Bogactwo wszechświata tak 10 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, RitardModeracja napisał: Ale widzialam księdza przystojnego z 2 lata temu na wielkanoc ja jebje jaki syn bozy Mojom mame tesz chowal przystojny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 72 Napisano 5 godzin temu Jakby tak było, to łysa szkapa nie miałby co tutaj robić. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ewke miała, mnie i zachęcała gine, żeby zrobiła tak samo. A później jakimś cudem zgłasza i cytuje Łapa na pulsie musi być aby se ego podpompowac rzekomo zazdroscio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: Dobrej nocki. Jeszcze dobra jakość jest unitek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Mojom mame tesz chowal przystojny Może mje też pochowa jakich seksiak posmiernie chociaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: Dobrej nocki. Wzajemnie. Do przeczytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 10 Napisano 5 godzin temu A agd to biore cretonic tanie i dobre na przemian z philips Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 72 Napisano 5 godzin temu Łysa, zmień profilowe na FB, bo czas się w miejscu nie zatrzymał i te owce, to chyba alpejskie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Jeszcze dobra jakość jest unitek Gdzie ty te wszystkie graty trzymasz? Masz malutkie mieszkanie, zaniedbane, zagracone, jak ty się tam odnajdujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 10 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Gdzie ty te wszystkie graty trzymasz? Masz malutkie mieszkanie, zaniedbane, zagracone, jak ty się tam odnajdujesz? Na kabelki mam kuferek 12 zegarkowy tylko wyjolem wnętrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Gdzie ty te wszystkie graty trzymasz? Masz malutkie mieszkanie, zaniedbane, zagracone, jak ty się tam odnajdujesz? Wczoraj już o to pytałaś lezaka. Masz amnezje starcza czy po prostu jarasz się wbijaniem mu tym samych zyebanym sucharem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 10 Napisano 4 godziny temu Nie jest to najlepsze rozwiązanie ale dość kumate i estetyczne bo jak inaczej żeby to wyglądało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Na kabelki mam kuferek 12 zegarkowy tylko wyjolem wnętrze Kuferek to może być na zabawki erotyczne lub jako kosmetyczka, kiedy jadę na narty w alpy. Nie wiem o jakim kuferku piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Kuferek to może być na zabawki erotyczne lub jako kosmetyczka, kiedy jadę na narty w alpy. Nie wiem o jakim kuferku piszesz Takim h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 10 Napisano 4 godziny temu A trzymam po komodach ogólnie swoje rzeczy A towar w szafach i zsypie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 10 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Komod mam 15 sztuk 9 malych i 6 dużych Edytowano 4 godziny temu przez Bogactwo wszechświata tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 4 godziny temu Nawet ładny ten kuferek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 22 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Zero cukru napisał: Łysa, zmień profilowe na FB, bo czas się w miejscu nie zatrzymał i te owce, to chyba alpejskie? Znowu pijesz do lusterka i bzdury wierutne smarujesz? Miej ostatki godności. Znowu będziesz chciał „zdechnąć”? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: A trzymam po komodach ogólnie swoje rzeczy A towar w szafach i zsypie Trudno, żebyś trzymał cudze rzeczy w komodzie, mieszkając sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Icebound Harpy napisał: Znowu pijesz do lusterka i bzdury wierutne smarujesz? Miej ostatki godności. Znowu będziesz chciał „zdechnąć”? Prawdę napisał. Co się rzucasz pudlu krnąbrny. Idz do barłogu bo cię suchoty zabijo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 10 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nawet ładny ten kuferek No ładny mam takie dwa jeden na kabelki drugi mix zegarki męskie kilka kabelkow rzeczy bankowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 10 Napisano 4 godziny temu A mały kuferek na dwa zegarki zrobiłem na złoto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, RitardModeracja napisał: Prawdę napisał. Co się rzucasz pudlu krnąbrny. Idz do barłogu bo cię suchoty zabijo Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Trudno, żebyś trzymał cudze rzeczy w komodzie, mieszkając sam Mógłbym np matki jej som w kuchni i szafie przedpokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Bogactwo wszechświata tak napisał: A mały kuferek na dwa zegarki zrobiłem na złoto Nie mam takiego kuferka ale podsunąłeś mi pomysł na prezent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 19 Napisano 4 godziny temu Zainteresowania, ale nie wszystkie na raz tylko cyklicznie raz jedno, później kolejne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zgłoszone. W końcu zgłosiłaś się na konsultacje w szpitalu dla nerwowo chorych. Bo to jednak nie jest normalne by widzieć cos co się zablokowało w swoim polu widzenia. W zdolności parapsychiczne w twoim przypadku niw uwierzę bo kwadratowa głowa do potęgi ntej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 10 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nawet ładny ten kuferek Na kopie zapasowe wyczailem taki z filcu i brazowej skóry to tesz planuje zdobyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Znowu pijesz do lusterka i bzdury wierutne smarujesz? Miej ostatki godności. Znowu będziesz chciał „zdechnąć”? Nie reaguj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 72 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: Znowu pijesz do lusterka i bzdury wierutne smarujesz? Miej ostatki godności. Znowu będziesz chciał „zdechnąć”? Jakie bzdury? Nie dała ci FB? Dziwne, bo link lata Na chwilę obecną nie. Jestem w dobrej formie psychicznej. Jak tam w nowej pracy? Po dwóch tygodniach chorobowe? A może już się zwolnili? O ile ta praca, nie była kolejna ściema. A ty znowu będziesz nayebana pisała, że masz dziecko haww haaahw ha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach