Flatpak 34 Napisano 10 godzin temu 16 godzin temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Kupiłem od szejka Dubaju 25 lat trzymal nowom xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 14 Napisano 10 godzin temu 51 minut temu, Flatpak napisał: ja pierrrdole co za mitoman jeeebany z aliexpress kupił a mu wcisneli że z dubaju xD Naprawdę z dubaju oryginał PlayStation 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 34 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Naprawdę z dubaju oryginał PlayStation 2 Ładnie cie ktoś w chuuja zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 110 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Naprawdę z dubaju oryginał PlayStation 2 Złota? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 14 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Flatpak napisał: Ładnie cie ktoś w chuuja zrobił Nikt nie zrobil na ebay kupiłem i cło zapłaciłem wszystkie opłaty importowe wyszły 105zl prawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 14 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Złota? Oryginalny kolor napisu ps2 nie do podrobienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 14 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Złota? Taka H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 110 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Oryginalny kolor napisu ps2 nie do podrobienia Ale pewnie na nią stawiali na 100 % Edytowano 9 godzin temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 14 Napisano 9 godzin temu Jeszcze poziomom muszę na urodziny dorwac ona droższa ponad 400 wyjdzie H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 14 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Ale pewnie na niej stawiali na 100 % Nowa stąd cena używane na allegro 199 pozioma 299 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 110 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Nowa stąd cena używane na allegro 199 pozioma 299 Taka kultura i nic z tym nie zrobisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 14 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Ale pewnie na niej stawiali na 100 % Powiem ci obraz z ps2 i komponent jest praktycznie emulator pc na 32" lcd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 14 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Taka kultura i nic z tym nie zrobisz. No zdrozaly do 400 teraz spadły na 200 używane a chcąc nowom trzeba dołożyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 14 Napisano 9 godzin temu 16 minut temu, Zero cukru napisał: Złota? Też byly do złotej ps2 pewnie drogo fajne są oryginalne przezroczyste czarne to ktoś na allegro sprzedaje za 449 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1385 Napisano 9 godzin temu 18 godzin temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Kupiłem od szejka Dubaju 25 lat trzymal nowom 25 lat jak trzymał to juz jest 25 letnia a nie nowa czy jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 14 Napisano 9 godzin temu No ps2 się wpisuje nawet w dzisiejszom mode pc na przezroczyste szyby jakby ktoś chciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 14 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: 25 lat jak trzymał to juz jest 25 letnia a nie nowa czy jak Nowa nowa sam mam takie rzeczy nowe nieotwierane i 30 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 14 Napisano 9 godzin temu Albo tylko otwierane i nieużywane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 14 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: 25 lat jak trzymał to juz jest 25 letnia a nie nowa czy jak Jak kupisz płytę i nie otworzysz 25lat to nowa czy używana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1385 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nowa nowa sam mam takie rzeczy nowe nieotwierane i 30 lat Ok może i tak. Jeszcze zależy co bo jakby bluza leżała 25 lat to bylaby z tego .sz ma ta.. Edytowano 9 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1385 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Jak kupisz płytę i nie otworzysz 25lat to nowa czy używana Lubie zapach nowości a taka 25 lat nie ma juz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 14 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, Zero cukru napisał: Taka kultura i nic z tym nie zrobisz. Hhttps://allegro.pl/produkt/vertical-stand-podstawka-pionowa-ps2-fat-fb379a14-a7c9-4e4a-a97c-261ba4252e7c? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 50 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Albo tylko otwierane i nieużywane Konsola rozpakowania i nie używana, to jak laska tylko rozdziewiczona i nie roochana. Tylko ty leżak jesteś gotowy uwierzyć w coś takiego. Edytowano 9 godzin temu przez Monty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 47 Napisano 9 godzin temu 18 godzin temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Kupiłem od szejka Dubaju 25 lat trzymal nowom To teraz sprzedając w necie trzeba się przedstawić kim się jest z zawodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 14 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Monty napisał: Konsola rozpakowania i nie używana, to jak laska tylko rozdziewiczona i nie rozkochana. Tylko ty leżak jesteś gotowy uwierzyć w coś takiego. Jestem bo sam takie sprzedawalem z zyskiem x5 myślisz że skąd miałem na dentyste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 110 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ok może i tak. Jeszcze zależy co bo jakby bluza leżała 25 lat to bylaby z tego .sz ma ta.. Szejkowie kupili ja 25 lat temu i trzymali specialnie dla leżaka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 14 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Szejkowie kupili ja 25 lat temu i trzymali specialnie dla leżaka. No pewnie wszedl do sklepu sc i podniósł palec do góry biorę wszystko a sprzedawca to będzie 200szt podstawek ps2 fat i teraz oczyszcza zbiory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1385 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Szejkowie kupili ja 25 lat temu i trzymali specialnie dla leżaka. Tak było bo wiedzieli że znajdzie sie milioner który będzie od nich kupował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1385 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: No pewnie wszedl do sklepu sc i podniósł palec do góry biorę wszystko a sprzedawca to będzie 200szt podstawek ps2 fat i teraz oczyszcza zbiory A zaoszczędziłeś chociaż coś? Bo cło zapłaciłeś jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 14 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A zaoszczędziłeś chociaż coś? Bo cło zapłaciłeś jeszcze. Zależy jak patrzeć używane na allegro 199 a nowe 419-449 mi wyszła 336 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach