Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Fifofa

Stało się

Polecane posty

2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

A ja jestem z pod byka i wolę czuć grunt pod nogami stabilne sytuacji podłoże 

Ja koziorożec. Kuzyn mój byk był to tak stąpał po ziemi ze w wieku 16 lat miał córkę ale bez żony 😆

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Ja koziorożec. Kuzyn mój byk był to tak stąpał po ziemi ze w wieku 16 lat miał córkę ale bez żony 😆

Tesz chciałem szybko założyć rodzinę ale zawsze idą z innym do kina i cionza 

5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Tesz chciałem szybko założyć rodzinę ale zawsze idą z innym do kina i cionza 

Ja też chciałam szybko ale nie w wieku 16 lat tylko kolo 20 i mialam to co chciałam jakiś czas. 

6 minut temu, Onaaaa napisał:

Ja miałem pewny dochód powyżej minimalnej krajowej pomiędzy 15-25 więc to inna sytuacja 

Ja miałem pewny dochód powyżej minimalnej krajowej pomiędzy 15-25 więc to inna sytuacja 

Na studiach pracowałam dorywczo a po już normalnie. Jakoś praca nigdy nie byla problemem. 

Ciężko się dogadać z lachonem są dziwne 

Mi też ciężko się dogadać z kobietami. Jakby miały inny mózg. Tylko jedna była spoko. 

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Mi też ciężko się dogadać z kobietami. Jakby miały inny mózg. Tylko jedna była spoko. 

Skoro faceci mogą się z nami dogadać to my tym bardziej nie powinnyśmy mieć z tym problemu... ale wiadomo, że nie każdy z każdym... tu raczej nie o płeć chodzi : ) 

Edytowano przez yeya
  • Thanks 1

jak ktoś nie może się z kimś dogadać z powodu płci prawdopodobnie ma problemy ze sb

13 minut temu, yeya napisał:

Skoro faceci mogą się z nami dogadać to my tym bardziej nie powinnyśmy mieć z tym problemu... ale wiadomo, że nie każdy z każdym... tu raczej nie o płeć chodzi : ) 

Możliwe bo i też zależy jakie osoby sie spotyka i kogo sie poznaje. Ale nie zmienia to faktu że jak ktoś woli osoby mniej gadatliwe a dokładnie określające o co chodzi brz obgadywania innych to zazwyczaj wtedy prędzej dogada sie z mężczyzną.

Edytowano przez Onaaaa

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Możliwe bo i też zależy jakie osoby sie spotyka i kogo sie poznaje. Ale nie zmienia to faktu że jak ktoś woli osoby mniej gadatliwe a dokładnie określające o co chodzi brz obgadywania innych to zazwyczaj wtedy prędzej dogada sie z mężczyzną.

Faceci też obgadują i często dużo gadają... moim zdaniem trochę z góry zakładasz, że z facetem się dogadasz a z kobietą nie... i facetom dajesz fory (większe zaufanie i wyrozumiałość). Mogę się mylić ale tak z obserwacji tu... widzę, że na kobiety jesteś bardziej zamknięta co w sumie nie dziwi biorąc pod uwagę odbiór, ale sorki, że to piszę w sumie nieproszona...

• Thanks 1

6 minut temu, yeya napisał:

Faceci też obgadują i często dużo gadają... moim zdaniem trochę z góry zakładasz, że z facetem się dogadasz a z kobietą nie... i facetom dajesz fory (większe zaufanie i wyrozumiałość). Mogę się mylić ale tak z obserwacji tu... widzę, że na kobiety jesteś bardziej zamknięta co w sumie nie dziwi biorąc pod uwagę odbiór, ale sorki, że to piszę w sumie nieproszona...

Ja to pisze odnośnie odczuć z reala a nie tutaj bo to tylko forum i nieważne. Po prostu tak było zawsze i tak czuje. Możliwe że jest inaczej i faceci też obgadują i są niefajni i atakują tylko ja takich nie spotkałam. Przynajmniej zawsze byli milsi od kobiet. 

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Ja to pisze odnośnie odczuć z reala a nie tutaj bo to tylko forum i nieważne. Po prostu tak było zawsze i tak czuje. Możliwe że jest inaczej i faceci też obgadują i są niefajni i atakują tylko ja takich nie spotkałam. Przynajmniej zawsze byli milsi od kobiet. 

Ci sami ludzie przebywają wszędzie... ok. nie było tematu. .)

26 minut temu, Onaaaa napisał:

Moje kolezanki nikogo nie obgadują, ja tez nie obgaduje, najwiecej patrząc po tym forum obgadują pick me girls 😉 

po prostu nie udało ci sie znaleźć fajnych lasek (pytanie do ciebie z jakich powodow?) ale wierz mi, ze fajnymi facetami również sie nie otaczasz patrząc na to kogo wybierasz na forum 😛

Edytowano przez Szpinak
  • Haha 1

17 minut temu, yeya napisał:

Faceci często to więksi plotkarze niz kobiety

7 minut temu, Onaaaa napisał:

Ja z kolei z babami prędzej się dogadam niż z typami , bo są jacyś dziwni i nie wiadomo co zrobią. 😁

4 minuty temu, Szpinak napisał:

Moje kolezanki nikogo nie obgadują, ja tez nie obgaduje, najwiecej patrząc po tym forum obgadują pick me girls 😉 

po prostu nie udało ci sie znaleźć fajnych lasek (pytanie do ciebie z jakich powodow?) ale wierz mi, ze fajnymi facetami również sie nie otaczasz patrząc na to kogo wybierasz na forum 😛

Wiesz kto obgaduje i zgaduje. I wiesz gdzie mnie znaleźć w razie wątpliwości. 

1 minutę temu, ginekolog z trójmiasta napisał:

Wiesz kto obgaduje i zgaduje. I wiesz gdzie mnie znaleźć w razie wątpliwości. 

Nie wiem i nie wiem. 

3 minuty temu, Get Оut napisał:

Ja z kolei z babami prędzej się dogadam niż z typami , bo są jacyś dziwni i nie wiadomo co zrobią. 😁

Wiem i to chyba dobrze 😆

8 minut temu, Szpinak napisał:

Ty nikogo nie obgadujesz 🤔

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Ty nikogo nie obgadujesz 🤔

Nie, nikogo nie obgaduje nie wiem co cie dziwi. Obgadywanie to gadanie o kims za jego plecami.

Faktycznie są karyny które to robią ale nie trzeba sie z takimi zadawać. Jest masa innych osób które tego nie robią. I tak samo jest z facetami, jedni obgadują drugich to nie kreci.

ty bezsensownie dzielisz na plec bo zle trafilas / nie umiesz poszukać lepiej / piszesz to specjalnie bo swietnie brzmi dla ułomów zes taka rowna babeczka bez ‚babskich’ zachowan (pick me girl).

• Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się