecież libed lubi małe baby to żeby cie nie przewróciło Edytowano 2 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 25 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: grzech gramatyczny popełniony z namysłem i nieprędko chyba skruchę uczuję. Odwykłem od dźwięków mowy ojczystej, kołysa i kląska milsze dla mnie aniżeli sze i szcze. Może się potem poprawię, ale dotąd muszę się swojego ucha radzić i jemu zaufać Coś mi świta, ale sobie nie przypomnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Get Out napisał: To coś słabo, bo ułomny twój narzeczony nadal nie potrafi zdania z dużej i kropki postawić, tylko leci ślinotokiem jakby dwubiegunówke miał. Duża litera czy przecinek (oczywiscie nie do przesady) na forum o kupie nie utrudnia aż tak zrozumienia jak mylenie znaczeń slow. dobra zreszta perły przed wieprze, nie będę z tobą lingwistycznych dyskusji prowadziła wybacz jak twoja jedyna wiedza jest ta wielka litera a sam piszesz jak jakis 80-latek mieszając gwarę, jakies archaizmy z podlasia + masa bledow stylistycznych (temu jesteś idealnie prosty do parodiowania). Ale grunt ze duża literę potrafisz postawić, gratuluje Edytowano 2 godziny temu przez miszluft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1093 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Monarchini incognito napisał: Coś mi świta, ale sobie nie przypomnę. Stójmy! — Jak cicho! — Słyszę ciągnące żurawie, Których by nie dościgły źrenice sokoła; Słyszę, kędy się motyl kołysa na trawie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trzeci oryginalny knur RP 2 Napisano 2 godziny temu 54 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Wywieźć to do Uzbekistanu i będzie spokój. Jeszcze szlauf dołączył do zacnego grona, stfu. co masz do uzbekistanu ? calkiem ladny kraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, RitardModeracja napisał: Toć głąb kolo żadnej polonistyki nie stał nigdy. Bananowe dzieci czesto są wychowywane na zapierdzialych hrabiów i potem myślą że co wolno wojewodzie to nie tobje smrodzie. U niej to karykaturalna postać przybralo No albo podczas pandemii online to robiła te polonistykę, na kafeterii może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 25 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: Stójmy! — Jak cicho! — Słyszę ciągnące żurawie, Których by nie dościgły źrenice sokoła; Słyszę, kędy się motyl kołysa na trawie, zero litości dla zmęczonego człowieka 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Widać kto tu by mógł zostać tulipanem. Baby lubjo teksty których nie rozumiejo ale brzmio mądrze. A jak chlop jeszcze deklamuje jak nawiedzony i ma wzrok spaniela to dom przepisany juz przez denatke Edytowano 2 godziny temu przez RitardModeracja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Trzeci oryginalny knur RP napisał: co masz do uzbekistanu ? calkiem ladny kraj Pani licencjat polonistyczna próbując hejcic kopiując Krzysia pisala do śliwki zamiast ubeku -> Uzbeku mieliśmy bekę stad chyba teraz udaje ze od poczatku chodziło o Uzbekistan Edytowano 2 godziny temu przez miszluft 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 95 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: Duża litera czy przecinek (oczywiscie nie do przesady) nie utrudnia aż tak zrozumienia jak mylenie znaczeń slow. dobra zreszta perły przed wieprze, nie będę z tobą lingwistycznych dyskusji prowadziła wybacz jak twoja jedyna wiedza jest ta wielka litera a sam piszesz jak jakis 80-latek mieszając gwarę, jakies archaizmy z podlasia + masa bledow stylistycznych. Ale grunt ze duża literę potrafisz postawić, gratuluje Wszystko się zlewa i nie wiadomo jak to interpretować, więc nie wybronisz tego bo typ jest ułomny. Jeszcze teraz literówki zaczął walić, to już w ogóle groch z kapustą robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Trzeci oryginalny knur RP napisał: co masz do uzbekistanu ? calkiem ladny kraj Ps chcesz rozpętać kolejna wojnę pisząc ze gdzieś byłeś? Miej litość krzys ostatnio stwierdził, ze mitomanie, bo powiedziałam ze biegnę na tramwaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Get Out napisał: Wszystko się zlewa i nie wiadomo jak to interpretować, więc nie wybronisz tego bo typ jest ułomny. Jeszcze teraz literówki zaczął walić, to już w ogóle groch z kapustą robi. A ty myslisz ze twoje ‚temu’ to jakis szczyt stylu? mam nadzieje ze zdajesz sobie z tego sprawę, ze kazdy kto to pisze tutaj robi to dla beki z ciebie, a nie ze to jezyk ogólnopolski Edytowano 2 godziny temu przez miszluft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach