Sassy and Wicked 9 Napisano wczoraj o 21:15 Ktoś jej zamknie w końcu japę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 654 Napisano wczoraj o 21:18 1 minutę temu, Sassy and Wicked napisał: Ktoś jej zamknie w końcu japę? Chciałam dać lajka ale ktoś zablokowal, więc idę spać. Słodkich snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 9 Napisano wczoraj o 21:19 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Chciałam dać lajka ale ktoś zablokowal, więc idę spać. Słodkich snów Wcześnie… szkoda, ja natomiast prędko nie zasnę, bo miałam drzemkę pomiędzy 17 a 20. Do usłyszenia, bye. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 9 Napisano wczoraj o 21:20 2 minuty temu, BabkaBożaBezbożna napisał: Kultura i klasa. W rzeczy samej. Nieheteronormatywna ktoro czeba szanować tak. Bo jest i zyje. Haa haa A ciebie w studni zapeklować. Haa ha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 230 Napisano wczoraj o 21:28 ty jestes taka serio gejowa to czemu opychasz sie kutaczami a farfeluna pewnie ci wali, no bicz pliz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 13 Napisano 14 godzin temu Knur zmienił płeć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 654 Napisano 14 godzin temu 12 godzin temu, Sassy and Wicked napisał: Ktoś jej zamknie w końcu japę? O kim mowa? 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 9 Napisano 13 godzin temu 17 minut temu, 250GodzinTak napisał: O kim mowa? 🫢 Gołębiara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 654 Napisano 13 godzin temu 11 minut temu, Sassy and Wicked napisał: Gołębiara. Rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 9 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Rozumiem Jak tam niedziela leci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 654 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Sassy and Wicked napisał: Jak tam niedziela leci? Dostałam lenia, ale jakoś do 15-stej muszę dokończyć robotę. Później obiad i jadę na starówkę na jarmark bożonarodzeniowy 🩹 Bardziej o atmosferę i zdjęcia chodzi. Szkoda, że nie ma śniegu, tylko pada deszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 9 Napisano 13 godzin temu 23 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dostałam lenia, ale jakoś do 15-stej muszę dokończyć robotę. Później obiad i jadę na starówkę na jarmark bożonarodzeniowy 🩹 Bardziej o atmosferę i zdjęcia chodzi. Szkoda, że nie ma śniegu, tylko pada deszcz Niestety, klimat idzie w złym kierunku. owocnych zdjęć życzę, masz lustrzankę czy telefonem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach