Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Icebound Harpy

Lalka Barbie na wózku inwalidzkim.

Polecane posty

O ile jestem osobą postępową i tolerancyjną, to uważam, że niektóre sprawy idą za daleko. Przesadna poprawność polityczna przybiera czasami kuriozalną postać, jak na przykład barbie czarnoskóra na wózku inwalidzkim albo z protezą nogi. Chociaż może ma to jakiś sens, na przykład chłopiec czy dziewczynka poruszająca się na wózku bawiąc się taką zabawką może się z nią utożsamić i nie uważać siebie za dziwaka… niemniej i tak jest to trochę dziwne. Ze stomią też lalę zrobią? 

18 minut temu, Caryca z kawusią napisał:

Rynek zweryfikuje.

Wróżę temu podobny "sukces" marketingowy, jak przy rebrandingu Jaguara w 2024/2025 z tą ich wielce "poprawną politycznie" reklamą 😄 Która, nawiasem mówiąc, okazała się ich największa porażką wizerunkową i jedną z większych w całej historii marketingu tak w ogóle 😄 

1 minutę temu, Bożenka LuBicz napisał:

Wróżę temu podobny "sukces" marketingowy, jak przy rebrandingu Jaguara w 2024/2025 z tą ich wielce "poprawną politycznie" reklamą 😄 Która, nawiasem mówiąc, okazała się ich największa porażką wizerunkową i jedną z większych w całej historii marketingu tak w ogóle 😄 

Coś więcej napiszesz?

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Coś więcej napiszesz?

Polecam obejrzeć:

Generalnie to aż 97% (!!!) spadku sprzedaży... Z powodu nachalnie "politycznie poprawnej" reklamy w niewłaściwym miejscu, ot.

8 minut temu, uśpionaZzz napisał:

Czarnoskóre albo mulatki akurat fajne i jakby w stroju pokojówki seria na plantacji 

A rude? 

2 minuty temu, Bożenka LuBicz napisał:

Polecam obejrzeć:

Generalnie to aż 97% (!!!) spadku sprzedaży... Z powodu nachalnie "politycznie poprawnej" reklamy w niewłaściwym miejscu, ot.

Dzięki Podobną wpadkę rok temu zaliczył Boots ,z ich bożonarodzeniową reklamą ze śpiącym Mikołajem, feministką panią Mikołajową i niebinarnymi elfami.

• Haha 1

2 minuty temu, Leszek Czarny napisał:

A rude? 

Pewnie będzie można sobie zamówić lalkę z twarzą jaka se wybierzesz, dobre dla sajkoli 

Przed chwilą, uśpionaZzz napisał:

Reklama McDonalds była beznadziejnym ai slopem podobno 

Nie wiem jaka była reklama McDonald's, ale Coca Cola zrobiła całą w AI i spotkała się z ostrą krytyką.

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Dzięki Podobną wpadkę rok temu zaliczył Boots ,z ich bożonarodzeniową reklamą ze śpiącym Mikołajem, feministką panią Mikołajową i niebinarnymi elfami.

Haha, coś tam słyszałem, ale te niebinarne elfy... mnie zniszczyły 😄 

3 minuty temu, Bożenka LuBicz napisał:

Haha, coś tam słyszałem, ale te niebinarne elfy... mnie zniszczyły 😄 

Nie wszystko, co niebinarne, musi być złe. Demi Lovato jest osobą niebinarną na przykład i nie jest to nic nienormalnego. Sama miałam koleżankę, która preferowała zaimki nijakie. 

Edytowano przez Icebound Harpy

Haha se bądź inny ale nie oczekuj że inni się będą ośmieszać stosowaniem jakichs zaimków z odbytu. Fajnie se gady manipulują matrixem a oszołomy wszystko łykają. Haa has

39 minut temu, Icebound Harpy napisał:

O ile jestem osobą postępową i tolerancyjną, to uważam, że niektóre sprawy idą za daleko. Przesadna poprawność polityczna przybiera czasami kuriozalną postać, jak na przykład barbie czarnoskóra na wózku inwalidzkim albo z protezą nogi. Chociaż może ma to jakiś sens, na przykład chłopiec czy dziewczynka poruszająca się na wózku bawiąc się taką zabawką może się z nią utożsamić i nie uważać siebie za dziwaka… niemniej i tak jest to trochę dziwne. Ze stomią też lalę zrobią? 

Może takie coś ma za zadanie oswajać i uczyć tolerancji . 🤔A ludzie kupią wszystko. 

2 minuty temu, SzloraWieczorna napisał:

Haha se bądź inny ale nie oczekuj że inni się będą ośmieszać stosowaniem jakichs zaimków z odbytu. Fajnie se gady manipulują matrixem a oszołomy wszystko łykają. Haa has

Jestem zdania, że dopóki ktoś swoim żywotem ani jestestwem nie narusza czyjejś przestrzeni ani nie sprawia nikomu krzywdy, to należy mu się szacunek jako dla drugiego człowieka. 

1 minutę temu, Icebound Harpy napisał:

Jestem zdania, że dopóki ktoś swoim żywotem ani jestestwem nie narusza czyjejś przestrzeni ani nie sprawia nikomu krzywdy, to należy mu się szacunek jako dla drugiego człowieka. 

Owszem ale niech nie wymaga że go ktoś będzie nazywał ono czy sromo bo ma taki kaprys i narządy męski albo żeńskie bo nawet nie obojnacze. Nie bądźmy smieszni

12 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

Nie wiem jaka była reklama McDonald's, ale Coca Cola zrobiła całą w AI i spotkała się z ostrą krytyką.

Wszystko co świąteczne było zue i kończyło się katastrofą więc spędź święta w Maku.

1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał:

Owszem ale niech nie wymaga że go ktoś będzie nazywał ono czy sromo bo ma taki kaprys i narządy męski albo żeńskie bo nawet nie obojnacze. Nie bądźmy smieszni

Narządy płciowe to sprawa drugorzędna, bo najważniejsza jest płeć psychiczna i każdy renomowany uczony ci to powie. Uważasz, że osoby transpłciowe to ludzie z wymyślonym kaprysem? 

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

Narządy płciowe to sprawa drugorzędna, bo najważniejsza jest płeć psychiczna i każdy renomowany uczony ci to powie. Uważasz, że osoby transpłciowe to ludzie z wymyślonym kaprysem? 

Naucz się czytać ze zrozumieniem to na początek. Czy każdy uczony twierdzi także że można zadać by nazywano cie według twojego widzimisię?

30 minut temu, uśpionaZzz napisał:

Czarnoskóre albo mulatki akurat fajne i jakby w stroju pokojówki seria na plantacji 

Czy chodzi o plantacje bawełny? 

Jakby bliska osoba tego chciała i było to dla niej ważne żeby mówić że jest ono to spoko ale nie znam takich ludzi kojarzą mi się z gnijącymi zwłokami z tiktoka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować