yeya 68 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Skąd pewności że się dokładnie umyly Gotuję je się tak samo jak warzywa na sałatkę warzywna, myjesz, obierasz i kroisz... : ) możesz użyć gąbki... Dobranoc Edytowano 3 godziny temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, yeya napisał: Można też ugotować je w mundurku później wystarczy ściągnąć skórkę, pokroić w talarki czyli plasterki... i smażąc je podajesz pokrojoną cebule (dusisz pod przykryciem aż do zeszklenia) dodajesz sól, pieprz i majeranek... palce lizać. Moge przyjechac do cb, zrobisz mi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja mam 23" na przedpokoju póki co a nie mówiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Kocham3lcië napisał: Ja też czasem gotuje w skórce jak mi się nie chce obierać Na pół kroje i myje pod wodą i do gara Ja jeszcze nigdy sam ziemniakow nie robilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Ja też lubię ziemniaki Ryż czy makaron to dobre dla murzynow z Afryki Ja tam całe życie na ziemniakach i chlebie xD. Może dlatego że jestem z wielkopolski haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu 23" w przedpokoju to bieda a nie milioner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: a nie mówiłam. Wszystko przez liberdowsky miałbym 2mln z nVidie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, yeya napisał: Można też ugotować je w mundurku później wystarczy ściągnąć skórkę, pokroić w talarki czyli plasterki... i smażąc je podajesz pokrojoną cebule (dusisz pod przykryciem aż do zeszklenia) dodajesz sól, pieprz i majeranek... palce lizać. W taki sposób jest więcej roboty niż tylko obrać więc leżakowi by się nie chciało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Wszystko przez liberdowsky miałbym 2mln z nVidie XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kocham3lcië napisał: 23" w przedpokoju to bieda a nie milioner Mało kto wie jak ipad pro 13 jest ogromny, w pionie jest wielkości 23" monitora z tym że można go po całym mieszkaniu brać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu No i na przedpokoju mam pivot 23" to jak 40" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Trzeba było tu nie siedzieć i nie pisać z liberdowskimi to byś miał 2 miliony Ale ty wolisz tutaj tracić kolejne lata i pierrdolic o pieniądzach których nie masz i nigdy nie będziesz miał i na też nie będę ich miał xD Edytowano 3 godziny temu przez Kocham3lcië Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 68 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: W taki sposób jest więcej roboty niż tylko obrać więc leżakowi by się nie chciało. Możliwe, że nie... ale z drugiej strony do takich ziemniaków dodatki nie są potrzebne... nie trzeba nic więcej przygotowywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Mój wspollokator jak grał w gierkę i mu nie szło to rzucał swoim iPadem pro w ścianę hahahah Chooy mnie jakieś srajpady, dla mnie to złom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 2 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: A nie chrupie ci wtedy piach w zebach przecież one w ziemi rosnom 15 minut temu, Еlciаа napisał: Trzeba umyć najpierw. XD Das ist kein minimalist Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcië napisał: Mój wspollokator jak grał w gierkę i mu nie szło to rzucał swoim iPadem pro w ścianę hahahah Chooy mnie jakieś srajpady, dla mnie to złom Bo nic nie musisz ogarnąć dla mnie to okno rzeczywistości urządzenie gdzie zarządzam wszystko zarabiam kupuje nawet steruje telewizorem w sypialni Tablety sony to tylko się nadajom na to forum dyskusyjne plus zegarek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu lezak piach wpieerdala taki kamyk to dodatkowa kaloria, minimalist dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Bo nic nie musisz ogarnąć dla mnie to okno rzeczywistości urządzenie gdzie zarządzam wszystko zarabiam kupuje nawet steruje telewizorem w sypialni Tablety sony to tylko się nadajom na to forum dyskusyjne plus zegarek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu A ja nie potrzebuje żadnych złomów Na dobrą metę to mógłbym wyłączyc internet i mam odtwarzacz do słuchania muzyki i książki i to mi wystarczy Ale czuję się samotnie bez internetu ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu lezac potrzebuje ipad pro 13 zeby zmienic kanal w telewizorze, lezak wez ty sie zatrudnij w telezakupach mango Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 3 godziny temu Leżak dziś lepszy niż kabaret. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Еlciаа napisał: XD Wiesz że kiedyś siostrzeniec wybrał wakacje u mnie zamiast disnejlendu Jak skończę dopieszczac mieszkanie to będzie zgroza wyjdzie z 30 konsol kilkanaście komputerów tablety apple w każdym rozmiarze wszystkie konsole przerobione koło tysiąca płyt taki Malowany kleknie o loda zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: No wpadło kilkanaście tysięcy w 2025 a może wpaść nawet miliony bo jest dostęp do giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu lezak ziemniakow nie myje tylko wpieerdala z glizdami bo by sie kalorie marnowaly jak kupuje owoce to szuka samych robaczywek zeby zarobic na darmowym bialku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Wiesz że kiedyś siostrzeniec wybrał wakacje u mnie zamiast disnejlendu Jak skończę dopieszczac mieszkanie to będzie zgroza wyjdzie z 30 konsol kilkanaście komputerów tablety apple w każdym rozmiarze wszystkie konsole przerobione koło tysiąca płyt taki Malowany kleknie o loda zrobi A niech ci robi albo róbcie sobie nawzajem, co mnie to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu Ipad to jest genialne urządzenie wbudowany aparat jest wszystko jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A niech ci robi albo róbcie sobie nawzajem, co mnie to. siostrzeniec mu galee opieerdalal bo to seryjny ministrant wielu ksierzy zgvvalcil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu No może i jest ale mi wystarczy to co mam Nie przepadam za systemem od Apple bo nie można ściągać muzyki z torrentow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatutylkokomentuje 0 Napisano 3 godziny temu Słodki jezu, to Magda dalej tu gnije? Po tylu latach?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach