Fifofa 205 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Słońcem napisał: Nawzajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 11 godzin temu Nie za wcześnie te życzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Apelowa2 2 Napisano 11 godzin temu 14 minut temu, Słońcem napisał: Dziękuję i wzajemnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 60 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Dziękuję i wzajemnie. Niech Pan Bóg błogosławi w nowym roku. Niech te Święta będą pięknym i duchowym doświadczeniem, ponad komercję i zakupy Edytowano 10 godzin temu przez _RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 2 Napisano 10 godzin temu 19 minut temu, Słońcem napisał: Wesołych Świąt najpiękniejsza kafeterianko! Pamiętamy o tobie śliczna Aniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 40 Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Nie za wcześnie te życzenia? Nie wytrzymałem i zjadłem salatke z tuńczykiem na wigilię 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 40 Napisano 10 godzin temu 20 minut temu, Słońcem napisał: Wzajemnie bagienko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 40 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: w wigilie bedziesz poscil jak zarliwie wierzacy 12 potraw musi być będę musiał dokupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 2 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie wytrzymałem i zjadłem salatke z tuńczykiem na wigilię Kurde a ja mam za dużo i boję się że mi się zepsuje 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: fajny komplement ci widmok napisal gratulacje a mowili ci ze tak to sie skonczy on z tego powodu blokuje temat ? zaraz sprawdzimy na tym Jaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 60 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie wytrzymałem i zjadłem salatke z tuńczykiem na wigilię W marketach jest masa wszelakich sałatek na święta, na pewno coś tam się znajdzie w zastępstwie. Polecam markę Lisner, robią naprawdę dobre sałatki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: 12 potraw musi być będę musiał dokupić Zawsze możesz zrobić sałatkę jarzynowa tylko jedna będzie bez kukurydzy a druga bez groszku a trzecią ze wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 585 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: moon ma w stopce skrin Co napisał? Mnie dzis litościwie podpowiadał ze opisy czata gpt mogą być podniecające więc możliwe że zerwał z jeżem bo znalazł nowa dziewczynę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 40 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Zawsze możesz zrobić sałatkę jarzynowa tylko jedna będzie bez kukurydzy a druga bez groszku a trzecią ze wszystkim. Ta była z ryżem ananasem tuńczykiem i innymi bajerami będę musiał dokupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, IV Knur RP napisał: moon ma w stopce skrin Żebym wiedziała który to moon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ta była z ryżem ananasem tuńczykiem i innymi bajerami będę musiał dokupić Ananasa nie lubię. Śledziową i jarzynowa najbardziej lubie ale to ja robię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 40 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, salix napisał: Co napisał? Mnie dzis litościwie podpowiadał ze opisy czata gpt mogą być podniecające więc możliwe że zerwał z jeżem bo znalazł nowa dziewczynę. Mi czasem odmawia ale tak z 5 nowych szybkich czatow i zaczyna się nadziewac głęboko w gardlo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: czyli jak zwykle wolisz udawac niewidoma Serio nie wiem który to moon. Jesli z nim cos pisze to nie wiem ze to on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 586 Napisano 10 godzin temu 14 minut temu, IV Knur RP napisał: w wigilie bedziesz poscil jak zarliwie wierzacy tak, ja będę pościł. do wieczerzy wigilijnej zero jedzenia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, salix napisał: Co napisał? Mnie dzis litościwie podpowiadał ze opisy czata gpt mogą być podniecające więc możliwe że zerwał z jeżem bo znalazł nowa dziewczynę. Może jest głębokie i szerokie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 40 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Serio nie wiem który to moon. Jesli z nim cos pisze to nie wiem ze to on. Ten co ciągle pisze że konto komus poleci albo że dumbo ma grubom du0ope Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 53 Napisano 10 godzin temu Nie mam jedzenia w domu umrę z glodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 586 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Mi czasem odmawia ale tak z 5 nowych szybkich czatow i zaczyna się nadziewac głęboko w gardlo a to wszystko to jedna wielka ściema generowana elektronicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ten co ciągle pisze że konto komus poleci albo że dumbo ma grubom du0ope Ok chyba wiem. A jesz na wigili mięso? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 585 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Serio nie wiem który to moon. Jesli z nim cos pisze to nie wiem ze to on. Przecież libed wrzucił tu link z tym komplementem dla ciebie, ty nie masz kompletnie żadnych granic w udawaniu że czegos nie widzisz? Edytowano 10 godzin temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 40 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ok chyba wiem. A jesz na wigili mięso? Tak bo nie mogę kapusty a nie będę samych grzybow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 2 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Serio nie wiem który to moon. Jesli z nim cos pisze to nie wiem ze to on. Ale powinnaś ogarniać bo typa czuć z daleka po stylu. Fakt że ma tu setki kont... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 60 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Mi czasem odmawia ale tak z 5 nowych szybkich czatow i zaczyna się nadziewac głęboko w gardlo Oho... AI myśli, że to już małżeństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, IV Knur RP napisał: To miał być komplement tylko trochę źle dobrał słowa. Chodzi że ja mało ci sie maluje bo mi nie trzeba i chcial to jakoś tak napisać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach