fiszbin69 7 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, yeya napisał: Możliwe, że nie... ale z drugiej strony do takich ziemniaków dodatki nie są potrzebne... nie trzeba nic więcej przygotowywać. zrobisz mi takie , przyjade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, jatutylkokomentuje napisał: Słodki jezu, to Magda dalej tu gnije? Po tylu latach?! a ty kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatutylkokomentuje 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, fiszbin69 napisał: a ty kto Twój mokry sen. Zgadnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kocham3lcië napisał: No może i jest ale mi wystarczy to co mam Nie przepadam za systemem od Apple bo nie można ściągać muzyki z torrentow xD Do pirscenia chyba nie jest dobry ale nie próbowałem ssac plików Net 5g najszybciej na nim działa lepiej niż na 85 sony właściwie tylko na ipadzie jestem w stanie osiągnąć 0,5Gbps po wifi będąc w salonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, jatutylkokomentuje napisał: Twój mokry sen. Zgadnij krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatutylkokomentuje 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, fiszbin69 napisał: krejzi Jezuuuu ta też sie jeszcze tu udziela? I Elcia., Dramat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Mi mój handheld z androidem też zapieerdala i nie wolałbym ajpada xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, jatutylkokomentuje napisał: Jezuuuu ta też sie jeszcze tu udziela? I Elcia., Dramat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatutylkokomentuje 1 Napisano 3 godziny temu Btw. Pod jaką nazwą znajdę tu Widmoka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Widziałem jak wspollokator rzucał ajpadem pro w ścianę i od tamtej pory dla mnie tablety i ajpady to złom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Scierwok ma czarnego kota w avatarze i nick get out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocham3lcië napisał: Widziałem jak wspollokator rzucał ajpadem pro w ścianę i od tamtej pory dla mnie tablety i ajpady to złom Jak grał w brawl stars? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, jatutylkokomentuje napisał: Btw. Pod jaką nazwą znajdę tu Widmoka? Nie ładnie się nie przedstawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Brawl stars grał i clash royale czy jakoś tak hahah Ja ostatnio jak grałem w to wild rift I mnie zabijali to też się wkuurwiaalem hahah Dobrze że jestem w namiocie i nikt nie słyszy jak się wydzieram XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facundo 0 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, jatutylkokomentuje napisał: Btw. Pod jaką nazwą znajdę tu Widmoka? Mam tylko nadzieję żeś nie ta kurfa Poka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kocham3lcië napisał: Brawl stars grał i clash royale czy jakoś tak hahah Ja ostatnio jak grałem w to wild rift I mnie zabijali to też się wkuurwiaalem hahah Dobrze że jestem w namiocie i nikt nie słyszy jak się wydzieram XDD To pierwsze znam od syna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Kocham3lcië napisał: Brawl stars grał i clash royale czy jakoś tak hahah Ja ostatnio jak grałem w to wild rift I mnie zabijali to też się wkuurwiaalem hahah Dobrze że jestem w namiocie i nikt nie słyszy jak się wydzieram XDD Grasz teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Grałem z dwie godziny temu xD Jak gram to nie mogę tu pisać za bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcië napisał: Grałem z dwie godziny temu xD Jak gram to nie mogę tu pisać za bardzo Podala malolatowi twój nick w lolu wlasnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Spoko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocham3lcië napisał: Spoko xD Mówi że nie może cię znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 3 godziny temu Ze jakiś tag potrzebny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatutylkokomentuje 1 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Еlciаа napisał: Nie ładnie się nie przedstawić. W tym śmietniku nie ma żadnych zasad, ŻADNYCH. A mnie kręci granie takiej niedostępnej nieznajomej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatutylkokomentuje 1 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Facundo napisał: Mam tylko nadzieję żeś nie ta kurfa Poka Poka też jeszcze tutaj gnije? A Poetka, zagląda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, jatutylkokomentuje napisał: W tym śmietniku nie ma żadnych zasad, ŻADNYCH. A mnie kręci granie takiej niedostępnej nieznajomej Lipa nie wiedzieć z kim się rozmawia. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facundo 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, jatutylkokomentuje napisał: Poka też jeszcze tutaj gnije? A Poetka, zagląda? Poka na szczeście nie bo 2 lata temu została wyhejtowana stad i samotną madką ponoc została A o Poetce pisali tu ze czasem wchodzi z anonimowych kont Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 3 godziny temu Jusz z ai komputer powstaje będzie am5 ddr5 na start cpu za 370zl 8400f a potem potężny ryzen 3d 8gb ramu w 1 kości docelowo 32gb rtx 5070 mocny zasilacz ladna obudowa chłodzenie i kable rgb wentylatory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facundo 0 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, jatutylkokomentuje napisał: Jak nie jestes Uzyszkodnikiem lub Szynszyla to chyba nikim bardziej znanym tu, bo Nimfą tez nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatutylkokomentuje 1 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Facundo napisał: Jak nie jestes Uzyszkodnikiem lub Szynszyla to chyba nikim bardziej znanym tu, bo Nimfą tez nie Myślę, że jako tako w miarę kojarzony nickiem jestem. Ale grunt, że takim nie do rozpoznania Wpada tu jeszcze Widmok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facundo 0 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, jatutylkokomentuje napisał: Myślę, że jako tako w miarę kojarzony nickiem jestem. Ale grunt, że takim nie do rozpoznania Wpada tu jeszcze Widmok? Taa godzine temu jeszcze był, to jego konto: https://f.kafeteria.pl/profile/194125558-get-out/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach