WiktoriaWW 3 Napisano Grudzień 15, 2025 Cześć, Jak zaczynacie grę wstępną ze swoim partnerem? Ja zazwyczaj proszę o masaż pleców, ale wydaje mi się to dość banalne. Macie jakieś pomysły? Mam 28 lat więc nie jestem jakoś bardzo doświadczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allan5 40 Napisano Grudzień 15, 2025 1 godzinę temu, WiktoriaWW napisał: Cześć, Jak zaczynacie grę wstępną ze swoim partnerem? Ja zazwyczaj proszę o masaż pleców, ale wydaje mi się to dość banalne. Macie jakieś pomysły? Mam 28 lat więc nie jestem jakoś bardzo doświadczona Gra wstępna zaczyna się od pocałunków po coraz mocniejsze i pieszczoty ciała:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 80 Napisano Grudzień 15, 2025 zalezy co kto lubi, ja wole od razu za cycka zlapac albo za kudly i klapa w tylek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_areczek 12 Napisano 23 Styczeń Dla mnie, gra wstępna rozpoczyna się od uwodzącego uśmiechu, dotyku (w dowolne miejsca), delikatne muśnięcie dłonią (gdziekolwiek). Potem wymiana słów / półzdań (czy nie jesteś zbyt zmęczony/a, czy chciał(a)byś może pójść do łóżka, czy chciał(a)byś się przytulić / mocniej przytulić...). Potem prysznic, ścielenie łóżka, zdejmowanie ubrań... Pocałunki, czułe dotykanie i pieszczoty (pociąganie paluszkami po różnych częściach ciała, od stóp do czubka włosów), całowanie za uchem, w szyję, w sutki, lizanie brzuszka i podbrzusza i niżej, również uda... Równolegle do pocałunków głaskanie wszystkich dostępnych części ciała... itd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 46 Napisano 23 Styczeń delikatnie oblizuję się po brwiach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach