IV Knur RP 45 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jakby mnie namalował Leonardo da Vinci to może. Nie no żartuje oczywiście. ty jestes taka dziokonda kafeterii moze jakis moon po absyncie i prochach cie kiedys namaluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezdomna napisał: Ty masz nabywców typu mun jaka mona tacy malarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 4 godziny temu Artysta mun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 4 godziny temu Picasso jakieś guwno malował jak dla mnie i co mi zrobicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Kurna to najsłynniejszy obraz na świecie więc to są podstawy podstaw, nie trzeba się znać na obrazach czy malarzach. Tak samo w szoku byłeś jak pisalam że chodziła do centrum astronomicznego na wykłady. a to nie pamietam tego ze pisalas i bylem w szoku. pewie chodzilas tam jakiegos typa wyrwac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 4 godziny temu A bym się napila z beksinskim. Byśmy się w chùi dogadali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: a to nie pamietam tego ze pisalas i bylem w szoku. pewie chodzilas tam jakiegos typa wyrwac Nie po prostu mnie to interesowało. Najczęściej były wykłady o kometach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 4 godziny temu O libed jeszcze cię zaskoczę, jak miałam 15-16 lat to chciałam zostać w przyszłości paleontologiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: O libed jeszcze cię zaskoczę, jak miałam 15-16 lat to chciałam zostać w przyszłości paleontologiem. I co ci stanęło na przeszkodzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: O libed jeszcze cię zaskoczę, jak miałam 15-16 lat to chciałam zostać w przyszłości paleontologiem. a to kto ? kojarzy mi sie z grzebaniem w ziemi ale pewnie czyms sie od archeologa rozni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaBezdomna napisał: I co ci stanęło na przeszkodzie? chlopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: chlopy Zaprzepaszczac życiowe szanse dla tak prozaincznych spraw jest tragiczne w skutkach. I zupełnie niewarte niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, IV Knur RP napisał: a to kto ? kojarzy mi sie z grzebaniem w ziemi ale pewnie czyms sie od archeologa rozni Archeolodzy badają historię ludzi od początków a paleontolodzy to co było przed ludźmi, np dinozaury, mamuty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, BabkaBożaBezdomna napisał: I co ci stanęło na przeszkodzie? Jak się zagłębiem w temacie że pewna babka która była paleontologiem kopała w ziemi 15 lat zanim znalazła cokolwiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 28 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Archeolodzy badają historię ludzi od początków a paleontolodzy to co było przed ludźmi, np dinozaury, mamuty. ja kojarze tylko jednego paleontologa - Rossa z Przyjaciół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Archeolodzy badają historię ludzi od początków a paleontolodzy to co było przed ludźmi, np dinozaury, mamuty. czyli bez sensu zajecie i wiecznie na garnuszku podatnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: czyli bez sensu zajecie i wiecznie na garnuszku podatnika No nie wiem czy bez sensu, dzięki nim odkrywamy jak było na ziemi w czasach prehistorycznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No nie wiem czy bez sensu, dzięki nim odkrywamy jak było na ziemi w czasach prehistorycznych. nie oni tylko maja hipotezy pasozyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 4 godziny temu No tak. I dlatego zarówno elzbieta i libed nie mają wykształcenia. Libed uwaza że to pasożytnictwo a elzbieta udaje ze nie zaszła w ciążę młodo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: ja kojarze tylko jednego paleontologa - Rossa z Przyjaciół 🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵 () 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 5 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, IV Knur RP napisał: czyli bez sensu zajecie i wiecznie na garnuszku podatnika POTRZEBNE BO BYŚ GOWNO WIEDZIAŁ O DINOZAURACH Edytowano 4 godziny temu przez miss kelifornia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, BabkaBożaBezdomna napisał: No tak. I dlatego zarówno elzbieta i libed nie mają wykształcenia. Libed uwaza że to pasożytnictwo a elzbieta udaje ze nie zaszła w ciążę młodo xD libed uwaza ze powinni zajhac sie uczciwa praca a nie kopac 15 lat za kase podatnikow bez celu 1 minutę temu, miss kelifornia napisał: POTRZEBNE BO BYŚ GOWNO WIEDZIAŁ O DINOZAURACH pewnie co roku masz z tysiac absolwentow tego i co 3 pewnie robi doktorat zeby kase ciagnac dluzej ze stypendiów. zreszta nie oszukujmy sie to w wiekszosci sa ludzie ktorzy byli za slabi zeby dostac sie na co chceili i wyladawali tam gdzie nie bylo chetnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, BabkaBożaBezdomna napisał: No tak. I dlatego zarówno elzbieta i libed nie mają wykształcenia. Libed uwaza że to pasożytnictwo a elzbieta udaje ze nie zaszła w ciążę młodo xD Nie dlaczego? 24 lata miałam. Pod względem zdrowotnym najlepszy wiek jaki może być, psychicznie niecalkiem byłam na to gotowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: libed uwaza ze powinni zajhac sie uczciwa praca a nie kopac 15 lat za kase podatnikow bez celu pewnie co roku masz z tysiac absolwentow tego i co 3 pewnie robi doktorat zeby kase ciagnac dluzej ze stypendiów. zreszta nie oszukujmy sie to w wiekszosci sa ludzie ktorzy byli za slabi zeby dostac sie na co chceili i wyladawali tam gdzie nie bylo chetnych Skoncz sie poniżać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, IV Knur RP napisał: libed uwaza ze powinni zajhac sie uczciwa praca a nie kopac 15 lat za kase podatnikow bez celu pewnie co roku masz z tysiac absolwentow tego i co 3 pewnie robi doktorat zeby kase ciagnac dluzej ze stypendiów. zreszta nie oszukujmy sie to w wiekszosci sa ludzie ktorzy byli za slabi zeby dostac sie na co chceili i wyladawali tam gdzie nie bylo chetnych Z tą babką to był tylko przykład, teraz mają nowsze metody więc pewnie prędzej wiedzą gdzie prowadzić wykopaliska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana Wójcik, OPS Włochy 12 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Z tą babką to był tylko przykład, teraz mają nowsze metody więc pewnie prędzej wiedzą gdzie prowadzić wykopaliska. Jakie jeszcze przykłady znasz, obrzydliwy worze na spermę? ;-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana Wójcik, OPS Włochy 12 Napisano 4 godziny temu Koledzy twojego syna raczej starą rozpoznają, o ... jak bardzo mi ich żal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Roksana Wójcik, OPS Włochy napisał: Jakie jeszcze przykłady znasz, obrzydliwy worze na spermę? ;-))) Zawsze tak traktujesz wszystkie chore lanie które podpuszczasz dla cìpy? Pytanie retoryczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach