RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, miszluft napisał: Pani licencjat polonistyczna próbując hejcic kopiując Krzysia pisala do śliwki zamiast ubeku -> Uzbeku mieliśmy bekę stad chyba teraz udaje ze od poczatku chodziło o Uzbekistan Przecież ona jest po pedagogice i uzdrawia zwichrowano młodzież babo jendzo. Nie ogarniasz kafe rzeczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1093 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Monarchini incognito napisał: zero litości dla zmęczonego człowieka 🥱 Stepy Akermańskie niejakiego A. Mickiewicza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, RitardModeracja napisał: Przecież ona jest po pedagogice i uzdrawia zwichrowano młodzież babo jendzo. Nie ogarniasz kafe rzeczywistości. Boze przed chwila myslaalm ze jeża czytam (kolory awatara) i ze sie otrzeźwiła To z tej pedagogiki to ma mgr którym sie szczyciła ostatnio. Licencjat mowila, ze filologia polska 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 95 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Ps chcesz rozpętać kolejna wojnę pisząc ze gdzieś byłeś? Miej litość krzys ostatnio stwierdził, ze mitomanie, bo powiedziałam ze biegnę na tramwaj Ale on był wszędzie więc musiałby ze dwieście lat żyć, albo dłużej żeby te wszystkie kraje zwiedzić, bo chyba tylko na Antarktydzie nie był. Typ nie potrafiący ulepić normalnie nawet jednego zdania miałby po świecie jeździć kto ci w to uwierzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 2 godziny temu Gienka to kiedy te ciosy bo muszę uciekac łatwiej by mi było jakbys mnie znowu psychicznie złamała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: Boze przed chwila myslaalm ze jeża czytam (kolory awatara) i ze sie otrzeźwiła To z tej pedagogiki to ma mgr którym sie szczyciła ostatnio. Licencjat mowila, ze filologia polska 🫢 Prędzej uwierzę w nie wiem co. Ale na pewno nie w polonistę który pisałby tą zamiast tę. Uwierzę w historyczkę która pisze rozumię na moim sprawdzianie ale nie w to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trzeci oryginalny knur RP 2 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, miszluft napisał: No albo podczas pandemii online to robiła te polonistykę, na kafeterii może teraz sa jakies studocu niektorzy daja te same testy co kilka lat, do tego transkrypcje i podsumowania w co drugim telefonie ludzie nagrywaja robia transkrypcje ai im robi podsumowanie ze studocu wrzucaja w chata testy, na uczelniach w stylu CH sa egzaminy on line i tak zdaja. teraz edukacja wyglada inaczej juz malo kto jakies sciagi pisemne robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Prędzej uwierzę w nie wiem co. Ale na pewno nie w polonistę który pisałby tą zamiast tę. Uwierzę w historyczkę która pisze rozumię na moim sprawdzianie ale nie w to. No dlatego ja tak z niej bekę toczę. Normalne miałabym w dupie byki jakiejś natchnionej randomiary ale ona naprawdę mowila o tym licencjacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 95 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, miszluft napisał: A ty myślisz że twoje ‚temu’ to jakiś szczyt stylu? Mam nadzieje że zdajesz sobie z tego sprawę, że każdy kto to pisze tutaj robi to dla beki z ciebie, a nie że to język ogólnopolski A skąd wiesz czy ja tego nie używam dla beki. Dobra spadówa starucho , bo starożytni lecą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: No dlatego ja tak z niej bekę toczę. Normalne miałabym w dupie byki jakiejś natchnionej randomiary ale ona naprawdę mowila o tym licencjacie Dobra ustalmy raz na zawsze że to ordynus trollus pospolitua aniżeli zadna polinistka hrabina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ale potraktowała cię poważnie. Żadne tam zniszczę cię szloro Dobrej wszystkim, oczywiście oprócz gangu sysia bo zaraz znowu będzie drama o hipokryzji Hahahaha dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Dobra ustalmy raz na zawsze że to ordynus trollus pospolitua aniżeli zadna polinistka hrabina Zaraz na ciebie wjedzie ze masz kompleks jej wykształcenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: A skąd wiesz czy ja tego nie używam dla beki. Dobra spadówa starucho , bo starożytni lecą. Ale to ty jak zwykle dzwonisz upośle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: Zaraz na ciebie wjedzie ze masz kompleks jej wykształcenia A jest coś na punkcie czego nie mam kompleksu na kafeterii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, RitardModeracja napisał: A jest coś na punkcie czego nie mam kompleksu na kafeterii? Nie, tutaj są takie persony które samym swoim istnieniem wzbudzają żądze i zazdrość o wszystko co ich dotyczy. a tak naprawdę to wszyscy jesteśmy zazdrośni o szynszyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 95 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Ale to ty jak zwykle dzwonisz upośle Akurat upośla to masz w Polsce który bełkocze jakby uprawiał seks ze zwierzętami i wcale bym się nie zdziwił jeżeli typ porusza się na wózku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: Nie, tutaj są takie persony które samym swoim istnieniem wzbudzają żądze i zazdrość o wszystko co ich dotyczy. a tak naprawdę to wszyscy jesteśmy zazdrośni o szynszyle Hahah. To jest stalking. To nic że każda minutę życie relacjonujo ale to jest stalking i dzwonie po karetke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Get Out napisał: A skąd wiesz czy ja tego nie używam dla beki. Dobra spadówa starucho , bo starożytni lecą. Juz sa w połowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Akurat upośla to masz w Polsce który bełkocze jakby uprawiał seks ze zwierzętami i wcale bym się nie zdziwił jeżeli typ porusza się na wózku. Nie pozostaje mi nic innego jak zglosic ten obleśny zoofilski wpis. Ale nie martw sie, jezyk na pewno se zaśmieje z tego żartu i może nawet zaklaszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trzeci oryginalny knur RP 2 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Get Out napisał: Wszystko się zlewa i nie wiadomo jak to interpretować, więc nie wybronisz tego bo typ jest ułomny. Jeszcze teraz literówki zaczął walić, to już w ogóle groch z kapustą robi. moje teksty nie sa kierowane do ludzi twojego pokroju wiec jakby nie napisal to obawiam sie ze ty i tak nie zrozumiesz sensu albo bezsensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trzeci oryginalny knur RP 2 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Get Out napisał: Ale on był wszędzie więc musiałby ze dwieście lat żyć, albo dłużej żeby te wszystkie kraje zwiedzić, bo chyba tylko na Antarktydzie nie był. Typ nie potrafiący ulepić normalnie nawet jednego zdania miałby po świecie jeździć kto ci w to uwierzy. skoro w twoja podroz do jukonu ameby lyknely to i moze moja tez ktos lyknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 95 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, miszluft napisał: Nie pozostaje mi nic innego jak zglosic ten obleśny zoofilski wpis. Ale nie martw sie, jezyk na pewno se zaśmieje z tego żartu i może nawet zaklaszcze? Rozmawiamy o osobniku który nie potrafi nawet na piasku patykiem zrobić czytelnie jedną literkę. Czaisz to . Co ty chcesz zrobić ze świni wilka jak on się tapla niczym w jakiejś gnojówce. Tego nie da się wybronić bo jaki jest każdy widzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 95 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Onaaaa napisał: Juz sa w połowie Idziemy tam i dobrej nocy gdybym zasnął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 95 Napisano 1 godzinę temu To jest w ogóle przykre , że nawet taki bezdomny namiotowiec cierpiący na schizofrenie potrafi pisać czytelniej niż ten twój narzeczony. To co on ma w tej głowie obore i gnuj. Jak o tobie świadczy taki status u boku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Get Out napisał: Idziemy tam i dobrej nocy gdybym zasnął. Nie idziemy spać przecież przecież chwilą puściłam tą piosenkę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trzeci oryginalny knur RP 2 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Get Out napisał: To jest w ogóle przykre , że nawet taki bezdomny namiotowiec cierpiący na schizofrenie potrafi pisać czytelniej niż ten twój narzeczony. To co on ma w tej głowie obore i gnuj. Jak o tobie świadczy taki status u boku. i ty kogoś pouczasz że byki robi gnojku niedouczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trzeci oryginalny knur RP 2 Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie idziemy spać przecież przecież chwilą puściłam tą piosenkę nie pisz z takim bykami bo to krzysio nie moze na te byki patrzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Trzeci oryginalny knur RP napisał: nie pisz z takim bykami bo to krzysio nie moze na te byki patrzec Niestety ja z polskiego slabeusz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach