Еlciаа 175 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Nadija* napisał: Nigdy nie chciałam rodzić i takich kobiet jest dużo, nic w tym dziwnego. Przynajmniej nie mam zwichrowanej pochwy hahaha xD Masz zwichrowaną łepetyne, nie rozmnażaj się. Edytowano 1 godzinę temu przez Еlciаа 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 12 Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, Żanetka napisał: Uspokuj się diable, bo powiem wszystkim, że doszłaś po 45 sekundach jaki lamus.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 353 Napisano 1 godzinę temu Kurna trochę kafeterii i głowa boli, jak Elżbieta daje radę 24/7 xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 16 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Nadija* napisał: Kurna trochę kafeterii i głowa boli, jak Elżbieta daje radę 24/7 xD Pewnie narkotyki jej pomagają Odwiedzaj nas częściej Kochana bo bardzo Cię tutaj brakuje Edytowano 1 godzinę temu przez Flatpak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 5 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Nadija* napisał: Zawrócić w głowie ? Proszę cię, jakoś z żadnym nie chciałam mieć dziecka, nawet z tym którego wtedy akurat mocno kochałam xD Cóż, jesteś pewna że to była prawdziwa miłość? Może tylko sympatia, zauroczenie może jesteś jeszcze za młoda na macierzyństwo. Z facetami przez internet na szczęście nie można zajść w ciążę uffff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Flatpak napisał: Pewnie narkotyki jej pomagają Odwiedzaj nas częściej Kochana bo bardzo Cię tutaj brakuje Popieram, lubimy ja czasem wytargac za włosy ale nie jest zołzą, niech wpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 353 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Flatpak napisał: Odwiedzaj nas częściej Kochana bo bardzo Cię brakuje Nie mam czasu, bo tera są egzaminy. Może w święta bo z gośćmi jest nudno, więc wpadnę xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 353 Napisano 1 godzinę temu A zgadnijcie ile lat ma mój obecny pan? chociaż przedział dziesiątkowy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 3 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 14 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Macierzyństwo to także mnóstwo momentów radości i bardzo wielkie uczucia Nie tak wielkie jak do Tuska i Widmoka. ;-)))) Edytowano 1 godzinę temu przez Żanetka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 227 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Nadija* napisał: Nigdy nie chciałam rodzić i takich kobiet jest dużo, nic w tym dziwnego. Przynajmniej nie mam zwichrowanej pochwy hahaha xD Co to jest zwichrowana pochwa hihihi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 353 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Co to jest zwichrowana pochwa hihihi Ty też nie wiesz bo nie rodziłaś. Pewnie jesteś ciasniutka słonko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 16 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Nadija* napisał: A zgadnijcie ile lat ma mój obecny pan? chociaż przedział dziesiątkowy xD Ten z Indii? pewnie z 13 a pisze że 60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 12 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Nadija* napisał: A zgadnijcie ile lat ma mój obecny pan? chociaż przedział dziesiątkowy xD 70 widac ze kasy zbraklo komuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 3 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Nadija* napisał: A zgadnijcie ile lat ma mój obecny pan? chociaż przedział dziesiątkowy xD 40 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 3 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Co to jest zwichrowana pochwa hihihi Obejrzyj sobie porody na youtube (poważnie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 353 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Żanetka napisał: 40 Ciut więcej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 16 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Nadija* napisał: Ty też nie wiesz bo nie rodziłaś. Pewnie jesteś ciasniutka słonko xD Daria jest dziewicą to musi być ciasna i pewnie tam pajęczynę już ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 227 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nadija* napisał: Ty też nie wiesz bo nie rodziłaś. Pewnie jesteś ciasniutka słonko xD Co z tego że ciasna jak nie można rozluźnić bo i tak nikt nie chce po dobroci i czule tylko po patolsku meh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 353 Napisano 1 godzinę temu Z tamtymi z gry już nie mam kontaktu bo dostałam bana na ip i musiałam wchodzić przez vpn, a to zbyt wolno działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 227 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Flatpak napisał: Daria jest dziewicą to musi być ciasna i pewnie tam pajęczynę już ma Nom zapominam co to som narządy płciowe i mogę o nich pisać tak jakby to były stoły krzesła ziemniaki a lud oburzony Edytowano 1 godzinę temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: tylko po patolsku meh Za dużo fameMMA i madzikala, odstaw też domino gejmera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 5 Napisano 1 godzinę temu Ciekawe gdzie Beatka czy wpadnie dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 353 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Co z tego że ciasna jak nie można rozluźnić bo i tak nikt nie chce po dobroci i czule tylko po patolsku meh Ja w przeciwieństwie do Ciebie wolę szybko, a nie jakieś lizanie przez godzinę, ale po to mogę się przytulić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 16 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Nadija* napisał: Z tamtymi z gry już nie mam kontaktu bo dostałam bana na ip i musiałam wchodzić przez vpn, a to zbyt wolno działa. Trzeba było nudesów nie dawać na chat Edytowano 1 godzinę temu przez Flatpak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 16 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nadija* napisał: Ja w przeciwieństwie do Ciebie wolę szybko, a nie jakieś lizanie przez godzinę, ale po to mogę się przytulić. A lizanie pupy lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 28 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Żanetka napisał: Nie tak wielkie jak do Tuska i Widmoka. ;-)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 353 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Flatpak napisał: A lizanie pupy lubisz? Nie lubię żadnego lizania, facet upodabnia się wtedy do psa, a ja wolę dominatora. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 227 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Nadija* napisał: Ja w przeciwieństwie do Ciebie wolę szybko, a nie jakieś lizanie przez godzinę, ale po to mogę się przytulić. No ty nie lubisz orala też bo to dla dzifek a ja lubię jak milusio i relaks bo jak jestem w...iona i zestresowana to zaraz sucho i boli dopa żeby coś pchać na chama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 5 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Nadija* napisał: Nie lubię żadnego lizania, facet upodabnia się wtedy do psa, a ja wolę dominatora. Ale to ty masz lizać kotku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 353 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: No ty nie lubisz orala też bo to dla dzifek a ja lubię jak milusio i relaks bo jak jestem w...iona i zestresowana to zaraz sucho i boli dopa żeby coś pchać na chama Ja się umiem szybko podniecić, więc wtedy nic nie boli. Muszą wiedzieć co lubię i wtedy jazda xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach