yeya 45 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Napisze tu bo temat przepadł... Ewa coś pisała o mnie i Elci, że jesteśmy "Szwajcarią" z obawy przed oceną... też strzela kulą w płot bo takie zachowanie może być podyktowane wewnętrzna potrzebą, wyborem, a nie chęcią przypodobania się... tak jak ktoś dąży do ciągłego spięcia tak inni mogą iść w drugą skrajność... w nosie mam cudze opinie tzn nie do końca, ale ważniejsza jest tu moja ocena danej sytuacji. Edytowano 2 godziny temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 34 Napisano 2 godziny temu Mara i Elżbieta to zupełnie inne inszości Mara się szanuje, a ta druga niestety nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 61 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, yeya napisał: Ewa coś pisała o mnie i Elci, że jesteśmy "Szwajcarią" z obawy przed oceną... Nie napisałam tak. Napisałam o sobie, kontekst dotyczył mnie, że gdybym bała się nielubienia, to bym przyjęła postawę Szwajcarii (nawias do Ciebie i Elci dotyczył postawy Szwajcarii, nie waszych motywów do tej postawy). Jeśli tak to odczytałaś, to nie była to moja intencja. Aczkolwiek u Elci myślę, że potrzeba akceptacji odgrywa rolę w motywie jej postępowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 211 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, yeya napisał: Napisze tu bo temat przepadł... Ewa coś pisała o mnie i Elci, że jesteśmy "Szwajcarią" z obawy przed oceną... też strzela kulą w płot bo takie zachowanie może być podyktowane wewnętrzna potrzebą, wyborem, a nie chęcią przypodobania się... tak jak ktoś dąży do ciągłego spięcia tak inni mogą iść w drugą skrajność... w nosie mam cudze opinie tzn nie do końca, ale ważniejsza jest tu moja ocena danej sytuacji. Nie bardzo mnie interesuje co myślą o mnie inni, nie lubię się kłócić, wyzywać, poniżać. A na opinie innych mam wywalone. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 61 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A na opinie innych mam wywalone. Myślę, że to niekoniecznie jest prawda. Myślę, że zależy Ci, żeby szczególnie faceci mieli o Tobie pozytywne zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 8 Napisano 2 godziny temu 16 godzin temu, Prześcieradła jusz tak napisał: U mnie jusz 3/5 mieszkania fajny temat, w sam raz dla bezrobotnych kurek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 45 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Nie napisałam tak. Napisałam o sobie, kontekst dotyczył mnie, że gdybym bała się nielubienia, to bym przyjęła postawę Szwajcarii (nawias do Ciebie i Elci dotyczył postawy Szwajcarii, nie waszych motywów do tej postawy). Jeśli tak to odczytałaś, to nie była to moja intencja. Aczkolwiek u Elci myślę, że potrzeba akceptacji odgrywa rolę w motywie jej postępowania. Oki w takim razie nie zrozumiałam intencji, ale z drugiej strony tak je mogłam odczytać skoro podałaś nas jako przyklady... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 61 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, yeya napisał: Oki w takim razie nie zrozumiałam intencji, ale z drugiej strony tak je mogłam odczytać skoro podałaś nas jako przyklady... Przykłady dotyczyły postawy typu Szwajcaria (nie jej motywów, jak napisałam). Chyba tylko Wy dwie prezentujecie ją w czystej formie, więc przyszłyście mi do głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 211 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Myślę, że to niekoniecznie jest prawda. Myślę, że zależy Ci, żeby szczególnie faceci mieli o Tobie pozytywne zdanie. Może to z boku tak wygląda ale tak nie jest. Zresztą tu nie ma facetów wartych mojej uwagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 45 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Przykłady dotyczyły postawy typu Szwajcaria (nie jej motywów, jak napisałam). Chyba tylko Wy dwie prezentujecie ją w czystej formie, więc przyszłyście mi do głowy. Oki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 27 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: fajny temat, w sam raz dla bezrobotnych kurek 4/5 jeszcze łazienka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 61 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Może to z boku tak wygląda ale tak nie jest. Zresztą tu nie ma facetów wartych mojej uwagi. Oj, Kiełbie to się chyba może nie spodobać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 27 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Może to z boku tak wygląda ale tak nie jest. Zresztą tu nie ma facetów wartych mojej uwagi. Dokładnie mam tak z lachonem tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 211 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Przykłady dotyczyły postawy typu Szwajcaria (nie jej motywów, jak napisałam). Chyba tylko Wy dwie prezentujecie ją w czystej formie, więc przyszłyście mi do głowy. Ciężko porównywać mnie do mary, mnie jak ktoś zdenerwuje to nie opuszczam dyskusji ani nie próbuje dalej tłumaczyć czegoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 211 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Oj, Kiełbie to się chyba może nie spodobać... Lex wie co o nim myślę więc raczej nie przejmie się tym co piszemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 34 Napisano 2 godziny temu Jak chłopy nie chcą z nią gadać albo wybaczyć to wysyła im nudesa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 27 Napisano 2 godziny temu Lex to jakiś desperat roocha tu wszystko co chętne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 414 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, yeya napisał: Napisze tu bo temat przepadł... Ewa coś pisała o mnie i Elci, że jesteśmy "Szwajcarią" z obawy przed oceną... też strzela kulą w płot bo takie zachowanie może być podyktowane wewnętrzna potrzebą, wyborem, a nie chęcią przypodobania się... tak jak ktoś dąży do ciągłego spięcia tak inni mogą iść w drugą skrajność... w nosie mam cudze opinie tzn nie do końca, ale ważniejsza jest tu moja ocena danej sytuacji. No tak. Gdy ktoś nie jest wulgarnym krzykaczem, to już staje się botem i "szwajcarią" Zamówiłaś materiał? Ja kupiłam dzisiaj marmurowe gary i już dostałam powiadomienie, że nawet jutro będą w domciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 211 Napisano 2 godziny temu Piszcie sobie co chcecie, widac jak na dłoni że to wy macie problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 8 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Lex to jakiś desperat roocha tu wszystko co chętne Wysokie libido przekleństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 15 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Wysokie libido przekleństwo Piszesz jakby z doświadczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 27 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Piszcie sobie co chcecie, widac jak na dłoni że to wy macie problemy. Ja nie mam bo nie płacę podatków na szczęście jusz ale żeby płacić za sex jako samica trzeba sięgnąć dna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 43 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Dokładnie mam tak z lachonem tutaj Jakby nie patrzeć kilka podchodów masz na koncie. Niekoniecznie udanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 8 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Ciabata napisał: Piszesz jakby z doświadczenia Znowu sie interesujesz moim życiem erotycznym? Dumbo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 27 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, _RC+ napisał: Jakby nie patrzeć kilka podchodów masz na koncie. Niekoniecznie udanych To z empatii jedyne co mnie interesowała to anastazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 15 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: Znowu sie interesujesz moim życiem erotycznym? Dumbo?? 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 43 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: To z empatii jedyne co mnie interesowała to anastazje Choć w sumie to cofam, to co przed chwilą napisałem - jednak umiarkowanie udane były te twoje podchody, bo jakby nie patrzeć, sam się chwaliłeś pokaźną teczką nudesów od tutejszych użytkowniczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 211 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja nie mam bo nie płacę podatków na szczęście jusz ale żeby płacić za sex jako samica trzeba sięgnąć dna No to na pewno albo być babką 60+ i 100kg wagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 27 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, _RC+ napisał: Choć w sumie to cofam, to co przed chwilą napisałem - jednak umiarkowanie udane były te twoje podchody, bo jakby nie patrzeć, sam się chwaliłeś pokaźną teczką nudesów od tutejszych użytkowniczek A ja nie cofam 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: To z empatii jedyne co mnie interesowała to anastazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 27 Napisano 1 godzinę temu Miałem w sobie taki syndrom mario żeby uratować samice na szczęście jusz nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach