Baba 414 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, yeya napisał: Dlatego warto mieć kilka zainteresowań jak nie jedno to drugie... i nie nudzą się. .) Ja się nigdy nie nudzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 43 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Ja się nigdy nie nudzę. Ja też nie, ale z drugiej strony gdybym nie miała zmiennych hobby to byłoby nudno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 414 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Bezinteresownie przecież tego nie pisałem Prosił, prosił i uprosił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 414 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: A ile on ma lat? Podobno 15 i bez prawa do warunkowego zwolnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 125 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Prosił, prosił i uprosił Wilk syty i owca cała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 414 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, yeya napisał: Ja też nie, ale z drugiej strony gdybym nie miała zmiennych hobby to byłoby nudno... Jak się ma obowiązki, zmartwienia, to nuda raczej nie grozi. Dlatego musimy robić coś dla siebie. Żeby nie sfiksować. Edytowano 5 godzin temu przez Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 414 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Wilk syty i owca cała Mam dokończyć? Nie! Ja jestem zbyt kulturalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 167 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, yeya napisał: Yhym: ) a to cześć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 31 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Baba napisał: Podobno 15 i bez prawa do warunkowego zwolnienia Dobrze, że nie dożywocie. Hihi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 167 Napisano 5 godzin temu zawsze wydawałaś się bardzo spokojna dziwne że dostałaś bana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leszek Czarny 5 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: zawsze wydawałaś się bardzo spokojna dziwne że dostałaś bana A jakie to ma znaczenie? Tu bany są z urzędu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 414 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Icebound Harpy napisał: Dobrze, że nie dożywocie. Hihi. Żarty sobie stroje Zmykam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 414 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: zawsze wydawałaś się bardzo spokojna dziwne że dostałaś bana Nie dostała. Sama poprosiła o usunięcie starego konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 43 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Jak się ma obowiązki, zmartwienia, to nuda raczej nie grozi. Dlatego musimy robić coś dla siebie. Żeby nie sfiksować. Jak są zmartwienia i multum obowiązków to ciężko złapać balans... I znaleźć czas na coś więcej, a to może prowadzić do frustracji. Hobby potrzebuje jednak przestrzeni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 125 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Mam dokończyć? Nie! Ja jestem zbyt kulturalna Ja też się staram, ale średnio mi to wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 167 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Leszek Czarny napisał: A jakie to ma znaczenie? Tu bany są z urzędu a ty kto ?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 43 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: a to cześć Hej : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 207 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: zawsze wydawałaś się bardzo spokojna dziwne że dostałaś bana Też byłam na pierwszym nicku spokojna i mi go zbanowali po 2 latach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 31 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Żarty sobie stroje Zmykam Dobranoc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 167 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Też byłam na pierwszym nicku spokojna i mi go zbanowali po 2 latach. a ja teraz nie mam powiadomień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 43 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: Żarty sobie stroje Zmykam Też się zbieram. Dobranoc : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 207 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: a ja teraz nie mam powiadomień Też tak miałam chwilowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 167 Napisano 5 godzin temu cześć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 414 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Jak są zmartwienia i multum obowiązków to ciężko złapać balans... I znaleźć czas na coś więcej, a to może prowadzić do frustracji. Hobby potrzebuje jednak przestrzeni... Moja mama jest najlepszym przykładem, że można znaleźć chwilę tylko dla siebie, jej ukochane książki, dzierganie, szycie, krzyżówki. I wszystko po pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 167 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Też tak miałam chwilowo. co to za dramy ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 414 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Zero cukru napisał: Ja też się staram, ale średnio mi to wychodzi Zmykam brzydalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 207 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: co to za dramy ostatnio Które? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 125 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Zmykam brzydalu Ja też. Jedyne o czym teraz marzę, to łóżku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 167 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Które? wszystkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 167 Napisano 5 godzin temu kłóco się bardzo zażarcie każdy z każdym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach