250GodzinTak 735 Napisano 19 godzin temu Żegnaj Chris 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 423 Napisano 19 godzin temu Szkoda gościa, ale taki los Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 8 Napisano 19 godzin temu 12 minut temu, 250GodzinTak napisał: Żegnaj Chris może po prostu jedzie na Święta... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 735 Napisano 18 godzin temu Dużo znanych osób odeszło w tym roku. Mój ukochany Robert Redford, papiez Franciszek, Dianę Keaton, Magda Umer i trochę można wymienić Chwila -Kochajmy swoich bliskich, dalekich, bądźmy szczerzy, dobrzy, bo nie znamy dnia ani godziny No i cieszmy się życiem oraz z tego co mamy. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 423 Napisano 18 godzin temu Babcia zawsze mi powtarzała.. ciesz się z tego co masz ... Więc się cieszę, że głupi nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1413 Napisano 6 godzin temu Fajny klimacik piosenki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 78 Napisano 6 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 63 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Mam gdzieś cała płytę z kolędami Preisnera, tylko kto słucha teraz płyt Kolenda warszawska mnie zawsze najbardziej rozbijała na tej płycie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 78 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Mam gdzieś cała płytę z kolędami Preisnera, tylko kto słucha teraz płyt Kolenda warszawska mnie zawsze najbardziej rozbijała na tej płycie. To są klimaty, które trudno ogarnąć bez łezki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 63 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: To są klimaty, które trudno ogarnąć bez łezki Tak Z pozytywnych wieści może zaraz się urwę z pracy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 32 Napisano 5 godzin temu 25 minut temu, taka_pokraka napisał: Tak Z pozytywnych wieści może zaraz się urwę z pracy. Ja za godzine fajrant Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 32 Napisano 5 godzin temu to tez ładne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 78 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Szpinak napisał: to tez ładne Lubię tę scenę końcową i tę "naukę starca" na koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 32 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Lubię tę scenę końcową i tę "naukę starca" na koniec I córeczka Tradycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 206 Napisano 2 godziny temu 18 godzin temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: piter przyłączysz się do wycieczki? Nie. Ja mam swuj dom i miejsce, jaka piosenka pasowała niewiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach