Fifofa 199 Napisano 17 godzin temu (edytowany) Jaką macie? Ozdoby w oknach? Edytowano 17 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 31 Napisano 17 godzin temu choinka nie, moze stroik bedzie. fajnie i kolorowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 199 Napisano 17 godzin temu Ja mam choinkę wysokości 50 cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 672 Napisano 17 godzin temu W tym roku mała choinka, bo koty wariują i przewracają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 13 Napisano 17 godzin temu Ja mam taką malom minimalist nie wiem ile ma z 30cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 31 Napisano 16 godzin temu 32 minuty temu, 250GodzinTak napisał: W tym roku mała choinka, bo koty wariują i przewracają nie tresowane so, weź je na smycz i rób pssst tak jak w tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 104 Napisano 16 godzin temu Później i tak na śmieci, więc szkoda hajsu. Wolę wydać na coś innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1385 Napisano 16 godzin temu Właśnie nie wiem czy ubierać to takie przereklamowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1385 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Później i tak na śmieci, więc szkoda hajsu. Wolę wydać na coś innego. Sztuczna nie na śmieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1385 Napisano 16 godzin temu 55 minut temu, Fifofa napisał: Ja mam choinkę wysokości 50 cm. Niska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 104 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Sztuczna nie na śmieci. A po co mi jakaś chińska imitacja choinki. W domu ma świerkiem pachnieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 104 Napisano 16 godzin temu 56 minut temu, Fifofa napisał: Ja mam choinkę wysokości 50 cm. Musi robić wrażenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 36 Napisano 16 godzin temu (edytowany) W przyszłym tygodniu ubiorę... mam sztuczną. Masakra, o 14 wyjechałam z domu na wigilię firmową a wróciłam przed chwilą... prawie na niej wyszłam z siebie bo ile można siedzieć za stołem gadając o jakichś głupotach... słuchając żarcików. : ) Edytowano 16 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 199 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Musi robić wrażenie. Jakieś lampki na baterie , fajna jest nawet, miałem kiedyś landarynę 2 metry, Teraz jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1385 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: A po co mi jakaś chińska imitacja choinki. W domu ma świerkiem pachnieć. Mam w ogrodzie 3 świerki. W domu sztuczną ubieraliśmy bo szczurki zjadały żywą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1385 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Jakieś lampki na baterie , fajna jest nawet, miałem kiedyś landarynę 2 metry, Teraz jest ok. Prawdziwa? Co masz na czubku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 104 Napisano 16 godzin temu 7 minut temu, Fifofa napisał: Jakieś lampki na baterie , fajna jest nawet, miałem kiedyś landarynę 2 metry, Teraz jest ok. Z trzy bombki i ubrana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 104 Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Mam w ogrodzie 3 świerki. W domu sztuczną ubieraliśmy bo szczurki zjadały żywą. Z głodu?🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1385 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Z głodu?🥺 Nie tam. Wszystko by zjadły i poobgryzały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 104 Napisano 15 godzin temu A może by sobie tak choinkę z lasu pożyczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 36 Napisano 15 godzin temu Dzisiaj w TV słyszałam, że żywą choinkę powinno się trzymać w domu max 10 dni jeśli ktoś planuje sadzenie do gruntu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 77 Napisano 14 godzin temu (edytowany) U mnie choinka też już jest ubrana Ona jest średniej wielkości. Żadnych lampek w oknach. Edytowano 14 godzin temu przez Daniel86 Dodano brakującą kropkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1385 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: dalej mowa o choince? O zielonej ...su ki..ence Edytowano 14 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1385 Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, Zero cukru napisał: A może by sobie tak choinkę z lasu pożyczyć? Byleby nie z mojego ogrodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 104 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Byleby nie z mojego ogrodu Wkopię po nowym roku. Nawet nie zauważysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 127 Napisano 14 godzin temu Czubki z dużych świerków są najładniejsze na choinkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 127 Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, yeya napisał: W przyszłym tygodniu ubiorę... mam sztuczną. Masakra, o 14 wyjechałam z domu na wigilię firmową a wróciłam przed chwilą... prawie na niej wyszłam z siebie bo ile można siedzieć za stołem gadając o jakichś głupotach... słuchając żarcików. : ) Zawszę wolałaś pobyć sama ze sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1385 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, Get Out napisał: Zawszę wolałaś pobyć sama ze sobą. Ty też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 36 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Zawszę wolałaś pobyć sama ze sobą. Godzina czy dwie jeszcze ok do przeżycia, ale razy kilka to mocna przeginka... jeszcze jedna i chyba bym tam kogoś zamordowała. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akuna matatah 2 Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja mam taką malom minimalist nie wiem ile ma z 30cm MINIMALIST TO JEST TWOJA KUTANGA, AHAHAHAHAHA 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach