Szpinak 30 Napisano 3 godziny temu Wszystkiego naj na swieta, dużo radości i braku Kafe 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 63 Napisano 3 godziny temu Dziękuję i nawzajem. Ja będę siedzieć na kafe bo mam już przesyt gości od niedzieli xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 7 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, darkromance napisał: Dziękuję i nawzajem. Ja będę siedzieć na kafe bo mam już przesyt gości od niedzieli xD Marta z Niemiec przyjedzie na święta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 3 godziny temu Tobie również wszystkiego najlepszego piękna i kochana Krejzolko xD Oraz małych libedów na rok 2026 i małe Krejzolki w roku 2027 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 63 Napisano 3 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 7 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Szpinak napisał: Wszystkiego naj na swieta, dużo radości i braku Kafe Dziękujemy Kochana Beatko i nawzajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 63 Napisano 3 godziny temu Nie widziałam jeszcze świni dającej całusa lol xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 7 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, darkromance napisał: Nie widziałam jeszcze świni dającej całusa lol xD sama jesteś świnia Aniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 76 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Nie wiem, czy jest sens się wpisywać, bo takie tematy dość szybko lecą, ale z mojej strony też spokojnych i wesołych oraz szczęśliwego Nowego Roku dla tych, z którymi było mi w tym roku tutaj przynajmniej neutralnie i przyzwoicie. A specjalne życzenia wszystkiego naj dla Pieprz, Pokraki, Krejzi, Śliwki, Salix, Boni, Maryś i Dumbo (buziaki, Dziewczyny) Edytowano 2 godziny temu przez NieTakiKróliczekZły... 3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 67 Napisano 2 godziny temu Zdrowych i spokojnych świąt: ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 63 Napisano 2 godziny temu Przyłączę się do tych życzeń. Zdrowych, radosnych i pełnych rodzinnego ciepła Świąt Bożego Narodzenia i wszelkiej pomylności w nadchodzącym roku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Krejzi jest dużo fajniejsza od Klaudiusza Klaudiusz to jakiś nadęty rozwydrzony bachor Edytowano 2 godziny temu przez Kocham3lcië Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 78 Napisano 2 godziny temu Bla, bla, bla. Bla, bla, bla…. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 704 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Joyeux Noël Edytowano 2 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 2 godziny temu Była taka piosenka Fisz Emade co by bylo gdyby nie moje blablabla A ja zaraz idę na saunowanie i basen, i jeebac was wszystkich świry i gnooje jeebane z Polski tfuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 30 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, Kocham3lcië napisał: Tobie również wszystkiego najlepszego piękna i kochana Krejzolko xD Oraz małych libedów na rok 2026 i małe Krejzolki w roku 2027 Małych to może nie wszystkiego dobrego srylnik dużo dobrej muzy podeslij tego wykonawcę co miałeś dzwonek na tel, fajny kawałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Joyeux Noël Merci ma chérie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 78 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcië napisał: Była taka piosenka Fisz Emade co by bylo gdyby nie moje blablabla A ja zaraz idę na saunowanie i basen, i jeebac was wszystkich świry i gnooje jeebane z Polski tfuu Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 30 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Kocham3lcië napisał: Krejzi jest dużo fajniejsza od Klaudiusza Klaudiusz to jakiś nadęty rozwydrzony bachor Sernik to temat życzeniowy Niesnaski na bok. Na 5 minut chociaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 2 godziny temu Dobra Krejzolka, ja uciekam na basen, wejdę wieczorem, miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 30 Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, Red Hat napisał: Dziękujemy Kochana Beatko i nawzajem Myslalam ze to konto Przemka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 30 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Nie wiem, czy jest sens się wpisywać, bo takie tematy dość szybko lecą, ale z mojej strony też spokojnych i wesołych oraz szczęśliwego Nowego Roku dla tych, z którymi było mi w tym roku tutaj przynajmniej neutralnie i przyzwoicie. A specjalne życzenia wszystkiego naj dla Pieprz, Pokraki, Krejzi, Śliwki, Salix, Boni, Maryś i Dumbo (buziaki, Dziewczyny) 33 minuty temu, darkromance napisał: Dziękuję i nawzajem. Ja będę siedzieć na kafe bo mam już przesyt gości od niedzieli xD 6 minut temu, taka_pokraka napisał: Przyłączę się do tych życzeń. Zdrowych, radosnych i pełnych rodzinnego ciepła Świąt Bożego Narodzenia i wszelkiej pomylności w nadchodzącym roku. Wielu ciekawych szkoleń 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 30 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, yeya napisał: Zdrowych i spokojnych świąt: ) Wzajemnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 78 Napisano 2 godziny temu Wyzwól mnie….. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 2 godziny temu Haha wczoraj krejzi jak poszłaś to mi się przypomniało jak byłem dzieckiem i u babci oglądałem Bolka i Lolka, fajnie wtedy było. Chciałbym znowu wrócić do tamtych czasów To ta scena od 46:05 hahah kisne. Super kreskówka. Dzisiaj już takich scen nie robią xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 30 Napisano 1 godzinę temu A podasz tego wykonawcę z tego gitarowego kawałka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 30 Napisano 1 godzinę temu Mój tata ogladal Bolka i Lolka ja nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 1 godzinę temu Do tej sceny jak trafiają do świątyni indiancow haha Broken insajd by się tygrys spodobał xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 1 godzinę temu Jakiego gitarowego kawałka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach