miszluft 142 Napisano 1 godzinę temu Zgłaszajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 24 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Kobieta kobiecie kobieto... my faceci nie robimy sobie takich podpierdalanek.. baby do obozu pracy Edytowano 1 godzinę temu przez Ovidio Lopez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 142 Napisano 1 godzinę temu Gina zagrała role epizodyczna w Shrek 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 24 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, miszluft napisał: Gina zagrała role epizodyczna w Shrek 3 tobie jakies benzo by dali i od razu jak nowa Edytowano 1 godzinę temu przez Ovidio Lopez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 142 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: tobie jakies benzo by dali i od razu jak nowa A po co? Na co to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 24 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, miszluft napisał: A po co? Na co to jest? na uspokojenie twojego adhd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 142 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: na uspokojenie twojego adhd Ja jestem osobą flegmatyczna. Wypraszam sobie jakies adhd z 21 wieku wymysły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 237 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, miszluft napisał: A po co? Na co to jest? Zamulacz na uspokojenie Kurde wyskakują mi artykuły o shrekowaniu bierzesz brzydala i ma cię traktować dobrze bo jesteś ładniejsza od niego a jak nie traktuje cię tak jakbyś tego chciała to znaczy że zostałaś zeshrekowana xD boszzzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 142 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Zamulacz na uspokojenie Kurde wyskakują mi artykuły o shrekowaniu bierzesz brzydala i ma cię traktować dobrze bo jesteś ładniejsza od niego a jak nie traktuje cię tak jakbyś tego chciała to znaczy że zostałaś zeshrekowana xD boszzzz Hahaha. Ja Lubie te memy gdzie jakis koleś mowi: jakie kobiety mi sie podobaja - zdj superlaski / jakim kobietom podobam sie ja - i jakaś taka brzydka i skrin komentarza tej brzydkiej na ten post; a kto powiedział ze mi sie podobasz? jezu opowiadanie memow jest takie zle. Jakby nie można było tu po ludzku grafik wrzucac. Ale nie, po co. Lepiej umożliwiać blokady tematów zamiast wstawiania jpg Edytowano 1 godzinę temu przez miszluft 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 237 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, miszluft napisał: Ja jestem osobą flegmatyczna. Wypraszam sobie jakies adhd z 21 wieku wymysły Hm ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 25 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, miszluft napisał: Zgłaszajcie A po co Ci ban (teraz nawet avki i posty zostawiają mimo bana), po prostu porzuć to konto i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 24 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, miszluft napisał: Ja jestem osobą flegmatyczna. Wypraszam sobie jakies adhd z 21 wieku wymysły nawalasz od rana do nocy, zaczepiasz kazdą babe ktora sie pojawi w okolicy. to mi wyglada na pms lub adhd. dobra dieta z króliczych ogonków powinna uzdrowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 142 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, bad behaviour napisał: A po co Ci ban (teraz nawet avki i posty zostawiają mimo bana), po prostu porzuć to konto i tyle. Muszę mieć wyczyszczone jestem minimalist jak lezak a posty spadaja bo mi ze specyfika podanego domięśniowo zczyscili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 142 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: nawalasz od rana do nocy, zaczepiasz kazdą babe ktora sie pojawi w okolicy. to mi wyglada na pms lub adhd. dobra dieta z króliczych ogonków powinna uzdrowic Ale ja jestem szczęśliwa. Wiec jaki pms:d wyspalam sie, nawilżyłam paznokcie, posprzątałam liście. Pracy mało. Zjadłam dobre naleśniczki i niedługo lece ja zajecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 25 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, miszluft napisał: Muszę mieć wyczyszczone jestem minimalist jak lezak a posty spadaja bo mi ze specyfika podanego domięśniowo zczyscili A, myślałam, że już nie spadają Mogę Cię pozgłaszać, ale jak trafię na pulsara Edytowano 1 godzinę temu przez bad behaviour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: nawalasz od rana do nocy, zaczepiasz kazdą babe ktora sie pojawi w okolicy. to mi wyglada na pms lub adhd. dobra dieta z króliczych ogonków powinna uzdrowic Tyczy się to również wspomnianego króliczego ogona rudego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 142 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, bad behaviour napisał: A, myślałam, że już nie spadają Mogę Cię pozgłaszać, ale jak trafię ja pulsara Hahaha właśnie temu chce żeby bździągwy to zrobiły czasami spadaja czasami nie, nie wiem od czego to zależy. Ja wole jak spadaja jak już mi zabierają konto to niech to czyszczą. Dziady p… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 25 Napisano 1 godzinę temu Elcia, ale nie weźmiesz procentu od tej transakcji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 25 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, miszluft napisał: Hahaha właśnie temu chce żeby bździągwy to zrobiły czasami spadaja czasami nie, nie wiem od czego to zależy. Ja wole jak spadaja jak już mi zabierają konto to niech to czyszczą. Dziady p… Rozumiem, mnie to wkurza, że avki zaczęły zostawać i nawet nie wiem, które mam jeszcze czynne, poza tym wara im od moich avków Edytowano 1 godzinę temu przez bad behaviour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 670 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Ovidio Lopez napisał: nawalasz od rana do nocy, zaczepiasz kazdą babe ktora sie pojawi w okolicy. to mi wyglada na pms lub adhd. dobra dieta z króliczych ogonków powinna uzdrowic Czemu piszesz do Magdy gdy jej nie ma? 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 142 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Nie ten temat Edytowano 1 godzinę temu przez miszluft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 0 Napisano 1 godzinę temu Hejka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 24 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Sassy and Wicked napisał: Tyczy się to również wspomnianego króliczego ogona rudego. efcia zaczepia ale przez wrodzoną nieśmiałosc czasem ucieka z forum. a krejzi to walec...idzie i zmiata kazdą co podejdzie pod klawiature Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 24 Napisano 59 minut temu 15 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Czemu piszesz do Magdy gdy jej nie ma? no to pasuje do niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 191 Napisano 56 minut temu 23 minuty temu, bad behaviour napisał: Elcia, ale nie weźmiesz procentu od tej transakcji? No wlasnie nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 13 Napisano 53 minuty temu 6 minut temu, Ovidio Lopez napisał: efcia zaczepia ale przez wrodzoną nieśmiałosc czasem ucieka z forum. a krejzi to walec...idzie i zmiata kazdą co podejdzie pod klawiature Nie każdą, nie każdą. 🪐 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 142 Napisano 50 minut temu 2 minuty temu, Sassy and Wicked napisał: Nie każdą, nie każdą. 🪐 No. Ty zmiatasz mnie :d jakos wszyscy zapominają o tym ale tak jest! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 25 Napisano 45 minut temu 10 minut temu, Еlciаа napisał: No wlasnie nic. No ja myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 25 Napisano 44 minuty temu 49 minut temu, miszluft napisał: Hahaha. Ja Lubie te memy gdzie jakis koleś mowi: jakie kobiety mi sie podobaja - zdj superlaski / jakim kobietom podobam sie ja - i jakaś taka brzydka i skrin komentarza tej brzydkiej na ten post; a kto powiedział ze mi sie podobasz? jezu opowiadanie memow jest takie zle. Jakby nie można było tu po ludzku grafik wrzucac. Ale nie, po co. Lepiej umożliwiać blokady tematów zamiast wstawiania jpg To jakby mem o tutejszych samcach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 115 Napisano 38 minut temu 1 godzinę temu, Ovidio Lopez napisał: Kobieta kobiecie kobieto... my faceci nie robimy sobie takich podpierdalanek.. baby do obozu pracy Dlatego najlepiej jak się ma kumpele, to żeby nie miała koleżanek , bo będą ją buntować i psuć jej mózg aby zrobić z niej femcelke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach