Monarchini incognito 25 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, RitardModeracja napisał: Lepij pierogi lepiej Lepiej mieć na czole kleksa Niż za męża wybrać lexa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Monarchini incognito napisał: Gdybyś był grzeczny też bym cię wzięła na carski łańcuch. bylem cudowny jak zwykle, cód mniód. wiesz ze nie dasz rady byka na lancuch zlapac...byk ma wolnosc i ostre rogi w glowie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 3 godziny temu Pod mocny 1 minutę temu, Monarchini incognito napisał: Czeba było mnie subtelnie uwodzić a nie na chama. Chamstwa nie zniese. On tylko na kiełbasę potrafi uwodzić. I na ssanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1093 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Nawet ładny ten kuferek czyli jednak kuferek leżaka Ci się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Monarchini incognito napisał: Lepiej mieć na czole kleksa Niż za męża wybrać lexa A nawet w gaciach miec drache niż kleksa pod jednym dachem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 661 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Get Out napisał: To skąd wiesz co rano było więc nie mam powodów nie wierzyć że od rana zaczynasz tu zmianę. To nie było.dziś rano. Ale.uwaga, teraz się sprzedam- tak, rano czasem.wchodzę, w południe czasem wchodzę, po 23 też. To teraz będzie skandal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Monarchini incognito napisał: Lepiej mieć na czole kleksa Niż za męża wybrać lexa Lepiej mieć rolnika Który z sołtysową umyka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 25 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Idź do roboty, jak brakuje kasy, a nie cały dzień na trzech forach zabawiać kolesi i pisać cudzym gachom, kiedy się ma urodziny. Do pracy koleżanko Ciężko ale to ciężko przynudzasz, babochłopie z kamieniołomów. Zacznij kasku używać, bo dalsze kamienie obijające łepetynę zrobią z ciebie warzywo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 12 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Idź do roboty, jak brakuje kasy, a nie cały dzień na trzech forach zabawiać kolesi i pisać cudzym gachom, kiedy się ma urodziny. Do pracy koleżanko A ty nie polerujesz gały szpagheterii chociaż masz bunio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: czyli jednak kuferek leżaka Ci się podoba To cos złego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Lepiej mieć rolnika Który z sołtysową umyka No cóż. Poetka z ciebie marna trafiło się makaronowi ślepego ziarna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: czyli jednak kuferek leżaka Ci się podoba Tak. I Leżak jednak mnie zainspirował propozycją na prezent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 25 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Masz rewanż za tyś Ooo to teraz już na pewno pamiętasz jak napisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Libus pracuje ja zreszta tez no Gienia rozstaw mnie po katach tak jak pisałaś ostatnio jak to uciekam przed twoja mocna gadka, bo chciałabym już sie zamknąć w sobie i wyjść oddaj ciosy rozstawilabym cie ale jestes zbyt gietka od tej pracy na tasmie w lorealu. libek kaleka powienien zaczać ja Genia skoncze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, choroszczy jukon welcome napisał: A ty nie polerujesz gały szpagheterii chociaż masz bunio? Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: To nie było.dziś rano. Ale.uwaga, teraz się sprzedam- tak, rano czasem.wchodzę, w południe czasem wchodzę, po 23 też. To teraz będzie skandal Ja jestem zawsze i dziwnym trafem tematy są blokowane po powrocie Świrma z szychty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 25 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: bylem cudowny jak zwykle, cód mniód. wiesz ze nie dasz rady byka na lancuch zlapac...byk ma wolnosc i ostre rogi w glowie.... A ja mam łąkę. Głodem cię wezmę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1093 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Tak. I Leżak jednak mnie zainspirował propozycją na prezent w wigilię pusty kuferek a potem przez rok co miesiąc nowy zegarek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 3 godziny temu Magdalena zapewne jest pierwszom sygnalistkom w swym zakładzie pracy. Zgłasza i zgłasza kazdo nieprawidłowość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 25 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: To nie było.dziś rano. Ale.uwaga, teraz się sprzedam- tak, rano czasem.wchodzę, w południe czasem wchodzę, po 23 też. To teraz będzie skandal Widzę Agent, że czegoś cię nauczyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Monarchini incognito napisał: A ja mam łąkę. Głodem cię wezmę. zacznij od siebie, wroce i bedzie pozamiatane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 661 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Monarchini incognito napisał: Ooo to teraz już na pewno pamiętasz jak napisać Żebyś wiedziała, zapamiętałam.jak nigdy w podstawówce brawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zgłoszone. Ale co zglaszasz, dopierdaaalasz się do innych za jakies bzdety a sama podobno na ambonach po pałach skakałaś , a teraz sie szczycisz Szpaghettim, to masz meza czy nie masz męża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 96 Napisano 3 godziny temu To co gieńka, będą te ciosy? Bo nie wiem czy czekać czy sama wyjść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 25 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Lepiej mieć rolnika Który z sołtysową umyka Nie trzymasz rytmu, to nie jest "lepiej". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 3 godziny temu Aj em dzas e lydol star tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 3 godziny temu Ni do rymu ni do taktu zaczekajmy do antraktu. Kotarba miał domofon a salowa helmofon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: zacznij od siebie, wroce i bedzie pozamiatane Pulsar uspał Ci Alibabe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 661 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, miszluft napisał: Ja jestem zawsze i dziwnym trafem tematy są blokowane po powrocie Świrma z szychty Gienia też jest zawsze. Ale weź się nie przyznawiaj, bo to obciach w ich ekipce odkąd krzycho znalazł pracę Edytowano 3 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 22 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Libus pracuje ja zreszta tez no Gienia rozstaw mnie po katach tak jak pisałaś ostatnio jak to uciekam przed twoja mocna gadka, bo chciałabym już sie zamknąć w sobie i wyjść oddaj ciosy Cały czas pozujesz tu na taką wyluzowaną, pragmatyczną, elokwentną, a jednocześnie infantylną… jedynie ta czwarta cecha jest zgodna z prawdą. A wystarczy sobie przypomnieć, z jaką obsesją latałaś za Jeżem czy Widmo, niczym prawdziwa wariatka podczas epizodu. Teraz mądra bo klika przy tobie jest, ale tak to byś była mniej wyszczekana - jak zwykle w pojedynkę. Dodatkowo - masz prawdziwą obsesje na punkcie mojego wykształcenia, ja cię o twoje nie pytam. Jak już chcesz być tak bardzo wnikliwa i mnie poprawiać - to sama naucz się poprawnie pisać, a co za tym idzie: - zdanie zaczynaj wielką literą, - używaj polskich znaków, - nie popełniaj literówek (w każdej wypowiedzi je robisz), - stawiaj spację przed ewentualnymi emotikonami, - i najważniejsze…interpunkcja. Bo tutaj to leżysz i kwiczysz. I swojemu grubciowi również możesz przekazać darmową lekcję, przyda mu się. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach