Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Fifofa

Stało się

Polecane posty

45 minut temu, Get Оut napisał:

Jesteś sprzedajną świnią jeżeli priv wywalasz i jak już wywalasz to trzymaj się oryginału i nie przekłamuj faktów. A w mojej ocenie jesteś nawozem za to jaka jesteś ,bo zachowujesz się jak naziolska świnia która bez powodu wylewa na ludzi pomyje więc takim zawsze będę życzył raka. 😁

Ty również wywalasz priv ścierwoku może na butaprenie to było i nie pamietasz. Wiec skoncz te łzawe honorowe wysrywy o prywatności bo jesteś śmieszny pisząc to jako osoba która latala Ze zdjęciami użytkowniczek na awatarze jak rozmowa nie potoczyła sie po twojej myśli. Plus wywaliła inne rzeczy. 

Zreszta każda produkcja która z siebie wywalasz to w 90proc jakis mitomański bełkot wiec już sie nie zesraj z tym rodo.

Edytowano przez Szpinak
  • Like 1
  • Haha 1

Wrzuc ktoś lepiej jakieś opowieści z krypty plastickowego zamiast podkastu kryminalnego poczytam

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Gdyby dal mi spokój byłoby najlepiej.

Nie denerwuj się tak Magi.

Odpocznij i daj sobie na luz. 

Lubisz Widmo ok nikomu nic do tego 😉 

Edytowano przez Spaghetti...

2 minuty temu, Śliwka w jaguarze napisał:

To sobie skopiuj lub zapisz, żeby następnym razem już wiedzieć, co powiedzieć.

Ok już 🙂

14 minut temu, Śliwka w jaguarze napisał:

Nie trzeba wcale popierać czyichś zachowań ani poglądów, aby sobie z kimś gadać. I to nie tylko na forum. Sympatia nierzadko wygrywa, nawet gdy ciężko tolerować inne rzeczy. Mało widzieliście.

Poglądów nie trzeba popierać, zachowania w twoim rozumieniu poniżej wszelkiego poziomu normalnie ucinają pitu pitu. Kurfa, przecież to jest proste, inaczej Trynkiewicz by sobie brylował na wolności.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

6 minut temu, Onaaaa napisał:

Ona dobrze wie że atakuje tylko to jest bez sensu. Przecież ludzie są różni i każdy może mieć inne zdanie.

Ale inteligentna osoba i świadoma tego co robi inaczej by to rozegrała. Jej trzeba podpowiadać, że nie może obrażać kogoś kogo chce przeciągnąć na swoją stronę i od tego należało by zacząć. 😁Bo jak Ty masz sympatyzować z kimś kto Cię codziennie wyzywa to nierealne. Chyba aż tak tępa nie jest żeby tego nie wiedzieć i ta nienawiść robi z niej tępaka najpewniej. 

13 minut temu, 0dbyt napisał:

To tak jak elka która twierdzi że kleks jest spoko i nie widzi jego bolesności. Wkùrwia mnie ten słownik juz. Są tu ludzie i ludzie no co poradzisz. W realu przecież się nie zadajesz z określonymi typem czlowieka

Elki durnota tez mnie w ostatnich dniach mocno triggeruje. Chyba jednak nie umiem układać sie z kazdym jak tutejsze pick me girls ‚bezkonfliktowe’

1 minutę temu, Szpinak napisał:

Ty również wywalasz priv ścierwoku może na butaprenie to było i nie pamietasz. Wiec skoncz te łzawe honorowe wysrywy o prywatności bo jesteś śmieszny pisząc to jako osoba która latala Ze zdjęciami użytkowniczek na awatarze jak rozmowa nie potoczyła sie po twojej myśli. Plus wywaliła inne rzeczy. 

Zreszta każda produkcja która z siebie wywalasz to w 90proc jakis mitomański bełkot wiec już sie nie zesraj z tym rodo.

Co za poyeb xD życzy raka jak filipek zenada. Zobaczymy czy skùrwysyn będzie dalej taki odważny jak sam się załapie na 4 stadium i będzie zdychał pod plastikowym wiadrem wysrÿwajac ostatni kal przed śmiercio. Będzie zabawnie wówczas. Co za gnida 

1 minutę temu, 0dbyt napisał:

To jej sprawa. I wszystkich innych psychicznych kobiet którymi nie powinniśmy się interesować skoro nic nie dociera

Akurat "psychiczne" kobiety wszelkiej maści potrzebują różnych dziwnych, intensywnych emocji w swoim życiu. Bez tego nie potrafiłyby doznać szczęścia. To udowodnione nawet gdzieś zostało. Choć z drugiej strony, forum to nadal tylko forum. 

2 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Nie denerwuj się tak Magi.

Odpocznij i daj sobie na luz. 

Lubisz Widmo ok nikomu nic do tego 😉 

Nikomu nic do tego? Jakoś na to nie wygląda 😉

3 minuty temu, Szpinak napisał:

To z czego  korzystałem to akurat pochodziło z forum a nie z priv tępa pało 😆 

No ale czego można sie spodziewać po zwyrolu ktory z uśmiechem na ustach wspomina o śmierci cudzego syna. Whateva czy prawdziwej czy urojonej. Tego jęz nie widzi bo i na chùi. Udaj że nie ma to nie będzie 

2 minuty temu, Szpinak napisał:

Elki durnota tez mnie w ostatnich dniach mocno triggeruje. Chyba jednak nie umiem układać sie z kazdym jak tutejsze pick me girls ‚bezkonfliktowe’

Piêrdol się.

• Haha 1

4 minuty temu, Szpinak napisał:

A co będzie jak dojdzie do ciebie kiedyś prawda że nie ma żadnego mitomanienia i to wszystko wymyslil liberdowsky żeby ukryć swoje nieudacnictwo zyciowe 

1 minutę temu, 0dbyt napisał:

Co za poyeb xD życzy raka jak filipek zenada. Zobaczymy czy skùrwysyn będzie dalej taki odważny jak sam się załapie na 4 stadium i będzie zdychał pod plastikowym wiadrem wysrÿwajac ostatni kal przed śmiercio. Będzie zabawnie wówczas. Co za gnida 

@wakanka1 sami wiecie, że akurat dla niej glejak to najmniejszy wymiar kary, a sapie to tępe ...stwo do wszystkich 

1 minutę temu, Śliwka w jaguarze napisał:

Akurat "psychiczne" kobiety wszelkiej maści potrzebują różnych dziwnych, intensywnych emocji w swoim życiu. Bez tego nie potrafiłyby doznać szczęścia. To udowodnione nawet gdzieś zostało. Choć z drugiej strony, forum to nadal tylko forum. 

Wiem dlatego mi to jebje ze któraś się cieszy z metalowego pręta pieszczot. Ja za nawracanie sie nie biorę bo mam to w dupje

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Nikomu nic do tego? Jakoś na to nie wygląda 😉

Krejzi go nie lubi ja też i co z tego ? 

Ty masz być szczęśliwa skoro tego chcesz 😉 

2 minuty temu, ginekolog z trójmiasta napisał:

Tzn co i jak tępy pederasto? 😉

Było napisane to uciełaś komentarz tępy pomiocie pdfa.😁

6 minut temu, 0dbyt napisał:

Wrzuc ktoś lepiej jakieś opowieści z krypty plastickowego zamiast podkastu kryminalnego poczytam

Za to są blokady 😛 

ale zaraz poszukam 

lepsza jest ta historia jak wpjerdol dostał czego efektem była sucha pipa wybranki 😛

• Haha 1

1 minutę temu, Get Оut napisał:

To z czego  korzystałem to akurat pochodziło z forum a nie z priv tępa pało 😆 

Zaraz ci wkleję jakie wynaturzenia wysyłasz na priv, tępą pało. 

6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Poglądów nie trzeba popierać, zachowania w twoim rozumieniu poniżej wszelkiego poziomu normalnie ucinają pitu pitu. Kurfa, przecież to jest proste, inaczej Trynkiewicz by sobie brylował na wolności.

Zabawne i odklejone, że wulgarną pisaninę na forum porównujesz do morderców czy gwałcicieli.

Edytowano przez Śliwka w jaguarze

5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Jakie bym nie miał to swoje mam i swoim obracam czy narzekam bo raczej nie ciągle mam lepiej ale widocznie im nie pasuje że nie wziolem kredytu remontowego na 20 lat 

Im nic nie pasuje. Dobrze że jesteś mądrzejszy od nich i masz te 180 ig.

Przed chwilą, ginekolog z trójmiasta napisał:

@wakanka1 sami wiecie, że akurat dla niej glejak to najmniejszy wymiar kary, a sapie to tępe ...stwo do wszystkich 

Przykro mi stopo cukrzycowa ale na mnie zyczenia raka i innych atrakcji nie robi wrażenia. Natomiast wiem że mam do czynienia z guwnem a nie człowiekiem i wiem że będziesz patrzył na zdychanie tego typu u siebie w chalupie. Takie są prawa natury stary cymbale jarajacy się tanimi kùrewkami ukrainskimi

2 minuty temu, 0dbyt napisał:

No ale czego można sie spodziewać po zwyrolu ktory z uśmiechem na ustach wspomina o śmierci cudzego syna. Whateva czy prawdziwej czy urojonej. Tego jęz nie widzi bo i na chùi. Udaj że nie ma to nie będzie 

To mam płakać nad losem zwyrola który przebiera się za babę i hejtuje mnie od lat chyba kpisz , albo z ujem na mózgi się zamieniłaś. 😆

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

Piêrdol się.

Ta następna, zeszmacili ją wszyscy niepełnosprawni tutaj chociaż się nadal śliniła, to się nagle obudziła do laski i będzie groźnie bronić honoru 😄

to moze byc zabawne jak świrmo odyebie, tez nie wiem czemu tak to was tu interesuje w sumie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się