JeździecBezFiuta 0 Napisano 8 godzin temu (edytowany) coś pięknego https://wykop.pl/cdn/c3201142/830e87d9405bc668ef0240392d6532b146323aef12e4ae0d1d9f02ce640b2061.jpg Edytowano 8 godzin temu przez JeździecBezFiuta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 43 Napisano 8 godzin temu Palade policzył mandaty wg średniej sondażowej z przeliczaniem każdego okręgu z osobna (czyli najdokładniej) bo gazety liczą ogólnokrajowo, co daje duży czynnik błędu 10/15 mandatów. Wyszło, że PiS i Konfa = 231 mandatów, czyli większość, do tego dodać Brauna i jest bardzo silna koalicja prawicowa. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 43 Napisano 8 godzin temu A w tym sondażu co podajesz, to najlepsze, że cała lewaczarnia pod progiem wyborczym, Tusk bez koalicjanta. xD 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 68 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Pomijajac różne kontrowersje ze strony Brauna itd. Poważnie chcecie, żeby Polską rządziła partia wyznaniowa? Edytowano 6 godzin temu przez Doktor z Zielonej Góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 43 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Pomijajac różne kontrowersje ze strony Brauna itd. Poważnie chcecie, żeby Polską rządziła partia wyznaniowa? Vox Populi. Wszystko zależy od układu foteli w przyszłym Sejmie. Może być tak, że wystarczy koalicja PiS + Konfederacja, a może być tak, że szable Brauna będą nieodzowne. Podobnie jak aktualna koalicja rządząca, która de facto, nie mogła pozwolić sobie na luksus nie włączania postkomunistów, pokroju Czarzastego, w poczet szerokiej formacji, tak by zapewnić stabilną większością sejmową. Edytowano 6 godzin temu przez _RC+ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olaf Kałoń 8 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, JeździecBezFiuta napisał: coś pięknego Na Kremlu też na pewno są zadowoleni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 16 Napisano 5 godzin temu No dobrze, Braun to Braun, wszyscy go znają. Ale kto jeszcze jest w jego ugrupowaniu? Nie pamiętam, który komentator to mówił, ale w pełni się z nim zgadzam. Braun może kandydować w jednym konkretnym miejscu. A kim zapełni listy wyborcze w całej Polsce? To będą albo jakieś nołnejmy, albo oszołomy. Czy wtedy wyborca rzeczywiście zagłosuje na tę partię? Jeśli jest tu jakiś jego wyborca, niech napisze jaki w ogóle jest program partii. Bo ja wiem tylko tyle, że za Brauna lepiej nie palić świeczek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 15 Napisano 5 godzin temu po tym jak kibola wybrali nic mnie juz w tym kraju nie zdziwi. patola sie rozrasta to i wyniki sa jakie sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 15 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, _RC+ napisał: Wyszło, że PiS i Konfa = 231 mandatów, czyli większość, do tego dodać Brauna i jest bardzo silna koalicja prawicowa. marzy ci sie zamordyzm i dyktatura do tego wyjscie z eu nie prosciej sie przeprowadzic do rosji tam masz to czego chcesz i nie musisz czekac. obwod kaliningradzki niedaleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 15 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Caryca z kawusią napisał: No dobrze, Braun to Braun, wszyscy go znają. Ale kto jeszcze jest w jego ugrupowaniu? Nie pamiętam, który komentator to mówił, ale w pełni się z nim zgadzam. Braun może kandydować w jednym konkretnym miejscu. A kim zapełni listy wyborcze w całej Polsce? To będą albo jakieś nołnejmy, albo oszołomy. Czy wtedy wyborca rzeczywiście zagłosuje na tę partię? Jeśli jest tu jakiś jego wyborca, niech napisze jaki w ogóle jest program partii. Bo ja wiem tylko tyle, że za Brauna lepiej nie palić świeczek. braun nie dostanie się do żadnego sejmu bo zdążą go prawomocnie skazac do tego czasu wiec o niego bym sie nie martwił nic nie stoi na przeszkodzie zeby rozprawy odbywaly sie nawet dzien po dniu sady wszystkei odraczaja o tyle samo zeby isc wg kolejneosci zeby ich nie ukarali za opieszalosc ale dla brauna powinni zrobic wyjatek i wyrok w tydzien za miesiac druga instancja i temu panu dziekujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 15 Napisano 5 godzin temu wina brauna jest oczywista nagraly go kamery, ratuje go tylko obserwacja psychiatryczna, w przeciwnym razie wyrok szybko zapadnie jesli szybko wniosa akt oskarżenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 687 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, Caryca z kawusią napisał: No dobrze, Braun to Braun, wszyscy go znają. Ale kto jeszcze jest w jego ugrupowaniu? Nie pamiętam, który komentator to mówił, ale w pełni się z nim zgadzam. Braun może kandydować w jednym konkretnym miejscu. A kim zapełni listy wyborcze w całej Polsce? To będą albo jakieś nołnejmy, albo oszołomy. Czy wtedy wyborca rzeczywiście zagłosuje na tę partię? Jeśli jest tu jakiś jego wyborca, niech napisze jaki w ogóle jest program partii. Bo ja wiem tylko tyle, że za Brauna lepiej nie palić świeczek. Ludwiczek I Jaszczur do europarlamentu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 43 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, IV Knur RP napisał: marzy ci sie zamordyzm i dyktatura do tego wyjscie z eu nie prosciej sie przeprowadzic do rosji tam masz to czego chcesz i nie musisz czekac. obwod kaliningradzki niedaleko Vox Populi. Ja mam tylko jeden skromny głos... To miliony zadecydują jak ułożą się szable w Sejmie. Nie jest tajemnicą, że osobiście wyborcą Brauna nie jestem. Edytowano 5 godzin temu przez _RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 15 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, _RC+ napisał: Vox Populi. Ja mam tylko jeden skromny głos... To miliony zadecydują jak ułożą się szable w Sejmie. Nie jest tajemnicą, że osobiście wyborcą Brauna nie jestem. no pisze ze coraz wiecej patoli to i glosow wiecej. poinni glosowac tylko ci ktorzy placa podatki to nagle by sie okazalo ze pis i braun maja po 5% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 16 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ludwiczek I Jaszczur do europarlamentu Noooo z taką reprezentacją to na pewno zreformujemy unię 🫡 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 15 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Caryca z kawusią napisał: Noooo z taką reprezentacją to na pewno zreformujemy unię 🫡 noo jak im pomoga koledzy sowieci to i moze na unie pojda kto wie a moze uciekna do moskwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 15 Napisano 4 godziny temu Mentzena lubię ale to nie są poważni ludzie tylko kuce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ^_^)/ 0 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 23 minuty temu, Ciabata napisał: Mentzena lubię ale to nie są poważni ludzie tylko kuce... W Polsce ostatnimi poważnymi politykami były komuszki z SLD. Ale na szczęście jest światełko w tunelu w postaci jego ekscelencji Grzegorza Brauna i jako prawdziwy Polak z Polski będę głosował na Konfederacja Korony Polskiej i mam nadzieję, że pani również. Edytowano 4 godziny temu przez ( ^_^)/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 61 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Caryca z kawusią napisał: Czuję niesmak po wczorajszym - że nie byłam bardziej stanowcza i nie zdecydowałam się na dosadność. Chyba wybrałam "święty spokój zamiast racji". Ale jednak ten poziom bezczelności i obłudy nie spotkał się chyba z wystarczającą odpowiedzią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 61 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Caryca z kawusią napisał: No dobrze, Braun to Braun, wszyscy go znają. Ale kto jeszcze jest w jego ugrupowaniu? Nie pamiętam, który komentator to mówił, ale w pełni się z nim zgadzam. Braun może kandydować w jednym konkretnym miejscu. A kim zapełni listy wyborcze w całej Polsce? To będą albo jakieś nołnejmy, albo oszołomy. Czy wtedy wyborca rzeczywiście zagłosuje na tę partię? Jeśli jest tu jakiś jego wyborca, niech napisze jaki w ogóle jest program partii. Bo ja wiem tylko tyle, że za Brauna lepiej nie palić świeczek. Z tymi świecami akurat miał rację ;D 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 16 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Czuję niesmak po wczorajszym - że nie byłam bardziej stanowcza i nie zdecydowałam się na dosadność. Chyba wybrałam "święty spokój zamiast racji". Ale jednak ten poziom bezczelności i obłudy nie spotkał się chyba z wystarczającą odpowiedzią. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 16 Napisano 2 godziny temu 38 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Z tymi świecami akurat miał rację ;D Nie mówię, że nie miał ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 61 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Caryca z kawusią napisał: ? Myślałam, że to czytałaś. W takim razie nie ma sensu tego streszczać. Ale myślę, że jeszcze przy okazji pewne rzeczy dopowiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 68 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, _RC+ napisał: Vox Populi. Wszystko zależy od układu foteli w przyszłym Sejmie. Może być tak, że wystarczy koalicja PiS + Konfederacja, a może być tak, że szable Brauna będą nieodzowne. Podobnie jak aktualna koalicja rządząca, która de facto, nie mogła pozwolić sobie na luksus nie włączania postkomunistów, pokroju Czarzastego, w poczet szerokiej formacji, tak by zapewnić stabilną większością sejmową. Jasne, vox populi. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że ci ludzie zdają sobie sprawę z tego jak skrajnie konserwatywną partią jest partia Brauna. Juz mniej przeszkadza mi Konfederacja. Średnio też wierzę w koalicję PiS, konfy oraz tych od Matki Boskiej z Gietrzwałdu. Skończy się jak np romans pisu z Lepperem i Giertychem. Może teraz łączy ich odchylenie sie w prawo, ale ekonomicznie to dwie różne bajki. Natomiast np Mentzen nie wygląda na religijnego oszołoma, nie klei mi sie tu nic- jedynie chęć rządzenia, a to za malo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 68 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Myślałam, że to czytałaś. W takim razie nie ma sensu tego streszczać. Ale myślę, że jeszcze przy okazji pewne rzeczy dopowiem. Po co? Madzia dopowie, a reszta twoich hejterek dośpiewa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 61 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Po co? Madzia dopowie, a reszta twoich hejterek dośpiewa Zirytowała mnie postawa "mentorki" jak wobec dziecka, które wczoraj weszło w związek, rodzinę i to jego pierwszy wyjazd, czy w ogóle robienie czegoś razem. Mogłam bardziej "powalczyć", na przykład uświadomić, że już na święta tak wyjeżdżaliśmy (i to poza Polskę, więc dalej - kuweta notuj, Alpy włoskie - Madzia notuj ;)) i nikt nie płakał, ani nie wył do telefonu, bo relacje rodzicielsko-dziecięce są zdrowe w tej rodzinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 15 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Z tymi świecami akurat miał rację ;D ci z lewicy powinno zaatakowac gasnica krzyz ktory tam wisi ciekawe co wtedy powiesz 26 minut temu, Caryca z kawusią napisał: Nie mówię, że nie miał ;D wy naprawde macie jakies wypaczone postrzeganie swiata jak mozna cos takiego popierac a pozniej sie dziwicie ze jakis islamista robi to samo co braun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 68 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Zirytowała mnie postawa "mentorki" jak wobec dziecka, które wczoraj weszło w związek, rodzinę i to jego pierwszy wyjazd, czy w ogóle robienie czegoś razem. Mogłam bardziej "powalczyć", na przykład uświadomić, że już na święta tak wyjeżdżaliśmy (i to poza Polskę, więc dalej - kuweta notuj, Alpy włoskie - Madzia notuj ;)) i nikt nie płakał, ani nie wył do telefonu, bo relacje rodzicielsko-dziecięce są zdrowe w tej rodzinie. Niektóre matki są nadwrażliwe, a ojcowie przez nie dyskryminowani. Współczuję tym facetom. Najlepsza jest Qwerty, sama ma dzieci i jest po rozwodzie. Jej dzieci zapewne tez spędzają święta z ojcem i byc może jego nową partnerką. Tak samo jak spędzają czas razem z nią i jej partnerem. Ale po niej logicznego myślenia od dawna nie oczekuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 61 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Niektóre matki są nadwrażliwe, a ojcowie przez nie dyskryminowani. Współczuję tym facetom. Najlepsza jest Qwerty, sama ma dzieci i jest po rozwodzie. Jej dzieci zapewne tez spędzają święta z ojcem i byc może jego nową partnerką. Tak samo jak spędzają czas razem z nią i jej partnerem. Ale po niej logicznego myślenia od dawna nie oczekuję. Intencje Kuwety są jasne i tego nie ukrywa, po prostu obrzydliwie hejtuje, logika jest zupełnie nieważna. Mnie bardziej zirytowała druga postawa obłudy, gdzie nie chodziło o nic innego tak naprawdę, niż żeby wejść i powiedzieć "a uja tam będziecie mieć romantyczne święta" No więc oświadczam na koniec, że owszem, będziemy mieli, bo nie jesteśmy wszyscy razem od wczoraj (i nawet w takiej miejscówce już byliśmy, tyle, że nie zimą) Rozbawiło mnie też setnie pisanie przez gazelę biznesu, że decyzja o Polsce, bo tanio (polowaczka na "lasty" w Egipcie) Ale to już ją Salix przepięknie wyjaśniła. Edytowano 1 godzinę temu przez NieTakiKróliczekZły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 68 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, IV Knur RP napisał: ci z lewicy powinno zaatakowac gasnica krzyz ktory tam wisi ciekawe co wtedy powiesz wy naprawde macie jakies wypaczone postrzeganie swiata jak mozna cos takiego popierac a pozniej sie dziwicie ze jakis islamista robi to samo co braun Dlatego Braun to oszołom. Co z tego, że gasi świece Żydom skoro mnie np razi Akt Konfederacji Gietrzwałdzkiej. Uważam, że Braun niczym nie różni się od nawiedzonego Abdullaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach