Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Icebound Harpy

Pasta jajeczna z makrelą wędzoną. 🐡

Polecane posty

Przed chwilą, Get Out napisał:

Wyraziłem się tak jasno że nawet ułom by załapał, a ty chcesz stosować na mnie te tanie manipulacje byś się wstydziła. 😆

🤔 nawet doktór hałs jest bezradny w takich przypadkach ja twój. Pozostaje Doktor mengele. Przykro mi. Czasami nawet sam Bóg kładzie lachę na swoje dziecko boze.

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Chce mi się wyć 😭

Bo zazdrościsz mi kasy za nic nierobienie? 🤣

6 minut temu, Get Out napisał:

A od kiedy tutaj jest obowiązek udowadniać gdzie się mieszka i równie dobrze można dać foto Warszawy kwitując że się jest rezydentem stolycy. 😁

Nie ma takiego obowiązku. Wrzucałeś skriny z Kanady na ochotnika. Coś ci się linia obrony rozjeżdża z logiką 😄

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Dobrze, że przynajmniej masz realną ocenę swojego towarzystwa.

Gdzie twoje towarzystwo na cmentarzu jeden leży ten z wąsem co rozkoszował się przedszkolakami. 😁A ty jak zwyrol musisz sie ukrywać udając babę dla niepoznaki potomku ubeka. 😆

6 minut temu, Еlciаа napisał:

Ciekawa jestem jakbyśmy wszyscy się spotkali na żywo, czy dalej by były te same kłótnie. 😁

Powiedz kiedy będzie to spotkanie, to kupię sobie kastet 😜

I co nadal jez i nibusia pipusia przyklaskujo uszami na wybryki Krzysztofa aka plastickowe wiadro? Do Choroszcz na cito do jednej sali

4 minuty temu, Get Out napisał:

Noże ze stołu w ru/ch by poszli, to nie ulega wątpliwości. 😁

A ja myślę że wszyscy by się napili i potem tanczyli do białego rana.

No chyba zeby mun przyszedl. 🗡

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Nie ma takiego obowiązku. Wrzucałeś skriny z Kanady na ochotnika. Coś ci się linia obrony rozjeżdża z logiką 😄

Jak zechce mogę teraz wrzucić foto Moto albo zwierząt i co w zwiazku z tym chcesz to weryfikować to już nie mój problem zwyrolu. 😁

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Dlatego cały dzień siedzisz tutaj z żoną, wywyższasz się, lajkujecie swoje posty i ty ciamajdo chcesz mnie pouczać? To jest wasz sposób na spędzenie niedzieli? Współczuję i łączę się w bólu 😌

Kiedy separacja Hugh i żona pójdzie do pracy? Może nabierze ogłady, coś zarobi i głupoty wyjdą z głową, bo babina ewidentnie się nudzi.. 😄

Jesteście tak toksyczni, beznadziejni, że nie dziwię się, że każdy ma was dosyć rozwodniku (podstarzały) 😜

Córko a myślalaś może kiedyś o tym, żeby się trochę czasem przymknąć? 😙

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Dlatego cały dzień siedzisz tutaj z żoną, wywyższasz się, lajkujecie swoje posty i ty ciamajdo chcesz mnie pouczać? To jest wasz sposób na spędzenie niedzieli? Współczuję i łączę się w bólu 😌

Kiedy separacja Hugh i żona pójdzie do pracy? Może nabierze ogłady, coś zarobi i głupoty wyjdą z głową, bo babina ewidentnie się nudzi.. 😄

Jesteście tak toksyczni, beznadziejni, że nie dziwię się, że każdy ma was dosyć rozwodniku (podstarzały) 😜

Caly dzien? Rano chwilę, potem bylem po córkę, na zakupach itd. Teraz siedzę sobie, popijam alkohol dla rozgrzewki i podziwiam głupotę Twoją i Qwerty. 

• Haha 1

40 minut temu, salix napisał:

Nie ma mnie na forum a widze 😂😂😂

Przecież wy z baba tylko posługujecie się sobą nawzajem, żeby załatwiać własne konflikty. Nie ma w tym grama autentyczności, ani obiektywizmu nie mówić już o sympatii czy empatii. Wykorzystałaś ją bez skrupułów dla poprawy swojego podupadającego wizerunku, zamieniając przy tym w ubogą starowinkę i żonglując jej wizerunkiem babci emerytki. Wsparcie jak diabli takie empatyczne w ..., byle dowalić ewce i doktorowi.

przecież to Ewka ją poniżyła, oceniając jej fryzure po cenie usługi, a nie ja. A Gapcio jak to Gapcio powtórzył po żonie, bo co mu zostało, nie mógł sie jej przeciez postawić na forum

1 minutę temu, Baba napisał:

Bo zazdrościsz mi kasy za nic nierobienie? 🤣

Kasy nie zazdroszczę 😉 bardziej szczęśliwego rodzinnego życia 😏

1 minutę temu, Get Out napisał:

Gdzie twoje towarzystwo na cmentarzu jeden leży ten z wąsem co rozkoszował się przedszkolakami. 😁A ty jak zwyrol musisz sie ukrywać udając babę dla niepoznaki potomku ubeka. 😆

O, wjeżdża chat bot 😄 Nara 🙂

O ksysiu się rozkręca, czas by jeżowa i koleżanki zapadły na kurzą ślepotę. Poszły spać, albo odłożyły mózgi do słoikow. 🤣

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

A ja myślę że wszyscy by się napili i potem tanczyli do białego rana.

No chyba zeby mun przyszedl. 🗡

Ja z maczetą przyszedł bym , bo raz się żyje. 😆

Przed chwilą, Zero cukru napisał:

Kasy nie zazdroszczę 😉 bardziej szczęśliwego rodzinnego życia 😏

Czyjego? Jest wśród nas ktoś taki? 🤔

Jak zechce mogę teraz wrzucić foto Moto albo zwierząt i co w zwiazku z tym chcesz to weryfikować to już nie mój problem zwyrolu. 😁

To w związku z tym, że się zapierałeś i udowadniałeś skrinami że jesteś z jukonu, a teraz się dziwisz po co ktoś ci wierzy 😄

Widzisz brak logiki, czy nie bardzo? 😄

Normalnie gadka z ułomem.

O, wjeżdża chat bot 😄 Nara 🙂

Naura zwyrolu tylko że zaraz wrócisz. 😆

6 minut temu, Еlciаа napisał:

Ciekawa jestem jakbyśmy wszyscy się spotkali na żywo, czy dalej by były te same kłótnie. 😁

Myśle, że nie... 😌Że każdy by się wstydził, uważał co mówi i byłoby miło. Kiedyś ktoś chciał organizować spotkanie, a Pieprz i Eve napisały "Że boją się o własne bezpieczeństwo i nie spotykają się z ludźmi z sieci, zwłaszcza stąd " 😅

Tutaj zza konsoli można dużo pisać i na jeszcze więcej sobie pozwolić.. 

Na pewno bym się spotkała z Giną, bo ją lubię, lubię Żabę, której nie ma, Szynszylę, Chwilę, Babę, Pokrakę, Brum Mare i Quwerte. Z męskich nicków to Ziemniak, Kriss i Rym Cym i to z nimi zjadłabym dużą tortille i do tego coś na deser 😊

Ale tu nie ma obowiązku poznawać się na żywo. Wszystko wychodzi na spontanie, a życie lubi zaskakiwać 😎

• Like 1

2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał:

przecież to Ewka ją poniżyła, oceniając jej fryzure po cenie usługi, a nie ja. A Gapcio jak to Gapcio powtórzył po żonie, bo co mu zostało, nie mógł sie jej przeciez postawić na forum

Kuweto, odpowiedziałem na twoje pytanie czy poleciłbym żonie fryzjera za 40 zl. Napisalem po prostu, ze nie. Znowu nieudolnie. 

Ja z maczetą przyszedł bym , bo raz się żyje. 😆

Gdzie salowa z donosem do prokuratury? To są groźby 

To w związku z tym, że się zapierałeś i udowadniałeś skrinami że jesteś z jukonu, a teraz się dziwisz po co ktoś ci wierzy 😄

Widzisz brak logiki, czy nie bardzo? 😄

Normalnie gadka z ułomem.

Równie dobrze można sie upierać udowodnij że mieszkasz w Warszawie. 😁

• Haha 2

Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał:

Gdzie salowa z donosem do prokuratury? To są groźby 

Nie boje się więzienia. 😆

2 minuty temu, Baba napisał:

Czyjego? Jest wśród nas ktoś taki? 🤔

Oj już nie udawaj 😄Jak dla mnie, jesteś tutaj najbardziej pozytywną osobą.

• Like 1

5 minut temu, Jakub Marley napisał:

Caly dzien? Rano chwilę, potem bylem po córkę, na zakupach itd. Teraz siedzę sobie, popijam alkohol dla rozgrzewki i podziwiam głupotę Twoją i Qwerty. 

Ale jednak bez komentarza nie potrafisz obok nas przejść. Pij. Każdy by pił mając takie życie u boku takiej żony 🤦😅

Przed chwilą, Get Out napisał:

Nie boje się więzienia. 😆

Kotarba już Ci grzeje kojo i namydla swoje obłe palce. Per rectum mówi ci to coś?

• Haha 1

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Myśle, że nie... 😌Że każdy by się wstydził, uważał co mówi i byłoby miło. Kiedyś ktoś chciał organizować spotkanie, a Pieprz i Eve napisały "Że boją się o własne bezpieczeństwo i nie spotykają się z ludźmi z sieci, zwłaszcza stąd " 😅

Tutaj zza konsoli można dużo pisać i na jeszcze więcej sobie pozwolić.. 

Na pewno bym się spotkała z Giną, bo ją lubię, lubię Żabę, której nie ma, Szynszylę, Chwilę, Babę, Pokrakę, Brum Mare i Quwerte. Z męskich nicków to Ziemniak, Kriss i Rym Cym i to z nimi zjadłabym dużą tortille i do tego coś na deser 😊

Ale tu nie ma obowiązku poznawać się na żywo. Wszystko wychodzi na spontanie, a życie lubi zaskakiwać 😎

A makarą?

• Haha 2

42 minuty temu, Jakub Marley napisał:

Nie będziesz robiła co będziesz chciała. Choćbyś codziennie mnie zgłaszała. Naucz sie odrobiny kultury, bo ja jestem kulturalny, dlatego staram dostosować sie do rozmówcy 😉

Jesteś tylko ciągiem cyferek i nudziarzem bez krztu energii i kultury 😅

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Oj już nie udawaj 😄Jak dla mnie, jesteś tutaj najbardziej pozytywną osobą.

I to jest ten czas, że muszę odpłacić rzędem serduszek?  😜

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się