Facundo 0 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, jatutylkokomentuje napisał: Myślę, że jako tako w miarę kojarzony nickiem jestem. Ale grunt, że takim nie do rozpoznania Wpada tu jeszcze Widmok? Jestes jego znajoma czy hejterka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatutylkokomentuje 1 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Facundo napisał: Jestes jego znajoma czy hejterka? Znajomą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatutylkokomentuje 1 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Do osoby, która zesrała mi sie na skrzynce, chce Ci przekazać że ja tutaj mam kilka kont więc spokojnie się skontaktuje z kim będę chciała 🥰 I Ty nawet śmie, ciu nie masz pojęcia jakie Edytowano 4 godziny temu przez jatutylkokomentuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facundo 0 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, jatutylkokomentuje napisał: Do osoby, która zesrała mi sie na skrzynce, chce Ci przekazać że ja tutaj mam kilka kont więc spokojnie się skontaktuje z kim będę chciała 🥰 I Ty nawet śmie, ciu nie masz pojęcia jakie Haha hejterki widmo czuwają całą noc, nawet w święta jak widac ale to innych od przegrywów wyzywają Chyba że to Leżak z zazdrości zablokował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatutylkokomentuje 1 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Facundo napisał: Haha hejterki widmo czuwają całą noc, nawet w święta jak widac ale to innych od przegrywów wyzywają Chyba że to Leżak z zazdrości zablokował Madzia dalej moderuje? Bo nie mam pojęcia kto mógł dostać takiego bólu dvpy w obawie, że się skontaktuje z nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 49 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 godziny temu, jatutylkokomentuje napisał: Słodki jezu, to Magda dalej tu gnije? Po tylu latach?! Tak. Codziennie jakieś 18 godzin na dobe Edytowano 2 godziny temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 49 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, jatutylkokomentuje napisał: Madzia dalej moderuje? Bo nie mam pojęcia kto mógł dostać takiego bólu dvpy w obawie, że się skontaktuje z nim Ona nigdy nie moderowała, jest ciężko chora psychicznie i wymyśla głupoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach