Spaghetti... 436 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Lepiej coś zagrać ... Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 3 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 2 godziny temu Wstawię mam nadziei nie przeszkadzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 2 godziny temu Spoko nie wysilaj się, bo nie wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Fifofa napisał: Wstawię mam nadziei nie przeszkadzam. Tylko raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 2 godziny temu Ok ... zdrówko i nara Ogór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Spoko nie wysilaj się, bo nie wychodzi Elciaa byś sobie nią . Tylko ty pierwszy działaj oczywiście jak chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 266 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Elciaa byś sobie nią . Tylko ty pierwszy działaj oczywiście jak chcesz. O co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: O co chodzi? O nic o kwiaty zapewne ładne takie ładne jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Еlciаа napisał: O co chodzi? Też nie kumam typa Fajny avek wreszcie kałach jak lubię Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 266 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: O nic o kwiaty zapewne ładne takie ładne jak ty Dzięki. Chociaż dalej nie wiem o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 266 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Też nie kumam typa Fajny avek wreszczie kałach jak lubię Tak wiem, twoje ulubione zdjęcie, przerobiłam na szkic. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tak wiem, twoje ulubione zdjęcie, przerobiłam na szkic. Fakt i potrafisz strzelić w dziesiątkę nawet szkicem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Fifofa napisał: Elciaa byś sobie nią . Tylko ty pierwszy działaj oczywiście jak chcesz. Dlaczego nie potrafisz się poprawnie wysłowić? Jprd chłopie szkoda słów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Dlaczego nie potrafisz się poprawnie wysłowić? Jprd chłopie szkoda słów Wiesz jestem rozrywkowy lepiej nie wiedział o wiele lepiej. Muzykę wstawiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Fifofa napisał: Wiesz jestem rozrywkowy lepiej nie wiedział o wiele lepiej. Muzykę wstawiła. Trolluj i pogadaj sobie, bo ja spadam stąd. Bredzisz, więc o czym z tobą pisać. I tak za długo się zasiedziałam Edytowano 2 godziny temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Trolluj i pogadaj sobie, bo ja spadam stąd. Bredzisz, więc o czym z tobą pisać. I tak za długo się zasiedziałam Aż takim nie jestem sama widzisz jednak mam serce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ten uśmiech Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 1 godzinę temu Fajnie sobie rozmawialiście, więc nie chciałam przeszkadzać Mam posty na różowo i nie chcą przejść. Więc chyba czas spać, bo rano trzeba iść po bułki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Elka spoko jest jesli Ci o nią chodzi Możesz jeszcze raz spróbować też tak czasem mam. Ok, to zmykaj spać i przynieś te bułki do łożka Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Elka spoko jest jesli Ci o nią chodzi Możesz jeszcze raz spróbować też tak czasem mam. Ok, to zmykaj spać i przynieś te bułki do łożka W ogóle nic nie wchodzi.. Przegięłam dziś pałe i czas chyba na odwyk, bo coraz więcej wariatów tutaj, a mnie to przeraża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: W ogóle nic nie wchodzi.. Przegięłam dziś pałe i czas chyba na odwyk, bo coraz więcej wariatów tutaj, a mnie to przeraża Widzę i to mnie wkurza. Przegięłaś kużwa mać Magda i masz być grzeczna wariatów mam dośc jak Ty, więc czas do łóżka spać i to raz dawa mykaj! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Widzę i to mnie wkurza. Przegięłaś kużwa mać Magda i masz być grzeczna wariatów mam dośc jak Ty, więc czas do łóżka spać i to raz dawa mykaj! Co Ty mi tu za komendy wydajesz, jak do psa Błagam Cię. Nigdy żaden facet mną nie rządził, bo ja się nie dam i sobie na pewne rzeczy nie pozwalam. Ale, żeby tak od razu i tak rozkazywać. Zlituj się 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Co Ty mi tu za komendy wydajesz, jak do psa Błagam Cię. Nigdy żaden facet mną nie rządził, bo ja się nie dam i sobie na pewne rzeczy nie pozwalam. Ale, żeby tak od razu i tak rozkazywać. Zlituj się Tak jak Ty mnie swatasz bez mojej wiedzy Prosżę Cię. Mną żadna kobieta też, więc się nie dam tak jak Ty i nie pozwalam sobą rządzić. Tak od razu prosto z mostu walę, bo póżniej byś narzekała, że jestem kimś innym nie sobą Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Tak jak Ty mnie swatasz bez mojej wiedzy Prosżę Cię. Mną żanda kobieta też, więć się nie dam tak jak Ty i nie pozwalam sobą rządzić. Tak od razu prosto z mostu walę, bo póżniej byś narzekała, że jestem kimś innym To źle, że Cię swatam? Strasznie wszystko to przeżywasz jak jakiś dzieciak Dorośnij może i nie bierz wszystkiego tak do siebie. Dziś jestem, jutro mnie nie ma, bo wszystko mogę, ale nic nie muszę. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: To źle, że Cię swatam? Strasznie wszystko to przeżywasz jak jakiś dzieciak Dorośnij może i nie bierz wszystkiego tak do siebie. Dziś jestem, jutro mnie nie ma, bo wszystko mogę, ale nic nie muszę. Tak Nie, ale bawisz się tekstami Widmo odnośnie dzieciaka, to do niego zmykaj z kazaniem tego typu Ty dorośnij i zacznij mnie traktować z szacunkiem, a jak nie potrafisz, to zmykaj do męża, bo zdaje się już póżnio jest. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie, ale bawisz się tekstami Widmo odnośnie dzieciaka, to do niego zmykaj z kazaniem tego typu Ty dorośnij i zacznij mnie traktować z szacunkiem, a jak nie potrafisz, to zmykaj do męża, bo zdaje się już póżnio jest. Jakimi tekstami Widmo? O co ci chodzi? Nie mówi mi co mam robić i skoncz pisać głupoty, bo nie jestem gówniarą, którą możesz ustawiać Jprd. Brak słów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach