Monarchini incognito 25 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Adres potrzebny i dane osobowe. 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie, i nie planuj zostać prawnikiem ze swoją logiką. Żadnej sprawy nie wygrasz, chociaż sąd pewnie by miał wesoło Jak widać planuje pozostać po stronie występku Przypominam oraz informuję młodszych starzem, że kolega planował moje pobicie pomiędzy domem a przystankiem. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Monarchini incognito napisał: Czapkę z pomponem, kobieto z garnkiem na głowie. Mam coś lepszego od bene https://dangerousminds.net/comments/horrifying_knitted_masks_for_halloween/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 3 godziny temu To forum to jednak fenomen, niby nikt nowy nie przychodzi, niby zdycha, ale zawsze znajdzie sie jakis pajac który zrobi nam wszystkim dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 1 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Monarchini incognito napisał: Cycolina to m.in.bohaterka teledysku Mydełko Fa. teraz widze ten avatar na calą glowe kominiara. masz ten humor nie powiem. ale gdybys nie byla taka drętwa tylko.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Mi tłumaczyła że "chodź tu" jest źle bo to od chodzić, a powinno byx̌ choć tu. Szkoła widmoka. Sami poligloci. I globtrotery pjerdolonr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 25 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RitardModeracja napisał: Mam coś lepszego od bene Kupuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Monarchini incognito napisał: Jak widać planuje pozostać po stronie występku Przypominam oraz informuję młodszych starzem, że kolega planował moje pobicie pomiędzy domem a przystankiem. Na pewno jeżyk znajdzie na to jakies racjonalne wytłumaczenie prosto z krainy Szurlandii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Monarchini incognito napisał: Kupuję. Blogoslawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Mi tłumaczyła że "chodź tu" jest źle bo to od chodzić, a powinno byx̌ choć tu. Szkoła widmoka. Hahaha co? tam to chyba doktorat sie szykuje z tej polonistyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 25 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: teraz widze ten avatar na calą glowe kominiara. masz ten humor nie powiem. ale gdybys nie byla taka drętwa tylko.... Jak można mówić o kimś kto pajacuje z czapką na całym łbie na publicznym forum, że jest drętwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 22 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Mi tłumaczyła że "chodź tu" jest źle bo to od chodzić, a powinno byx̌ choć tu. Szkoła widmoka. Wariacie, dowód jakiś? Ale miszlauf czy inne Boryny może to łykną. Nie było takiej sytuacji, chyba, że wziąłeś zbyt dużą dawkę leków i coś ci się pokićkało w łepetynie pełnej… rybich łusek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 1 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Caryca rzeczywistości, która wyzywała mnie od kurrew. Teraz założyła kominiarkę i czuwa nad tematem, bo żonkosie z Nastroika są przy żonach to powiadasz ze swoim mysliwym okiem wypatrzylas Pieprz na łowach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 25 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Blogoslawie Lepij zapłać (ale nie Bóg zapłać). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: to powiadasz ze swoim mysliwym okiem wypatrzylas Pieprz na łowach? Sołtysowa Monika mi powiedziała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 661 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Monarchini incognito napisał: Jak widać planuje pozostać po stronie występku Przypominam oraz informuję młodszych starzem, że kolega planował moje pobicie pomiędzy domem a przystankiem. Popieram, ale orta wytknę z satysfakcją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Icebound Harpy napisał: Wariacie, dowód jakiś? Ale miszlauf czy inne Boryny może to łykną. Nie było takiej sytuacji, chyba, że wziąłeś zbyt dużą dawkę leków i coś ci się pokićkało w łepetynie pełnej… rybich łusek. Bezprecedensowego bezpardonowego tez podobno nie było;) ani wycia do syna tez nie było - dopóki nie wygrzebałam całkim przypadkiem szukając Ewki tego tematu - moderator musi cie mocno nie lubić ze te kompromy wisza tygodniami Na tej samej zasadzie nie było również ozora cielęcego ani kolegi w barłogu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Monarchini incognito napisał: Jak można mówić o kimś kto pajacuje z czapką na całym łbie na publicznym forum, że jest drętwy? a kto zrobil afere o ksiendza? kto przerazony nakręcal femcele przeciw biedny Lex? no no kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 25 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: to powiadasz ze swoim mysliwym okiem wypatrzylas Pieprz na łowach? Gdybyś był grzeczny też bym cię wzięła na carski łańcuch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Monarchini incognito napisał: Lepij zapłać (ale nie Bóg zapłać). Lepij pierogi lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 25 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Popieram, ale orta wytknę z satysfakcją Haha. Neurodegeneracja postępuje. To od wstawania na roraty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 3 godziny temu I to slynne tepactwo w postaci mylenia tą z tę i te z to. Typowa patolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: Bezprecedensowego bezpardonowego tez podobno nie było;) ani wycia do syna tez nie było - dopóki nie wygrzebałam całkim przypadkiem szukając Ewki tego tematu - moderator musi cie mocno nie lubić ze te kompromy wisza tygodniami Na tej samej zasadzie nie było również ozora cielęcego ani kolegi w barłogu uspilas jush libka i sobie swawolish na kafe aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: To skąd wiesz co rano było więc nie mam powodów nie wierzyć że od rana zaczynasz tu zmianę. Rano mało kto był dziś. Mówię kolo 10.00. Jedynie niedobitki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Monarchini incognito napisał: Lepij zapłać (ale nie Bóg zapłać). Idź do roboty, jak brakuje kasy, a nie cały dzień na trzech forach zabawiać kolesi i pisać cudzym gachom, kiedy się ma urodziny. Do pracy koleżanko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 661 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Wariacie, dowód jakiś? Ale miszlauf czy inne Boryny może to łykną. Nie było takiej sytuacji, chyba, że wziąłeś zbyt dużą dawkę leków i coś ci się pokićkało w łepetynie pełnej… rybich łuse Ale jaki dowód? Miałam kręcić film jak wrzucasz bzdury na forum? po dowody to do prokuratury, tu wystarczy, że ktoś widział. Dzisiaj też twoje kompromy widzą i nie proś jutro o skriny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: uspilas jush libka i sobie swawolish na kafe aha Analogio idąc twoja grazyna chyba jest w komie od lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 25 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: a kto zrobil afere o ksiendza? kto przerazony nakręcal femcele przeciw biedny Lex? no no kto? Czeba było mnie subtelnie uwodzić a nie na chama. Chamstwa nie zniese. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 661 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Monarchini incognito napisał: Haha. Neurodegeneracja postępuje. To od wstawania na roraty Masz rewanż za tyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: uspilas jush libka i sobie swawolish na kafe aha Libus pracuje ja zreszta tez no Gienia rozstaw mnie po katach tak jak pisałaś ostatnio jak to uciekam przed twoja mocna gadka, bo chciałabym już sie zamknąć w sobie i wyjść oddaj ciosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 12 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, Spaghetti... napisał: To dobrze i życzę Ci byś zawsze była szczęśliwa Kudłacz a ty jak sie kochałeś w Pokahontas i szynszyli to pjeeeerdoliłes codziennie jakie są piekne, a czemu teraz przy salowej pjeerdolisz tylko o charakterze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach