Spaghetti... 439 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, ginekolog z trójmiasta napisał: Miałem zapytać o czym bredzisz, ale se łysą przypomniałem. Mam ciężki dzień to fakt Moon, także tego Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 12 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie staram się tak działać bo jak widzisz mam tu kosę z 90% użytkowników, ja po prostu nie przypiêrdalam się bez powodu do ludzi. A to różnica. Ja ..., wyjdź po prostu. Kosę to ma Wrocław z Chorzowem, a ty chyba ze swoimi dziećmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, 0dbyt napisał: Obarczanie dziecka odpowiedzialnością za życie matki i czynienie z niego jedynego realnego celu w zyciu także nie należy do zdrowego macierzyństwa... Wiem ale czasem nie ma innego wyjścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 92 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w jaguarze napisał: No i kogo to obchodzi? Jak jest tu 15 osób? Ciekawe, że tak oburzają Cię nudesy, skoro nie jesteś ani konserwatywna ani wierząca. Elka też nie jest. Otwarte związki itp. też istnieją, tak tylko dodam. Zabawne, że niektórych nie-konserwatystów tak to rusza. Ja jusz nawet nie staram się zrozumieć 5lat kłamać jakim jest czego się chce dobrze że się nie wpakowalem jak małolat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 12 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Szpinak napisał: Kafeteria to ze mną zrobiła i walczę o bana @wakanka1 tym razem to nie my po banie dostaniemy ;-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Dla ciebie pewnie nic ale to jest zła kobieta. Ciągle obraża i atakuje innych. Tacy ludzie nie są fajni i wiem że zaraz napiszesz o widmo tyloo że pomyśl jakby ona była taka gdyby widmo nie istniał W jakim sensie jestem zła? Po raz 3ci dzisiaj proszę cie o jakies konkrety i po raz 3 zostaje zlana. prosze słucham bo już nie pierwszy raz slysze ze jestem ‚zła kobieta’ w twojej opinii. Można coś merytorycznie? Bo skoro w twojej hierarchii życzenie komuś raka z przerzutami nie świadczy o złu człowieka, to słucham co masz do mnie? To musi być ciekawe patrząc na twoje kryteria Ps to trzecie zdanie masz lekko bez sensu Edytowano 3 godziny temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 722 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w jaguarze napisał: No i kogo to obchodzi? Jak jest tu 15 osób? Ciekawe, że tak oburzają Cię nudesy, skoro nie jesteś ani konserwatywna ani wierząca. Elka też nie jest. Otwarte związki itp. też istnieją, tak tylko dodam. Zabawne, że niektórych nie-konserwatystów tak to rusza. Ale jakie nudesy mnie oburzają? Mnie oburza symetryzowanie regularnych pedo tekstów. Elci karierę na forum mam w doopie, niech se robi na priv co chce i niech ją demaskują koledzy z forum, dziwi mnie może jej dzisiejsze robienie wielkiego stop. Kombinujesz jak koń pod górę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 280 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Traktowałbym tamten komentarz z przymrużeniem oka Już twój najlepszy przyjaciel uświadomił mnie, że moi rodzice nie powinni mieć dzieci. Oczywiście, że wiecie ile elka czasu poświęca dziecku i czy jest szczęśliwe. Tutaj ludzie wiedzą wszystko najlepiej przecież. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ginekolog z trójmiasta napisał: Ja ..., wyjdź po prostu. Kosę to ma Wrocław z Chorzowem, a ty chyba ze swoimi dziećmi. A ty ze swoim starym. Wybierasz ritardzice a potem je tyrasz ja guwno. Efekt zdrowej ojcowskiej ręki tak nie wygląda. W dodatku skończyłeś jak ćpun więc dysfunkcja w grajdolku rodzinnym musi być ewidentną. Tak że najpierw syf w swoim podwórku wywieź stopo capiaca a potem wzywaj wakanke na pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 75 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: Kafeteria to ze mną zrobiła i walczę o bana i tak zawsze będziesz miała specjalne miejsce w moim sercu z uwagi na Województwo świętokrzyskie doceniam ale się nie spoufalam.) Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 92 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 0dbyt napisał: Ogólnie jestem przerażona podejściem kobiet do własnych dzieci. Nie dziwota że zwichrowanych łbów coraz więcej ale wszystko się zaczyna pod własnym dachem. Dzieci to majom wywalone w rodziców odkąd skonczom kilka lat i potrafią się same bawić ja przynajmniej sobie nie przypominam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 280 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja jusz nawet nie staram się zrozumieć 5lat kłamać jakim jest czego się chce dobrze że się nie wpakowalem jak małolat Ty to możesz wpakowac, szkoda że jedynie w silikonową protezę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 0dbyt napisał: A ty ze swoim starym. Wybierasz ritardzice Gdybym wybierał ritatrdzicie, to w tej chwili zakładałabyś nowe konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w jaguarze 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 0dbyt napisał: Doroslych ludzi to nie rusza wcale gdy są w miarę ogarnięci ale nastolatki maja wyebane i widzą tylko że czyjas matka robi z siebie pośmiewisko w sieci. To chyba logiczne nie? A znasz pojęcie zmian obyczajowo-kulturowych czy normalizacji? Dziś i nastolatkowie więcej rozumieją, niż wielu dawno dorosłych boomerów. A już na pewno więcej niż np. taki Libed. Pomijam to, że młodzi to dziś przesiadują na Tiktoku i Insta, nie na wymarłych forach z przestarzałą szatą graficzną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 151 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Elka jest tu w kolko powiedz mi czy z telefonem w łapie nawet jesli to dziecko jest obok to jest jakościowy czas? Z tego co się orientuję, to nie jest małe dziecko. Obstawiam, że chodzi do szkoły plus jakieś zajęcia dodatkowe. Całkiem możliwe, że wchodzi też na dwór do kolegów, więc według moich obliczeń, elka ma sporo wolnego czasu. A czy jest dobra mama, to już jej dziecko wie najlepiej, a nie ty. Elkę chcesz nauczyć jak być dobrą mamą. Jeżowa z kim ma się zadawać i kiedy ma reagować. Ja nie wiem, czy ty tutaj wyznaczyłas sobie jakąś misję, czy o co ty walczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 20 Napisano 3 godziny temu Śliwka w jaguarze/Puchacz taki dobrotliwy tatusiek ze nie widzi nic dziwnego w onanizowaniu dzieci na publicznym forum xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 722 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Dla ciebie pewnie nic ale to jest zła kobieta. Ciągle obraża i atakuje innych. Tacy ludzie nie są fajni i wiem że zaraz napiszesz o widmo tyloo że pomyśl jakby ona była taka gdyby widmo nie istniał Chyba na palcach jednej ręki mogę policzyć osoby, które "zaatakowała". Naprawdę, nie widzę żeby tu miała problem z większością forum. A tobie serio nie przeszkadzają te rechoty o masturbacji dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ale jakie nudesy mnie oburzają? Mnie oburza symetryzowanie regularnych pedo tekstów. Elci karierę na forum mam w doopie, niech se robi na priv co chce i niech ją demaskują koledzy z forum, dziwi mnie może jej dzisiejsze robienie wielkiego stop. Kombinujesz jak koń pod górę. Ale ty już do końca swoich dni będziesz nazywany pdfem, bo ukrywasz przeszłość forumową jak pdf i żadne twoje fikołki tego nie zmienią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tutaj ludzie wiedzą wszystko najlepiej przecież. Nie trzeba być ekspertem by pomyśleć logicznie. Elzbieto z logiki nie rób kùrwy proszę cię. Non stop z telefonem w ręku na kafeterii można łatwo przełożyć na czas poświęcony dziecku. Bo nawet jeśli pisząc tutaj jesteś z dzieckiem to co to jest za wspólny czas z ryjem w telefonie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Еlciаа napisał: Nie staram się tak działać bo jak widzisz mam tu kosę z 90% użytkowników, ja po prostu nie przypiêrdalam się bez powodu do ludzi. A to różnica. Nie masz tu żadnej aktywnej kosy tylko jesteś regularnie ośmieszana z czym nie robisz nic. Obudziłaś sie raptem dziś na mnie ale nawet nie mam za zle. Ale jak skierujesz te energie wobec tych którzy cie kompromitują to będzie sukces 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 20 Napisano 3 godziny temu nastolatkowie to dzis bardziej konserwatywni niz rodzice raczej, inaczej Konfa by tak nie rozkwitala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 92 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ty to możesz wpakowac, szkoda że jedynie w silikonową protezę. Mi jest dobrze na singla ale czuję że chciałbym powinienem być gdzie indziej ale nie z tobom bo tak jak piszom ty wolisz telefon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ginekolog z trójmiasta napisał: Gdybym wybierał ritatrdzicie, to w tej chwili zakładałabyś nowe konto. Ostro huh munek ćpunek się wkùrwil. Klaudeliza bynajmiej nie jest ritard o nje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, uśpionaZzz napisał: Śliwka w jaguarze/Puchacz taki dobrotliwy tatusiek ze nie widzi nic dziwnego w onanizowaniu dzieci na publicznym forum xD On sie po prostu czai na pipke jeża z opuszczoną garda, nie wierze żeby popierał kazi i pedo wtręty widmoka, no szanujmy sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Chyba na palcach jednej ręki mogę policzyć osoby, które "zaatakowała". Naprawdę, nie widzę żeby tu miała problem z większością forum. A tobie serio nie przeszkadzają te rechoty o masturbacji dzieci? Nie dzieci tylko że syna masturbujesz zresztą wyimaginowanego pdfku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Mi jest dobrze na singla ale czuję że chciałbym powinienem być gdzie indziej ale nie z tobom bo tak jak piszom ty wolisz telefon A czy ona cie chce w ogóle? Skoncz projekcje z odbytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 722 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Ale ty już do końca swoich dni będziesz nazywany pdfem, bo ukrywasz przeszłość forumową jak pdf i żadne twoje fikołki tego nie zmienią. Już mnie nazywałeś BlueGray i Eve do końca życia. Teraz przypomniałeś sobie jakiegoś faceta który ci zalazł za skórę. A 10 lat myślałeś, że jesteś w Kanadzie. Serio myślisz że kogoś obchodzi co zaraz sobie wymyślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Nie dzieci tylko że syna masturbujesz zresztą wyimaginowanego pdfku. Haha boze i nadal trol jęz nie napisze wprost że to chore. Chùj tam że ma dziecko whateva xD hahaha. Guwno trola se wymyslil a wy się spieniacie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Z tego co się orientuję, to nie jest małe dziecko. Obstawiam, że chodzi do szkoły plus jakieś zajęcia dodatkowe. Całkiem możliwe, że wchodzi też na dwór do kolegów, więc według moich obliczeń, elka ma sporo wolnego czasu. A czy jest dobra mama, to już jej dziecko wie najlepiej, a nie ty. Elkę chcesz nauczyć jak być dobrą mamą. Jeżowa z kim ma się zadawać i kiedy ma reagować. Ja nie wiem, czy ty tutaj wyznaczyłas sobie jakąś misję, czy o co ty walczysz? Zajecia dodatkowe w wigilie? proszę cie Nie, ja wróżę jeżowi powodzenie w gadce z kazirodca a elce kibicuje żeby kontynuowała obecne poczynania i zeby jeszcze więcej info na jej temat tu wypłynęło a wisienka na torcie będzie żeby znalazł to kumpel syna * * legenda dla ułomnych - to ironia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Już mnie nazywałeś BlueGray i Eve do końca życia. Teraz przypomniałeś sobie jakiegoś faceta który ci zalazł za skórę. A 10 lat myślałeś, że jesteś w Kanadzie. Serio myślisz że kogoś obchodzi co zaraz sobie wymyślisz? A teraz jesteś pdfem i nie marudź bo twój wąsaty przyjaciel gorzej skończył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach