Spaghetti... 434 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Lepiej coś zagrać ... Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 434 Napisano 1 godzinę temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 38 minut temu Wstawię mam nadziei nie przeszkadzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 434 Napisano 31 minut temu Spoko nie wysilaj się, bo nie wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 31 minut temu 7 minut temu, Fifofa napisał: Wstawię mam nadziei nie przeszkadzam. Tylko raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 434 Napisano 27 minut temu Ok ... zdrówko i nara Ogór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 776 Napisano 26 minut temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 25 minut temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Spoko nie wysilaj się, bo nie wychodzi Elciaa byś sobie nią . Tylko ty pierwszy działaj oczywiście jak chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 263 Napisano 24 minuty temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Elciaa byś sobie nią . Tylko ty pierwszy działaj oczywiście jak chcesz. O co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 22 minuty temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: O co chodzi? O nic o kwiaty zapewne ładne takie ładne jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 434 Napisano 21 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, Еlciаа napisał: O co chodzi? Też nie kumam typa Fajny avek wreszcie kałach jak lubię Edytowano 20 minut temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 263 Napisano 19 minut temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: O nic o kwiaty zapewne ładne takie ładne jak ty Dzięki. Chociaż dalej nie wiem o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 263 Napisano 18 minut temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Też nie kumam typa Fajny avek wreszczie kałach jak lubię Tak wiem, twoje ulubione zdjęcie, przerobiłam na szkic. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 434 Napisano 15 minut temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tak wiem, twoje ulubione zdjęcie, przerobiłam na szkic. Fakt i potrafisz strzelić w dziesiątkę nawet szkicem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 776 Napisano 13 minut temu 11 minut temu, Fifofa napisał: Elciaa byś sobie nią . Tylko ty pierwszy działaj oczywiście jak chcesz. Dlaczego nie potrafisz się poprawnie wysłowić? Jprd chłopie szkoda słów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 11 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Dlaczego nie potrafisz się poprawnie wysłowić? Jprd chłopie szkoda słów Wiesz jestem rozrywkowy lepiej nie wiedział o wiele lepiej. Muzykę wstawiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 776 Napisano 9 minut temu (edytowany) 1 minutę temu, Fifofa napisał: Wiesz jestem rozrywkowy lepiej nie wiedział o wiele lepiej. Muzykę wstawiła. Trolluj i pogadaj sobie, bo ja spadam stąd. Bredzisz, więc o czym z tobą pisać. I tak za długo się zasiedziałam Edytowano 9 minut temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 4 minuty temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Trolluj i pogadaj sobie, bo ja spadam stąd. Bredzisz, więc o czym z tobą pisać. I tak za długo się zasiedziałam Aż takim nie jestem sama widzisz jednak mam serce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 776 Napisano 3 minuty temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach