Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Fifofa

Stało się

Polecane posty

Przed chwilą, Zero cukru napisał:

Myślę, że szacunek avatarow elce lata koło dupy. Bardziej oczekuje, żebyście przestali się przypie..lać.

No ja myślę inaczej i nie wiem czemu robisz za jej adwokata. Raz jej bronisz potem poniżasz. Wiem że niektóre to jara gdy raz dostają po łbie by za chwilę dostać ochłap dobroci ale jakiś honor chyba wypada mieć xD

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Nie chodzi czy ktoś go lubi czy nie. Po prostu niech się odczepia ode mnie i tyle. Udawanie że ktoś chcę dobrze życząc mi źle jest słabe 😉

Pisząc publicznie musisz liczyć się z tym, że nie wszyscy będą zadowoleni z twoich czy kogoś tekstów Magi. Udawanie jest słabe, ale nie wiara w prawdę dla nas jeszcze gorsza 😉 

Edytowano przez Spaghetti...

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Myślę, że szacunek avatarow elce lata koło dupy. Bardziej oczekuje, żebyście przestali się przypie..lać.

A jesli robi tu standardy sebiksow smietnikowych ktorych inni musza znosic bo ich taka madka zanadto uglaskala i rozgoscila to niech sie nie dziwi, ze sie beda czepiac, heh

logiczne...

2 minuty temu, 0dbyt napisał:

A napjerdalajcie się prętami co mję to xD dobra daj jakiś popis słowny widmoka. Plastick

Będziesz sobie walić zwyrolko 😁

Przed chwilą, Get Оut napisał:

Będziesz sobie walić zwyrolko 😁

Zwyrolem walącym do martwych dzieci akurat jest tu ktoś inny. Nie wszyscy walą wszystko pod wszystko. Chcę się pośmiać z twojego zyebania bo na to zasługujesz. Walić to ty będziesz czołem w witryny. Jak zawsze

6 minut temu, Onaaaa napisał:

Nie chodzi czy ktoś go lubi czy nie. Po prostu niech się odczepia ode mnie i tyle. Udawanie że ktoś chcę dobrze życząc mi źle jest słabe 😉

Kto ci zle zyczy? Ponownie prosba o konkrety 

zle to ci życzą ci co cie pchają w łapy sprzedajnego Świrmo , ciesz sie ze ma schizofrenie aktualnie pod względna kontrola bo inaczej byś latała na awatarach (twoja fota).

1 minutę temu, 0dbyt napisał:

No ja myślę inaczej i nie wiem czemu robisz za jej adwokata. Raz jej bronisz potem poniżasz. Wiem że niektóre to jara gdy raz dostają po łbie by za chwilę dostać ochłap dobroci ale jakiś honor chyba wypada mieć xD

Bo ja lubię. Chyba jednak więcej razy broniłem.

• Like 1

4 minuty temu, Zero cukru napisał:

Czytasz mi w myslach czy co?

2 minuty temu, uśpionaZzz napisał:

A jesli robi tu standardy sebiksow smietnikowych ktorych inni musza znosic bo ich taka madka zanadto uglaskala i rozgoscila to niech sie nie dziwi, ze sie beda czepiac, heh

logiczne...

ciekawe co ja ci zrobiłem 

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Mówię Ci Krejzola, wyluzuj. Zebrało się pedo neutralne towarzycho i jak każde zrobi fikoła i stanie na głowie to będziesz jedyną w dziwnej pozycji.

A pedo się cieszy tylko.

Rzekł amator przedszkolaków aż zapomniał na jakich nickach uprawiał zwyrolstwa na ero śmieć do utylizacji.😆

Przed chwilą, Zero cukru napisał:

Bo ja lubię. Chyba jednak więcej razy broniłem.

Mam jakiś inny obraz sympatii międzyludzkiej ale naprawde nie wnikam bo nie jestem żadnym wyznacznikiem

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Czytasz mi w myslach czy co?

wygladasz na taka co by po pijaku sie napierrdalala z inna baba o gacha 

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Nie no fajnie, że zakładamy, że nikogo nie skrzywdził. Ale.w realu te same teksty kwalifikują się na ostracyzm i kategorię zboka. A tu nie, bo przecież nikogo nie skrzywdził, niech sobie pisze o dzieciach, a ty się nie czepiaj bo pewnie jesteś taka sama. I to tylko forum 😄

Brońcie zboka, brońcie, sami sobie wystawiacie świadectwa z mensy.

W realu to radzę Ci kiedyś pójść na jakieś męskie (często mniej moderowane) fora, na każdym z nich zobaczysz masę takich wulgarnych "zwyroli". A w realnym życiu to z 95% piszących tak w necie, nie używa takich tekstów z oczywistych względów.

4 minuty temu, Szpinak napisał:

To jest dokładnie to co dziś sobie pomyślałam. Przy tych wszystkich tekstach kompromach wywalonych nazwiskach znajomych i zdjęciach normalna osoba by sobie odpuściła i dawno odeszła. Nawet jesli nie mając na myśli dzieci to chociaz siebie. Ale nie Elcia. Dalej grzebie w śmieciach a nuz coś sie jeszcze trafi?

Nie przychodzę tu w niczym grzebać tylko pogadać na luzie, niestety nie da się.

8 minut temu, Еlciаа napisał:

Ja nie za to, weszłam po 13 pierwszy raz na forum i napisałam 2 posty a ta rura do mnie że kłamie bo siedze tu non stop. Sorry, skończył się dzień dziecka.

Przecież siedzisz tu non stop. Zawalasz noce. W dzień wystarczy cie wywołać i wyskakujesz. Z czym ty dyskutujesz kobieto?

to było w kontekscie tego ze ktos ci rzekomo kazał isc na spacer o 22 ale tobie nikt nie każe isc na spacer o 22 tylko zając sie dziecmi w wigilie. 

siedzisz tu w kolko i kazdy to potwierdzi wiec czego sie rzucasz?

• Like 2

2 minuty temu, Szpinak napisał:

Kto ci zle zyczy? Ponownie prosba o konkrety 

zle to ci życzą ci co cie pchają w łapy sprzedajnego Świrmo , ciesz sie ze ma schizofrenie aktualnie pod względna kontrola bo inaczej byś latała na awatarach (twoja fota).

Mamy szacunek i śmieć jak ty tego nie zrozumie że ludzie potrafią sie szanować. Zresztą jesteś obcą osobą więc nie powinno ci3 interesować czyjaś wymiana fotkami.

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Niestety twoja gadka na luzie kończy sie twoja totalna kompromitacja i dziwne ze tego nie widzisz i dziwne ze masz tak wyyebane na swoje dzieci bo ktos na ciebie tutaj trafi i dzieciak będzie miał przesrane. A średnio coeziennie 1 nick ma jakaś twoja fotę na awatarze. Nie wiem jak możesz byc aż tak bezmyślna 

• Like 1

Krezji o co Ty masz jazdę dziwczyno tak serio ? 

Skoro kobieta woli takiego nie innego faceta, to nic nie poradzisz :classic_cool:

1 minutę temu, Szpinak napisał:

Przecież siedzisz tu non stop. Zawalasz noce. W dzień wystarczy cie wywołać i wyskakujesz. Z czym ty dyskutujesz kobieto?

to było w kontekscie tego ze ktos ci rzekomo kazał isc na spacer o 22 ale tobie nikt nie każe isc na spacer o 22 tylko zając sie dziecmi w wigilie. 

Piêrdol się.

• Haha 1

3 minuty temu, uśpionaZzz napisał:

logiczne...

Pewnie, że logiczne, bo wy tutaj jesteście od piętnowania zachowania i decydowania, kto z kim ma się zadawać.

• Thanks 1

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

zwisy ci staja od pisania na forum? 

XD szukam podkastu bo wieje metalowym prętem jednak

1 minutę temu, Spaghetti... napisał:

Krezji o co Ty masz jazdę dziwczyno tak serio ? 

Skoro kobieta woli takiego nie innego faceta, to nic nie poradzisz :classic_cool:

Z czym konkretnie, o która amebke chodzi to zaraz wyjasnie 😗 

1 minutę temu, 0dbyt napisał:

Zawsze tylko dzieci i koni zal 

😝 

2 minuty temu, Szpinak napisał:

A co ty jej matka czy opiekunka żeby rozliczać ile siedzi i szeryfowanie ci za mocno wjechało podstarzała bladziu francuska.😁

1 minutę temu, Szpinak napisał:

Małolat napisał, że nigdy nie ma dla niego czasu, bo musi komuś na kafe odpisać. Jezu, jak mi go szkoda. Ślepy był, ślepy pozostanie. Powiedz libedowoi, żeby odpalił opiekę społeczną. 

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się