Szon patrol$$$ 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Miałem w sobie taki syndrom mario żeby uratować samice na szczęście jusz nie mam Uzdrowiłeś syndrom ratownika, tak z psychologicznego punktu widzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Miałem w sobie taki syndrom mario żeby uratować samice na szczęście jusz nie mam Zwłaszcza, że związek powinien być formą współpracy, a nie ratowaniem z opresji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 27 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: Uzdrowiłeś syndrom ratownika, tak z psychologicznego punktu widzenia Łap granat i część jak to munek mówił Hhttps://www.tiktok.com/@alexandergrace5350/video/7585378232782900494 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 27 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, _RC+ napisał: Zwłaszcza, że związek powinien być formą współpracy, a nie ratowaniem z opresji No argen mi to próbował tłumaczyć kiedyś niedocieralo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 46 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: No argen mi to próbował tłumaczyć kiedyś niedocieralo A poza tym teraz jesteś w innej sytuacji finansowej, więc od razu rośnie poczucie pewności siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 27 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, _RC+ napisał: A poza tym teraz jesteś w innej sytuacji finansowej, więc od razu rośnie poczucie pewności siebie. Niech se ogarnom najpierw łeb i kuwete a potem związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 46 Napisano 5 godzin temu A wracając jeszcze do tematów około świątecznych, to kupiłem schab, będę marynował i piekł na Święta. Z pieczeniem ciast bardzo średnio u mnie, to zaopatrzyłem się w kupne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 687 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, _RC+ napisał: A wracając jeszcze do tematów około świątecznych, to kupiłem schab, będę marynował i piekł na Święta. Z pieczeniem ciast bardzo średnio u mnie, to zaopatrzyłem się w kupne. "Pozyskałem" sie pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: "Pozyskałem" sie pisze Pozyskać, to pozyskam sernik jeszcze, nieodpłatnie... taki klasyczny, jak babcie piekły, z rodzynkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 687 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Niech se ogarnom najpierw łeb i kuwete a potem związku Poszukaj takiej, co juz sobie ogarnęła. Są miliardy kobiet na świecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 27 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Poszukaj takiej, co juz sobie ogarnęła. Są miliardy kobiet na świecie. Podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 27 Napisano 5 godzin temu Jedyne co mnie nauczyly znajomości tutaj że facet musi ukrywać pieniądze zawsze trzeba mieć plan B C D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 27 Napisano 5 godzin temu Wtedy przy planie B możesz zerwać z golddigera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 27 Napisano 5 godzin temu Idę podłogę salonu zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 46 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Idę podłogę salonu zrobić Ja też muszę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 579 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Jedyne co mnie nauczyly znajomości tutaj że facet musi ukrywać pieniądze zawsze trzeba mieć plan B C D Dokładnie, nigdy nie afiszować się z tym że się ma. I to nie tylko żeby golddigerek nie przyciągać, ale także niezbyt ciekawego towarzystwa też. Mów że kredyt spłacasz, że ledwo starcza ci na jedzenie po opłatach itd. Edytowano 5 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 415 Napisano 4 godziny temu 30 minut temu, _RC+ napisał: A wracając jeszcze do tematów około świątecznych, to kupiłem schab, będę marynował i piekł na Święta. Z pieczeniem ciast bardzo średnio u mnie, to zaopatrzyłem się w kupne. Potrafisz piec mięso i sernik upieczesz Jeśli masz ochotę na taki babciny, kup w sklepie dwa pudełka, plus to co w przepisie i rodzynki. Sama piekę serniki, raz jedyny spróbowałam właśnie tego z pudełka i nie żałuję. https://image.ceneostatic.pl/data/products/15166836/i-dr-oetker-ciasto-sernik-krolewski-520g.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 46 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Potrafisz piec mięso i sernik upieczesz Jeśli masz ochotę na taki babciny, kup w sklepie dwa pudełka, plus to co w przepisie i rodzynki. Sama piekę serniki, raz jedyny spróbowałam właśnie tego z pudełka i nie żałuję. Schab to marynujesz, pieczesz, podlewasz co 20 minut i jest, pyszny mięciutki, a ciasto to inna bajka... Bo może zakalec wyjść... i wtedy człowieka trafia coś... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 27 Napisano 4 godziny temu 34 minuty temu, _RC+ napisał: Ja też muszę... U mnie jusz schnie zaraz meble ustawiam Pro tip nie zapomnij góry szafy przetrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 46 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: U mnie jusz schnie zaraz meble ustawiam Pro tip nie zapomnij góry szafy przetrzeć Nom... tam się zawsze dzieje najwięcej. Raj pajęczaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 27 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, _RC+ napisał: Nom... tam się zawsze dzieje najwięcej. Raj pajęczaków. U mnie był czarny osad 2mm ale dwie mokre chusteczki zrobily robotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 27 Napisano 4 godziny temu 38 minut temu, kris888 napisał: Dokładnie, nigdy nie afiszować się z tym że się ma. I to nie tylko żeby golddigerek nie przyciągać, ale także niezbyt ciekawego towarzystwa też. Mów że kredyt spłacasz, że ledwo starcza ci na jedzenie po opłatach itd. Dobrze mieć momencie bankructwa określone na +sto tysięcy się zdzwiwic można z kim żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 27 Napisano 4 godziny temu 28 minut temu, Baba napisał: Potrafisz piec mięso i sernik upieczesz Jeśli masz ochotę na taki babciny, kup w sklepie dwa pudełka, plus to co w przepisie i rodzynki. Sama piekę serniki, raz jedyny spróbowałam właśnie tego z pudełka i nie żałuję. Mi wystarczy kawałek za 12-17zl chyba 0,5kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 27 Napisano 4 godziny temu 44 minuty temu, kris888 napisał: Dokładnie, nigdy nie afiszować się z tym że się ma. I to nie tylko żeby golddigerek nie przyciągać, ale także niezbyt ciekawego towarzystwa też. Mów że kredyt spłacasz, że ledwo starcza ci na jedzenie po opłatach itd. Jak 100 nie ma to chociaż 10 na boku samica nie może wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 68 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Niech se ogarnom najpierw łeb i kuwete a potem związku Ale żadna nie chce być z tobą w związku, więc twoje buńczuczne hasła, jakbyś miał kolejkę i odmawiał po kolei, są krindżowe. Nawet pieniądze za ziemię niczego nie zmieniły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 68 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, _RC+ napisał: A poza tym teraz jesteś w innej sytuacji finansowej, więc od razu rośnie poczucie pewności siebie. Ty sobie z niego robisz regularne jaja, czy piszesz to wszystko serio (od dawna chciałam zapytać)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 579 Napisano 4 godziny temu Kuwetę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 46 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Ty sobie z niego robisz regularne jaja, czy piszesz to wszystko serio (od dawna chciałam zapytać)? Powiem tak, kiedyś Śliwka mi uwagę zwróciła na moje zachowanie... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 27 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Ale żadna nie chce być z tobą w związku, więc twoje buńczuczne hasła, jakbyś miał kolejkę i odmawiał po kolei, są krindżowe. Nawet pieniądze za ziemię niczego nie zmieniły. To bez znaczenia np elce odmówiłem sex i jestem zadowolony Mi się tu nie podobają samice z wyglądu zewnętrznego i co zrobisz a że w życiu mam tak zazwyczaj że to brzydkie kręcą nosem najbardziej cóż poradzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 68 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, _RC+ napisał: Powiem tak, kiedyś Śliwka mi uwagę zwróciła na moje zachowanie... Aha, to już wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach