KochamÊlcię 2 Napisano 3 godziny temu Mam mocne nogi, około 40km już zrobiłem i mnie nic nie boli W ogóle nudzi mnie to życie jeebane i poszedłbym sobie gdzieś daleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Szpagat trenuje, jakbym srakaronowi wyjeebal z buta w te zachlana mordę to by się złożył Edytowano 3 godziny temu przez KochamÊlcię 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, KochamÊlcię napisał: Szpagat trenuje, jakbym srakaronowi wyjeebal z buta w te zachlana mordę to by się złożył Zazdrość i nienawiść tak Cię niszczy, że nie panujesz nad sobą i musisz wyżyć się w necie na innych Filipku zmykaj do mamy, bo inaczej matka natura Cię wyjaśni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Wyżyć to się mogę na twojej mordzie śmieeciu xD Edytowano 3 godziny temu przez KochamÊlcię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 3 godziny temu ciebie już matka natura wyjaśniła Jesteś ludzkim odpadem i baby spieerdalaja od ciebie, bo wali od ciebie spirytusem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 3 godziny temu Pójdę do mamy jak ty się położysz do trumny obok ojca salowej xD Tam twoje miejsce hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 3 godziny temu Haha tchórz jak spiërdolil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 147 Napisano 29 minut temu Co tutaj się odpie.. po nocach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 22 minuty temu Sragetti kozaczy w necie ale boi się wyjść 1 na 1 w realu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach