Spaghetti... 400 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Muzyka Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 2 godziny temu Wszystko mi na różowo wchodzi... 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wszystko mi na różowo wchodzi... 🫢 Mi też, więc łap szybkiego w policzek i gramy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Mi też, więc łap szybkiego w policzek i gramy Coś znalazłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 2 godziny temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 22 Napisano 2 godziny temu Dobranoc Wam. 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Dobranoc Wam. 🩵 Zdrówka i miłej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Coś znalazłam Jak mogłaś Ta zniewaga całusa wymaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Jak mogłaś Ta zniewaga całusa wymaga "Jednego Malczewskiego to ja znam na Matejki 8, Żaba" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: "Jednego Malczewskiego to ja znam na Matejki 8, Żaba" I jeszcze mi się tym chwalisz kużwa Magda W dupę powinnaś dostać teraz dwa razy, a nad ranem raz ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: I jeszcze mi się tym chwalisz kużwa Magda W dupę powinnaś dostać teraz dwa razy, a nad ranem raz ... Igrasz z ogniem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu Woda i powietrze. To nie ma szans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu Dziewczyno z klubu disko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Igrasz z ogniem Może, ale jarasz mnie, więc spłoniemy razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu dewiant Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, RitardModeracja napisał: dewiant Odczepisz się w końcu policjantko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Odczepisz się w końcu policjantko ? Pilnuje porządku społecznego. Zwalczam patologię. A tą jest ten mezalians Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, RitardModeracja napisał: Pilnuje porządku społecznego. Zwalczam patologię. A tą jest ten mezalians Jakoś nie dociera do Ciebie, że Magda mi się podoba. Ty jedziesz rynsztokowym sloganem, a to nie jest fajne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 35 minut temu, Icebound Harpy napisał: Dobranoc Wam. 🩵 Dobrej nocki Gina i zdrówka życzę Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Jakoś nie dociera do Ciebie, że Magda mi się podoba. Ty jedziesz rynsztokowym sloganem, a to nie jest fajne. Aremsztuje ciem w imieniu Rzeczpospolitej Polskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 1 godzinę temu Chyba że mieszkasz w jukon. To w imieniu Rzeczypospolitej jukonskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Aremsztuje ciem w imieniu Rzeczpospolitej Polskiej Wiem, chcesz skuć kajdankami w czerwonym szlafroku, więc uciekam od takich 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wariatka z niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Wiem, chcesz skuć kajdankami w czerwonym szlafroku, więc uciekam od takich Zawiń się w dywan i przybywaj do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Wiem, chcesz skuć kajdankami w czerwonym szlafroku, więc uciekam od takich Proszę kucnąć do rewizji odbytu tu mam nakaz odprowadzenia do Choroszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 626 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Wariatka z niej Przepustki z Choroszczy w piątki dają A dziś jest piątek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 400 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zawiń się w dywan i przybywaj do mnie W cokolwiek byle z Tobą przeżyć noc i pod koc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano 1 godzinę temu Wzywam posiłki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach