Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Jestem spokojny śliwka ty płaska decho xD WYPIEERDALAJ sobie rządzić gdzie indziej, bo pomyliłaś adresy xD Ja tu jestem królem nie wy xD Edytowano 3 godziny temu przez Kocham3lcië Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Ze stówka można iść do jeżowej i zrobi felliato z połykiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Trochę mało 50 bo za bardzo nic nie kupi. Ja dzisiaj kupiłem 1kg ryżu 650g sernika 1kg sera 5 klopsow w sosie myśliwych makaron łazanki dwa soki cole barszcz czerwony pączka salatke z tuńczykiem i sřajtasme Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Kolacja u leżaka xD Odchody z osranego klopa 3 tygodnie bez spuszczania xD Mocz ze szklanki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu A Domestos kupiłeś? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 22 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kocham3lcië napisał: Ze stówka można iść do jeżowej i zrobi felliato z połykiem xD Tylko ty tu jesteś znany z takiego sposobu zarabiania. Nie projektuj na innych. Może lepiej wróć do alfonsa. Będzie spokój przynajmniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Ja nie jestem znany, bo ja nic takiego nigdy nie robiłem i Alfonsa też żadnego nigdy nie miałem Ale np Jeżowa albo salowa to wiedzą jak dać doopy samcowi albo mu obciągnąć xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 738 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja dzisiaj kupiłem 1kg ryżu 650g sernika 1kg sera 5 klopsow w sosie myśliwych makaron łazanki dwa soki cole barszcz czerwony pączka salatke z tuńczykiem i sřajtasme Ryż do czego będzie? Przecież tam zaraz mole będziesz miał, bo z gotowaniem to raczej na bakier jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Ja nic nie muszę robić i w doopie mam wasz spokój Przeproście mnie albo będe was tu wszystkich jeebal bardzo długo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ryż do czego będzie? Przecież tam zaraz mole będziesz miał, bo z gotowaniem to raczej na bakier jesteś Do klopsikow dodam ciotki pomidor i jest 10 obiadow z 1kg wystarczy klopsa kroic na pół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 738 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Do klopsikow dodam ciotki pomidor i jest 10 obiadow z 1kg wystarczy klopsa kroic na pół Bieda totalna. Współczuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Bieda totalna. Współczuję. Bierzesz ciotki plaster szynki kroisz w kostke proszek sosu za 60gr 1/3 opakowania do tego trochę mleka co do kawy i makaron z kościoła i masz carbonare 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, Get Out napisał: Teraz to nawet ze stówką nie ma co iść do sklepu No chyba że idzie kupic wodę, makaron i ziemniaki z marchewkę. Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No chyba że odzew kupic wodę, makaron i ziemniaki z marchewkę. Ja zawsze robię zakupy za 50 na tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu A kto by chciał to jeść leżak to co ty jesz? Zwierzęta domowe lepiej jedzą niż ty xD 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 738 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Bierzesz ciotki plaster szynki kroisz w kostke proszek sosu za 60gr 1/3 opakowania do tego trochę mleka co do kawy i makaron z kościoła i masz carbonare W życiu nie brałam darów z Kościoła i od ciotki. Trzeba pracować, bo nie ma nic za darmo, a rachunki same się nie zapłacą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 175 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No chyba że odzew kupic wodę, makaron i ziemniaki z marchewkę. Siara przy kasie jak zabraknie środków . No chyba że po jedną rzecz się idzie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: No chyba że odzew kupic wodę, makaron i ziemniaki z marchewkę. Za łazanki dalem 3,5 mam drugom mase makowom gratis to będzie cały garnek klusek z makiem dwa razy chyba do sylwestra będę miał co jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 49 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Kocham3lcië napisał: Ja nic nie muszę robić i w doopie mam wasz spokój Przeproście mnie albo będe was tu wszystkich jeebal bardzo długo xD zdychaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Ulubiony przysmak leżaka i scierwoka Makaron z parówkami polany domestosem Do picia mocz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Nie zdycham szczerbaty, popisz sobie do doopy frajerze xD ty zdychasz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: W życiu nie brałam darów z Kościoła i od ciotki. Trzeba pracować, bo nie ma nic za darmo, a rachunki same się nie zapłacą Dwie puchy masy makowej mam z bakaliami 9zl jedna druga 0zl dostałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Nie zdycham szczerbaty, ja nie ty xD ty zdychasz i zdechniesz jak stara wykituje, bo nikt starego szczerbatego dziada jak ty nie przygarnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocham3lcië napisał: Ulubiony przysmak leżaka i scierwoka Makaron z parówkami polany domestosem Do picia mocz Pyszny jest makaron z makiem a ciężko kupić gotowy to robię sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja zawsze robię zakupy za 50 na tydzień No to jakbym tak musiała za 50 zł kupić na tydzień to ziemniaki i warzywa, chleb mięso muelone i kiełbasę. Z tego zrobi zupe jarzynowa i i spagetti i leczo. I jeszcze frytki można plus udko. No ale ciężko tak żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No to jakbym tak musiała za 50 zł kupić na tydzień to ziemniaki i warzywa, chleb mięso muelone i kiełbasę. Z tego zrobi zupe jarzynowa i i spagetti i leczo. I jeszcze frytki można plus udko. No ale ciężko tak żyć. Dokładnie tak robię żeby mieć obiady kolacje a kanapki mam za darmo z darow ciotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Kocham3lcië napisał: A kto by chciał to jeść leżak to co ty jesz? Zwierzęta domowe lepiej jedzą niż ty xD jeszcze pieerdoli ze wyglada jak kulturysta 190 cm 100 kg, przy tym jedzeniu by szybciej wysechl niz zydzi w auszwitz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu Biorę zazwyczaj wiadro sera białego to dużo bialka na tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1416 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Get Out napisał: Siara przy kasie jak zabraknie środków . No chyba że po jedną rzecz się idzie . Sa w sklepach takie urządzenia co liczą dokładnie ile masz zapłacić ale to w tych większych. Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu A jak jest promka to bralem za połowę kasy kilka kg palek kurczaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach