Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Bogactwo wszechświata tak

Ekscytacji was jeszcze coś

Polecane posty

Przed chwilą, Bogactwo wszechświata tak napisał:

A mi wszystko jedno co kto pisze jestem tu by popisac przecież 

Tym bardziej, że żartujemy, a stara kwoka już skacze 😅

Babciu mam cie na ignorze, więc wskajuj na dywan i odleć z gołębiami 💃👋

8 minut temu, Monarchini incognito napisał:

Kto ma zamawiać jak nie bogaczka z dużego domu 😎

Ja jestem minimalist ;P, serio. Nie lubię zagraconych przestrzeni, ani nadmiaru rzeczy (oboje nie lubimy), nie toleruję ton kosmetyków, bo nie znoszę, że mogą być "nieświeże". Jestem też może jednak trochę naiwnie eko. Oraz mam jakieś tam swoje fanaberie, które tu są na przykład znowu punktowane (nie wspieram na przykład ekonomicznej dominacji Chin, bo to jest kwestia decyzji, nie pieniędzy, każdego stać, by nie kupować aż tak tanio za cenę produkcji przez dzieci w chińskiej piwnicy, a docelowo hegemonii Chin i upadku konkurencji reszty, wtedy te ceny już takie fajniaste nie będą, ale nie będzie też już wyboru itd.). 

Edytowano przez bad behaviour

12 minut temu, RitardModeracja napisał:

Co ty się tak dajesz salowej? Jawnie z ciebie szydzi to przypjerdol jej w hełmofon jakim tekstem zamiast się piescic z jelopem. No bez jaj

Zgłoszone. 

• Like 1

1 minutę temu, bad behaviour napisał:

Ja jestem minimalist ;P, serio. Nie lubię zagraconych przestrzeni, ani nadmiaru rzeczy (oboje nie lubimy), nie toleruję ton kosmetyków, bo nie znoszę, że mogą być "nieświeże". Jestem też może jednak trochę naiwnie eko. Oraz mam jakieś tam swoje fanaberie, które tu są na przykład znowu punktowane (nie wspieram na przykład ekonomicznej dominacji Chin, bo to jest kwestia decyzji, nie pieniędzy, każdego stać, by nie kupować aż tak tanio za cenę produkcji przez dzieci w chińskie piwnicy, a docelowo hegemonii Chin i upadku konkurencji z reszty, wtedy te ceny już takie fajniaste nie będą, ale nie będzie też już wyboru itd.). 

Tylko jak tu kupować, jak wszędzie tylko „made in China” jest?

1 minutę temu, Monarchini incognito napisał:

Wersja kisiel czy śmietana?

Śmietana.

Edytowano przez kris888

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Zgłoszone. 

O jednak nie masz mnie w ignorze. Twój kibord to kilka guzików na krzyż i pies pawlowa leci na aport

• Haha 1

5 minut temu, kris888 napisał:

A z moich ulubionych potraw z dzieciństwa to zupa owocowa - truskawki, makaron itd.

I placki ziemniaczane z cukrem 😉

• Thanks 1

1 minutę temu, bad behaviour napisał:

nie toleruję ton kosmetyków, bo nie znoszę, że mogą być "nieświeże"

Zważywszy na to jak często się maluję, u mnie 95% jest nieświeże 😝

Przy okazji się "pochwalę", że na Mikołaja dostałam te perfumy, o których ci kiedyś wspominałam - si passione red musk.

Przed chwilą, RitardModeracja napisał:

Ja nawet leki po terminie wpjerdalam a wy takie paniusie francuskie hahhaha

Jakiś czas można po terminie. Ale raz chyba przesadziłam, bo po ibupromie mi było nietenteges 😅

11 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Smaczny temat z jedzeniem się zrobił 😝

Oczywiście… wszystkie smaki świata. 🌎 

13 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Gołąbki to jedna z moich ulubionych potraw z dzieciństwa… ale zawsze je odwijałam z kapusty. 

Jeżeli robię gołąbki to tylko z kapusty włoskiej 😉

1 minutę temu, Monarchini incognito napisał:

Jakiś czas można po terminie. Ale raz chyba przesadziłam, bo po ibupromie mi było nietenteges 😅

U mnie lata mogo byc. 

7 minut temu, kris888 napisał:

Nie, nie wszędzie, ale nie chcę rozwijać wątku, tutaj nie jest to dobrze widziane. 

2 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Oczywiście… wszystkie smaki świata. 🌎 

Włosi i Hiszpanie dobrze gotują. A nasza polska pizza może się schować, bo Włosi wymiatają z robieniu pizzy 😍

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Jeżeli robię gołąbki to tylko z kapusty włoskiej 😉

W czym ona się różni? Znam sałatę rzymską, ale o kapuście włoskiej 1 raz słyszę. Jadłam za to w liściach winogron, takie delikatne, cieniutkie. 

5 minut temu, Monarchini incognito napisał:

Zważywszy na to jak często się maluję, u mnie 95% jest nieświeże 😝

Przy okazji się "pochwalę", że na Mikołaja dostałam te perfumy, o których ci kiedyś wspominałam - si passione red musk.

Cieszę się, chciałaś je ❤️

Uciekam 😘 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Włosi i Hiszpanie dobrze gotują. A nasza polska pizza może się schować, bo Włosi wymiatają z robieniu pizzy 😍

O tak, jadłam w Firenze oraz w Milano, najlepsze w życiu. 🍕 🧡 natomiast nigdy nie jadłam tej południowo-włoskiej, ponoć na grubszym cieście. Za to w Siennie była najlepsza pasta…

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

W czym ona się różni? Znam sałatę rzymską, ale o kapuście włoskiej 1 raz słyszę. Jadłam za to w liściach winogron, takie delikatne, cieniutkie. 

Trochę krócej się gotuje. A do farszu czasami zamiast ryżu dodaje kasze ☺️

Moja szwagierka robi znowu gołąbki z kapusty pekińskiej. A sałatki na zimę z ogórków i pomidorów wymiata. Mistrzyni i za to ją kocham 😍

• Like 1

1 minutę temu, Icebound Harpy napisał:

O tak, jadłam w Firenze oraz w Milano, najlepsze w życiu. 🍕🧡 natomiast nigdy nie jadłam tej południowo-włoskiej, ponoć na grubszym cieście. Za to w Siennie była najlepsza pasta…

A byłaś kiedyś w Monaco?Bo ja byłam na grobie księżnej Grace i później jej męża 😉Przepiękne widoki, jak cała Europa. 

9 minut temu, kris888 napisał:

Nie wszystko polecam marki jak apple sony microsoft nintendo dell ikea amazon hipermarket 

Szukaj porządnych rzeczy z ebay amazon ali allegro zwykłe lokalne zwłaszcza w starszych do wyrwania made in japan usa germany... 

11 minut temu, RitardModeracja napisał:

Ja nawet leki po terminie wpjerdalam a wy takie paniusie francuskie hahhaha

Lubię przeterminowane hipermarket nigdy nie strulem się a dac 5zl zamiast 18 robi robotę 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

A byłaś kiedyś w Monaco?Bo ja byłam na grobie księżnej Grace i później jej męża 😉Przepiękne widoki, jak cała Europa. 

Nie byłam, ale musi tam być pięknie i cieplutko. Po jakiemu tam się mówi? W sam raz dobry kierunek na tą porę… chciałabym na pewno odwiedzić Prowansję, jeśli chodzi o Francję, to tylko ta południowa część mnie rajcuje. Paris tak średnio. 

Przed chwilą, Bogactwo wszechświata tak napisał:

Lubię przeterminowane hipermarket nigdy nie strulem się a dac 5zl zamiast 18 robi robotę 

Ale widzialam księdza przystojnego z 2 lata temu na wielkanoc ja jebje jaki syn bozy

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

Nie byłam, ale musi tam być pięknie i cieplutko. Po jakiemu tam się mówi? W sam raz dobry kierunek na tą porę… chciałabym na pewno odwiedzić Prowansję, jeśli chodzi o Francję, to tylko ta południowa część mnie rajcuje. Paris tak średnio. 

Tę. Za co ten dyplom collegium humanum?

17 minut temu, kris888 napisał:

Śmietana.

A co robisz jak potrzebujesz czegoś bo ja potrafię pendrive z drugiego końca świata zamówić i cło zaplacic lubię porządne rzeczy 

Teraz czekam na podstawke made in japan z emiratow arabskich 

A hen ps4 zamówiłem bluray z aż chin żeby mieć bialom minimalizm a nie verbatim z allegro lokalne 

7 minut temu, RitardModeracja napisał:

Widzicie jak lysa milczy niepyszna bo głąb udawał że ma mnie w ignorze xD beks kto w to uwierzyl

Ewke miała, mnie i zachęcała gine, żeby zrobiła tak samo. A później jakimś cudem zgłasza i cytuje 🤷

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się