KochamElcié.;P 0 Napisano 5 godzin temu Ja też kocham Krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 5 godzin temu 25 minut temu, Fifofa napisał: Wierzę Krejzi Cię Lovcia, ostatnio pisała jesteś cudowny. Ja też lovciam Krejzi, bo jest super kobietą xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 210 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamElcié.;P napisał: Ja też lovciam Krejzi, bo jest super kobietą xD I dobrze miłość nie zna granic. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, _RC+ napisał: Prawda jest taka, że jak osiągniesz pewien poziom upadku w oczach ludzi, to już choćbyś na głowie stawał, nie będziesz w stanie nikogo obrazić. Prawda jest taka, że by się obrazić, to twój adwersarz musi mieć jakieś przynajmniej minimum opinii o tobie. Masz dopiero 30 lat idź do psychologa, szpitala, zacznij się leczyć, bo serio szkoda ciebie chłopie... Całe życie przed tobą, a ty już w takim stanie zawiści, niepohamowanej agresji... schiozofrenie moze leczyc ale z uposledzeniem nic nie zrobi poza tym takei ma geny to zlodziej jest i mysli jak zlodziej nic mu nie pomoze juz. kiedys tez sie ludzilem ze zaczalby sie leczyc i bylby normalny nie nie bylby bo ma wredny charakter cos jak widmok. podleczy schizo to bedzie sie bandytka trudnil wiec mzoe lepiej ze siedzi w tym lesie i sie nie leczy. rodzina nieprzypadkowo odciela sie od niego to swiadczy o tym ze tam poza sama choroba jeszcze cos w glowie u niego nie styka i ten wyrok tez z przypadku sie nie wzial ani z choroby. to degenerat a ze chory to go niektorzy zaluja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: bo miała muzykiem zostać i po weselach grywać tez chyba jak sernik lekow nie bierzesz i masz podobne urojenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 5 godzin temu 58 minut temu, BabkaBożaBezdomna napisał: On ma 30 to ile ten twój dzieciak ma Tyle co bennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Nie dałem rady przeczytać tego pijackiego bełkotu do krańca, ale tutka paryska usprawiedliwia namiotowca i może jej się podoba taki wariat , bo ty zamulasz i co za tym idzie emocji jej nie dajesz. no to nie czytaj, po co cytujesz cos i piszesz ze masz klopot z przeczytaniem bo ci mozg zdan zlozonych nie daje rady przetworzyc ? 1 minutę temu, Get Out napisał: No pisała, że skończyła nawet szkołe pod kątem muzycznym , tylko pracuje w jakimś korpo i dziwne, że ty jej narzeczony nie znasz tych szczegółów. ja pisalem ze masz urojenia z jakimis weselami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 5 godzin temu 24 minuty temu, KochamElcié.;P napisał: libedowsky niczym się nie różni od tego sruna Przemka z Wrocławia xD Jego tez chooy strzela, że Elciaa wolała młodszego od niego, a teraz z pravolem sobie wala konia razem do fot elci, które wrzuca tutaj srun xD Ciekawe jakie Elcia ma rozmowy ze srunem zarchiwizowane hahah, pewnie teksty walił niezły kabaret buahah No, nie mogę wrzucić bo chyba by mnie zabił. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 40 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, Get Out napisał: No pisała, że skończyła nawet szkołe pod kątem muzycznym , tylko pracuje w jakimś korpo i dziwne, że ty jej narzeczony nie znasz tych szczegółów. Co ty bredzisz mitomanie zdegenerowany to ja nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 84 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, Get Out napisał: Gina ? Aż tak zabawny to ja nie jestem. Jechać z motłochem!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 40 Napisano 4 godziny temu Nie kończyłam żadnej szkoły muzycznej i nigdy tego nie pisałam, sernik pisał o sobie ze chodził na zajecia w tym wątku, ale butapren yebany jak zwykle musi mitomanic. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Co ty bredzisz mitomanie zdegenerowany to ja nie wiem. Ale co o weselach się nie zgadza , bo nie doszło do pracy w zawodzie, ale reszta już tak tutko muzyczna. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 40 Napisano 4 godziny temu Nie można na chwile opuścić tego przybytku żeby ścierwoki i inne ogury wykolejone nie pisały jakichś bzdur korzystając z okazji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Nie kończyłam żadnej szkoły muzycznej i nigdy tego nie pisałam, sernik pisał o sobie ze chodził na zajecia w tym wątku, ale butapren yebany jak zwykle musi mitomanic. Pisałaś na forum nie tak dawno i jeszcze płaska próbowała cię podejść czy śpiewasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, IV Knur RP napisał: no to nie czytaj, po co cytujesz cos i piszesz ze masz klopot z przeczytaniem bo ci mozg zdan zlozonych nie daje rady przetworzyc ? ja pisalem ze masz urojenia z jakimis weselami To zapytaj narzeczonej kapuśniaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 4 godziny temu Nic takiego nie pisala. Jak zwykle mitomani z kafe dorabiają sobie całe tomy historii xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 40 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Ale co o weselach się nie zgadza , bo nie doszło do pracy w zawodzie, ale reszta już tak tutko muzyczna. Pjerdol sie degeneracie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 40 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdomna napisał: Nic takiego nie pisala. Jak zwykle mitomani z kafe dorabiają sobie całe tomy historii xD Kreetyn od butaprenu i życzeń raka może brylować tylko w jednych okolicznościach - jak nie ma tej osoby zeby to skonfrontować. prymityw szczurzy goowno warty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 28 Napisano 4 godziny temu 38 minut temu, Fifofa napisał: Wierzę Krejzi Cię Lovcia, ostatnio pisała jesteś cudowny. pasują do siebie idealnie pod względem słownictwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Kreetyn od butaprenu i życzeń raka może brylować tylko w jednych okolicznościach - jak nie ma tej osoby zeby to skonfrontować. prymityw szczurzy goowno warty. Choroszcz jak co dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 210 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: pasują do siebie idealnie pod względem słownictwa No ba. Początkowa moja działalność na forum właśnie miała taki cel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 4 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 40 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Get Оut napisał: Pisałaś na forum nie tak dawno i jeszcze płaska próbowała cię podejść czy śpiewasz. Jak zwykle łżesz ale jesteś tylko ludzkim goownem wiec to nie mój problem nawet. Tylko ameb które traktują cie tu nie dość ze jak człowieka to jeszcze jakiegos amanta polinteligentny śmieć bez grama empatii. tworz se dalej te historie zamknięty w swojej melinie z przeciekającym dachem, może jak goscie pojda to cie siostra do góry wypuści degeneracie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 4 godziny temu Nie martw się jakaś chora Łania z kafe go przygarnie bo sysiu ma dobre serce pod swoim złowieszczym kombinezonem psychola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Szpinak napisał: Pjerdol sie degeneracie. Pisałaś do płaskiej że pracujesz w korpo i nie realizujesz się pod kątem szkoły muzycznej . Nie wiem wstydzisz się że miałaś muzykiem zostać czy pracy w korpo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Get Оut napisał: To zapytaj narzeczonej kapuśniaku mam nadzieje ze znudzi ci sie zglaszac posty po tej nauczce. chociaz w swieta moglbys dac sobei siana z tymi zgloszeniami jestes gorszy niz magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 40 Napisano 4 godziny temu 35 minut temu, IV Knur RP napisał: tez chyba jak sernik lekow nie bierzesz i masz podobne urojenia Deebil łże jak ze wszystkim, nie wymaga to żadnego komentarza. Pare osób było na tym temacie, lacznie z Gieniusia która oczywiscie tego nie sprostuje bo musi lizać zwiędłe pęto jedynego forumowego przyjaciela. nie pisałam ani o szkole muzycznej ani o żadnych weselach, butapren znowu sobie pofolgował z klejem albo po prostu jest deebilem jak co dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Pisałaś do płaskiej że pracujesz w korpo i nie realizujesz się pod kątem szkoły muzycznej . Nie wiem wstydzisz się że miałaś muzykiem zostać czy pracy w korpo. Twoja interpretacja rzeczywistości na podstawie niezrozumianych przez ciebie cudzych wypowiedzi ewidentnie świadczy ze z garem masz solidny problem Krzysztofie. Tobie się wydaje że jesteś zabawmy jakkolwiek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Szpinak napisał: Jak zwykle łżesz ale jesteś tylko ludzkim goownem wiec to nie mój problem nawet. Tylko ameb które traktują cie tu nie dość ze jak człowieka to jeszcze jakiegos amanta polinteligentny śmieć bez grama empatii. tworz se dalej te historie zamknięty w swojej melinie z przeciekającym dachem, może jak goscie pojda to cie siostra do góry wypuści degeneracie. Dobra już się nie podniecaj tutko i nie wymagaj empatii w sytuacji gdy prujesz się do ludzi jak stare gacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Pisałaś do płaskiej że pracujesz w korpo i nie realizujesz się pod kątem szkoły muzycznej . Nie wiem wstydzisz się że miałaś muzykiem zostać czy pracy w korpo. tak miala muzykiem zostac jak ty kierowca karetki w jukonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach