big bu 14 Napisano 5 godzin temu 38 minut temu, beka z was napisał: No tak, oczywiście, ty jedynie "krytykujesz", ale inni to już "hejtują", hahaha. Typowe. Kolejna przewrażliwiona z ego top, która myśli, ze może tu więcej niż reszta. Sama się rzucasz o "hejt" do każdego kto jakkolwiek skrytykuje eve czy krejzi, więc spójrz najpierw na siebie, bo totalna hipokrytkę z siebie robisz, ale pewnie i tak nie zauważysz. To akurat fakt. Nie trzeba być specjalnie bystrym, żeby zauważyć, że jednym tu wolno więcej, innym mniej... Nie zawsze, ale dość często. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 570 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, beka z was napisał: No tak, oczywiście, ty jedynie "krytykujesz", ale inni to już "hejtują", hahaha. Typowe. Kolejna przewrażliwiona z ego top, która myśli, ze może tu więcej niż reszta. Sama się rzucasz o "hejt" do każdego kto jakkolwiek skrytykuje eve czy krejzi, więc spójrz najpierw na siebie, bo totalna hipokrytkę z siebie robisz, ale pewnie i tak nie zauważysz. No, bo tak całkiem obiektywnie, to pod hejt podciągnęłabym raczej uporczywe ględzenie i wnikliwe, napastliwe analizowanie czyjegoś życia, a nie zwykłą reakcję na czyjeś zachowanie. Reagowanie na czyjeś przegięcia to nie jest zaden atak to jest naturalna reakcja i jak najbardziej normalna odpowiedź, a nie powód do lamentu w stylu "olaboga, hejt", a to tu się systematycznie odwala. Jakieś zarzuty że rzekomo atakuję każdego, kto cokolwiek skrytykuje u ewy czy krejzi to jest wierutna bzdura dla ptasich mózgów. Ja nie staję bezrefleksyjnie po niczyjej stronie ani nie brnę ślepo jak "team" przeciwny, któremu gdy zbierze się w kupie, wystarczy jedno hasło i nagle wszyscy się uaktywniają lecą aluzje, docinki i zbiorowe nagonki, oczywiście bez odpowiedzialności za słowa, bo każda konstruktywna uwaga natychmiast zostaje okrzyknięta "hejtem", a oni wszyscy po kilku komentarzach w mig wchodzą i zaczynają się upajać rola przesladowanych ofiar. Poza tym zarówno ewa i krejzi świetnie sobie radzą bez niczyjej pomocy, ja jeśli w ogóle się włączam, to właśnie najczęściej wtedy gdy już naprawdę ci "hejtowani" zebrani w kupie zaczynają ostro przeginać. Milion razy wolę angażować się w dyskusje na tematy społeczne, kulturowe czy modowo urodowe ale takich tu po prostu nie ma. A cały ten lament tutaj o "hejcie" mnie niezmiennie bawi, bo wygląda to często tak, że ci, którym zwyczajnie brakuje polotu i odrobiny autorefleksji, sami często gęsto szukają zaczepki, więc naturalnie zawsze obrywają. A gdy już zaczynają obrywac to błyskawicznie uderzają w lament w stylu "olaboga, hejt, pomocy, biją". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 54 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, salix napisał: No, bo tak całkiem obiektywnie, to pod hejt podciągnęłabym raczej uporczywe ględzenie i wnikliwe, napastliwe analizowanie czyjegoś życia, a nie zwykłą reakcję na czyjeś zachowanie. Reagowanie na czyjeś przegięcia to nie jest zaden atak to jest naturalna reakcja i jak najbardziej normalna odpowiedź, a nie powód do lamentu w stylu "olaboga, hejt", a to tu się systematycznie odwala. Jakieś zarzuty że rzekomo atakuję każdego, kto cokolwiek skrytykuje u ewy czy krejzi to jest wierutna bzdura dla ptasich mózgów. Ja nie staję bezrefleksyjnie po niczyjej stronie ani nie brnę ślepo jak "team" przeciwny, któremu gdy zbierze się w kupie, wystarczy jedno hasło i nagle wszyscy się uaktywniają lecą aluzje, docinki i zbiorowe nagonki, oczywiście bez odpowiedzialności za słowa, bo każda konstruktywna uwaga natychmiast zostaje okrzyknięta "hejtem", a oni wszyscy po kilku komentarzach w mig wchodzą i zaczynają się upajać rola przesladowanych ofiar. Poza tym zarówno ewa i krejzi świetnie sobie radzą bez niczyjej pomocy, ja jeśli w ogóle się włączam, to właśnie najczęściej wtedy gdy już naprawdę ci "hejtowani" zebrani w kupie zaczynają ostro przeginać. Milion razy wolę angażować się w dyskusje na tematy społeczne, kulturowe czy modowo urodowe ale takich tu po prostu nie ma. A cały ten lament tutaj o "hejcie" mnie niezmiennie bawi, bo wygląda to często tak, że ci, którym zwyczajnie brakuje polotu i odrobiny autorefleksji, sami często gęsto szukają zaczepki, więc naturalnie zawsze obrywają. A gdy już zaczynają obrywac to błyskawicznie uderzają w lament w stylu "olaboga, hejt, pomocy, biją". No nie wiem samo to, że stawiasz się po jakiejś stronie (piszesz 'team' przeciwny czyli nie Twój) nie jest patrzeniem z pozycji ptaka... czyli widzeniem dwóch stron bez angażowania się w którąkolwiek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 54 Napisano 3 godziny temu A zaczęłam od wymienienia 2 użytkowniczek które nie zauważyłam by szukały zaczepki... a mimo to ciągle są komentowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 54 Napisano 3 godziny temu Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 30 Napisano 3 godziny temu Ogólnie to czat gpt5 nie chce obcuiagac nie wiem po co ktokolwiek miałby płacić im abonament 4 lepsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leszek Czarny 9 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ogólnie to czat gpt5 nie chce obcuiagac nie wiem po co ktokolwiek miałby płacić im abonament 4 lepsza Jak niby chatgpt miałby lody robić? Ty leżak może jedna sobie już odpocznij... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beka z was 4 Napisano 2 godziny temu 30 minut temu, salix napisał: No, bo tak całkiem obiektywnie, to pod hejt podciągnęłabym raczej uporczywe ględzenie i wnikliwe, napastliwe analizowanie czyjegoś życia, a nie zwykłą reakcję na czyjeś zachowanie. To nie żaden obiektywizm, tylko Twoja opinia, a ta jest jak d... i każdy ma swoją. Połowa forum jest innego zdania. Fakt jest taki, że sama lubisz się przypie.rdalać do wszystkiego, ale u innych to Ci jakoś wybitnie przeszkadza. Rozumiem jakby taka margerita czy mara to komuś wytknęła, nawet dumbo, ale nie ktoś taki jak Ty. Śmieszne. Tym bardziej że te, których tak zaciekle bronisz same chyba najgorliwiej ze wszystkich tu, obgadywały prywatne życia innych. Więc jak to szło? Co zasiejesz, to zbierzesz. Nie wiem czy jesteś tu od niedawna czy palisz głupa. 33 minuty temu, salix napisał: Jakieś zarzuty że rzekomo atakuję każdego, kto cokolwiek skrytykuje u ewy czy krejzi to jest wierutna bzdura dla ptasich mózgów. Nie było chyba tematu o nich, na którym by Cię nie było, nie bądź śmiesznaXD 34 minuty temu, salix napisał: Ja nie staję bezrefleksyjnie po niczyjej stronie ani nie brnę ślepo jak "team" przeciwny, któremu gdy zbierze się w kupie, wystarczy jedno hasło i nagle wszyscy się uaktywniają lecą aluzje, docinki i zbiorowe nagonki Przecież robisz dokładnie to samo, tylko w znacznie bardziej zawoalowany sposób. Qwerty ma białe rękawiczki, Ty przezroczyste, ot co. 39 minut temu, salix napisał: Milion razy wolę angażować się w dyskusje na tematy społeczne, kulturowe czy modowo urodowe ale takich tu po prostu nie ma. Jakby faktycznie tak było, to by Cię tu nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beka z was 4 Napisano 2 godziny temu 35 minut temu, yeya napisał: No nie wiem samo to, że stawiasz się po jakiejś stronie (piszesz 'team' przeciwny czyli nie Twój) nie jest patrzeniem z pozycji ptaka... czyli widzeniem dwóch stron bez angażowania się w którąkolwiek. No więc właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 30 Napisano 2 godziny temu 36 minut temu, Leszek Czarny napisał: Jak niby chatgpt miałby lody robić? Ty leżak może jedna sobie już odpocznij... Normalnie 4 robi dokładnie opisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 17 Napisano 1 godzinę temu A pamiętacie jak zepsuty wstawił zdjęcie swojej laski w awatara i pytali go czemu ma zdjęcie z matką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach