Onaaaa 1425 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: To odklejona hejterka bardzo zazdrości Ciągle mnie atakuje a ja nie bo o po co? Nikogo nigdy nie będę atakować to nie w moim stylu. Poprostu nie rozumiem takich ludzi. To sprawia im przyjemność? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Get Оut napisał: Empatię mam ale do ludzi normalnych , a nie do naziolskiego ścierwa i innego zwyrolstwa. Zachowuj sie jak człowiek albo chociaż udawaj normalną to dostaniesz empatia. Napisales ostatnio o tym typie zw ‚zdechł Jak pies’ czego świadkiem była chociażby jezowa wiec tępa sieroto nawet nie wiesz w którym momencie sie zdradzasz ze swoim zwyrolstwem. mozesz zakłamać ze akcja nie miała miejsca lub ze ‚był To podszyw’ po czym dodaj tekst taki jak wyżej ze nikt nie ma watpliwosci ze to zrobiles świnio. I jeszcze nawet nie czaisz jak sie odsłaniasz. i jak tu nei gardzić amebami które liżą ci zad no powiedz? Edytowano 4 godziny temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ciągle mnie atakujesz. Nie wiem nie widzisz tego? Jak ma obsesję i jeszcze jak się podleje alkoholem to lata jak małpa z brzytwą, bo przecież toto gie nie zdaje sobie sprawy że zaczepia i wyzywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 178 Napisano 4 godziny temu i masz chójowy awatar 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: wiedziałem że wrócisz Jeszcze nie odeszłam bo mnie pojasnili żeby zostać do 30 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 178 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 0dbyt napisał: Jeszcze nie odeszłam bo mnie pojasnili żeby zostać do 30 bardzo słusznie to dobra data popieram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w jaguarze 3 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Szpinak napisał: ‚Hejtuje’ cie (podsumowujac po prostu twoje zachowanie) bo nie mogę uwierzyc do jakiego stopnia można udawac ślepa. A ze udajesz obie wiemy. No taka jest cena za udawanie idjotki, ktos może powiedziec sprawdzam, handluj z tym. Nie ma nic za darmo Łazisz za nią od wielu miesięcy, trując o tym samym. Taki ciągły lincz na kimś i próba wymuszenia zmiany zdania, to jest jak najbardziej "hejt". I jeszcze te próby kontroli z kim ma pisać. Nie pal głupa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 4 godziny temu To se naklej naklejkę i nie bd widział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 178 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 0dbyt napisał: To se naklej naklejkę i nie bd widział a czy ja mówię że zły przypomina chója z jajami w czapce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w jaguarze napisał: Łazisz za nią od wielu miesięcy, trując o tym samym. Taki ciągły lincz na kimś i próba wymuszenia zmiany zdania, to jest jak najbardziej "hejt". I jeszcze te próby kontroli z kim ma pisać. Nie pal głupa. Za kazdym razem wydaje mi sie ze tym razem sie otrzeźwi. raz była świadkiem pedo wysrywow, ostatnio jak życzył raka i pisał o gościu ktorego stalkowal ze zdechł jak pies i mysle ze to będzie ten moment. Ale nigdy nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 92 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Szpinak napisał: Tak zazdroszczę ci tych klopsów i żyje na wynajmie . Już to ustaliliśmy zleży:) tobie tez ona przyklaskuje w relacji z dziewczyna ai i nie wyrywa cie z twej psychozy ? Pytam a wiem To ty ciągle dzwonisz dziwne że ja nie latam za nikim i nie wyzywam ale wiesz dlaczego bo nikt kto ma lepiej nie robi tego typu rzeczy tylko ludzie co majom gorzej sciagajom w dół do swojego poziomu nawet mr_Kumpir potrafi dostrzec że zrobiłem remont fajny jak na środki finansowe które zainwestowalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: a czy ja mówię że zły przypomina chója z jajami w czapce xD To jest odbyt boży wg ai a srå w komin bo były święta. Innego wytłumaczenia nie widzę na taką wizje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Napisales ostatnio o tym typie zw ‚zdechł Jak pies’ czego świadkiem była chociażby jezowa wiec tępa sieroto nawet nie wiesz w którym momencie sie zdradzasz ze swoim zwyrolstwem. mozesz zakłamać ze akcja nie miała miejsca lub ze ‚był To podszyw’ po czym dodaj tekst taki ze nikt nie ma watpliwosci ze to zrobiles świnio. Zdechł oznacza wyrażanie się o kimś z pogardą, bo na szacunek trzeba sobie zasłużyć proste i ja odpowiadam za swoje czyny , a nie moi znajomi czy osoby postronne . Masz obiekcje udaj sie na policję , to zobaczysz gdzie cię skierują jak zaczniesz skakać do nich jak tutaj czubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w jaguarze napisał: Łazisz za nią od wielu miesięcy, trując o tym samym. Taki ciągły lincz na kimś i próba wymuszenia zmiany zdania, to jest jak najbardziej "hejt". I jeszcze te próby kontroli z kim ma pisać. Nie pal głupa. Nie kontroluje z kim ma pisać , tobie zycze z nią powodzenia mimo ze za normalnego cie nie uwazam Mnie po prostu bawi/przeraża jak pali glupa i co jeszcze wymyśli żeby udać ze czegos nie widziała: jakby powiedziała ‚ tak wiem to zwyrol ale taki mam typ mężczyzny’ dałabym jej krzyżyk na droge ale nadal sie wije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Za kazdym razem wydaje mi sie ze tym razem sie otrzeźwi. raz była świadkiem pedo wysrywow, ostatnio jak życzył raka i pisał o gościu ktorego stalkowal ze zdechł jak pies i mysle ze to będzie ten moment. Ale nigdy nie jest. Ale co cie to obchodzi. Można mieć beke ale to dorosła kobieta i jeśli widmo zgwalciby jej dziecko czy kota to byłaby jej odpowiedzialnośc. Nie ma co się sråc nad dorosłymi ludźmi. A potem jak dostaną w glace to również nie ma co żałować. To nie błądzące nastolatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 151 Napisano 4 godziny temu Szpinak dalej próbuje nawrócić jeża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 12 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: a czy ja mówię że zły przypomina chója z jajami w czapce xD dlaczego jesteś pedziem Klaudia może i twoja Skoda szybsza, ale moje Ferrari 19 na 100 km pali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, mr_Kumpir napisał: bardziej niż Widmok i jest szczera No ok bardziej jak ktoś ale mi chodziło nie czy bardziej tylko czy serio uważasz że to jest fajna i dobra i sympatyczna kobieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: To ty ciągle dzwonisz dziwne że ja nie latam za nikim i nie wyzywam ale wiesz dlaczego bo nikt kto ma lepiej nie robi tego typu rzeczy tylko ludzie co majom gorzej sciagajom w dół do swojego poziomu nawet mr_Kumpir potrafi dostrzec że zrobiłem remont fajny jak na środki finansowe które zainwestowalem A to jest też ciekawe że według nich tak dziadujesz przecież, a oni tacy wygrywki. Tylko nikt nie widział żebyś tu musiał odreagować jakiś syf . A oni tacy wygrani muszą codzienne zrzucić coś z siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 178 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ginekolog z trójmiasta napisał: dlaczego jesteś pedziem Klaudia może i twoja Skoda szybsza, ale moje Ferrari 19 na 100 km pali jak tego nie widzisz to ślepy jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 92 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ciągle mnie atakuje a ja nie bo o po co? Nikogo nigdy nie będę atakować to nie w moim stylu. Poprostu nie rozumiem takich ludzi. To sprawia im przyjemność? Atakujom bo jeśli mi się uda to znaczy że oni tesz mogli a tak majom wytłumaczenie swojego braku progresu rzeczywistości może tesz majom ograniczenia iq i nie som w stanie opanować it giełdzie czy czegokolwiek innego więc z niemocy bariery wylewa się hejt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: To ty ciągle dzwonisz dziwne że ja nie latam za nikim i nie wyzywam ale wiesz dlaczego bo nikt kto ma lepiej nie robi tego typu rzeczy tylko ludzie co majom gorzej sciagajom w dół do swojego poziomu nawet mr_Kumpir potrafi dostrzec że zrobiłem remont fajny jak na środki finansowe które zainwestowalem A ja za tobą łażę zlezy? Ja dzwonię? Really? Przykro mi ze żyjesz w skrajnej biedzie i wyliczona kasa na 13 miesięcy i chyba nie powiesz ze jestem osoba która akurat ciebie jakos specjalnie rozlicza z tego jak żyjesz? Średnio mnie interesujesz i uwazam ze jesteś w czarnej dupje i mocno mi cie szkoda wiec nie poruszam za często twojego wątku. Chyba ze wyskoczysz ze skrajna mitomania która wyprostuje ale to sie zdarzy raz na pol roku a ty sie odklejasz wypisując bzdury ze pisałam ze żyje na wynajmie wiec na ch sie wtrącasz zleży? Masz swoich fanów którzy cie codziennie wyjaśniaja, ale przecież oboje wiemy ze ja do nich nie należę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 4 godziny temu Mun znowu się podniecasz ritardem klaudia? Tu nikt nie zna tej persony bo tylko przegrywy interesują się taka patologia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 178 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No ok bardziej jak ktoś ale mi chodziło nie czy bardziej tylko czy serio uważasz że to jest fajna i dobra i sympatyczna kobieta? fajny i dobry to nie to samo co zgadzający się z wszystkimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Śliwka w jaguarze napisał: Łazisz za nią od wielu miesięcy, trując o tym samym. Taki ciągły lincz na kimś i próba wymuszenia zmiany zdania, to jest jak najbardziej "hejt". I jeszcze te próby kontroli z kim ma pisać. Nie pal głupa. O właśnie o takie coś mi chodzilo by napisać tylko nie umiałam za bardzo. To jest dokładnie to co chcialam powiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: O właśnie o takie coś mi chodzilo by napisać tylko nie umiałam za bardzo. To jest dokładnie to co chcialam powiedzieć Każdy ma wyebane z kim się zadajesz tylko jestes nieszczera jak salowa która widzi tylko u wybranych zyebane zachowania. Tak jak ty nie widzisz zwyrolstwa u plastickowego i rzniesz glupa. To jest krindz. No i tyle. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Szpinak napisał: Nie kontroluje z kim ma pisać , tobie zycze z nią powodzenia mimo ze za normalnego cie nie uwazam Mnie po prostu bawi/przeraża jak pali glupa i co jeszcze wymyśli żeby udać ze czegos nie widziała: jakby powiedziała ‚ tak wiem to zwyrol ale taki mam typ mężczyzny’ dałabym jej krzyżyk na droge ale nadal sie wije UJ ci do tego kto z kim sympatyzuje i zajmij się bełkoczącym zwyrolem skoro narzeczony, a nie obcym ludziom chcesz życie układać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 79 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, 0dbyt napisał: Ale co cie to obchodzi. Można mieć beke ale to dorosła kobieta i jeśli widmo zgwalciby jej dziecko czy kota to byłaby jej odpowiedzialnośc. Nie ma co się sråc nad dorosłymi ludźmi. A potem jak dostaną w glace to również nie ma co żałować. To nie błądzące nastolatki No Ok to nawet zakładając ze sie nie martwie to przecież jesteśmy na srafe i nawet bez checi nawracania można mieć po prostu bekę z jej żałosnej postawy. przeciez ten obleśny flirt i wijace postawy widzimy wszyscy na forum dzieki uprzejmości atakowanych a nie na priv mimo ze Świrmo zawsze ludzi tam wysyla bo ‚to nie ich prywatny folwark’. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 12 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: jak tego nie widzisz to ślepy jesteś Oboje nie widzimy jednej rzezy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 92 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: A ja za tobą łażę zlezy? Ja dzwonię? Really? Przykro mi ze żyjesz w skrajnej biedzie i wyliczona kasa na 13 miesięcy i chyba nie powiesz ze jestem osoba która akurat ciebie jakos specjalnie rozlicza z tego jak żyjesz? Średnio mnie interesujesz i uwazam ze jesteś w czarnej dupje i mocno mi cie szkoda wiec nie poruszam za często twojego wątku. Chyba ze wyskoczysz ze skrajna mitomania która wyprostuje ale to sie zdarzy raz na pol roku a ty sie odklejasz wypisując bzdury ze pisałam ze żyje na wynajmie wiec na ch sie wtrącasz zleży? Masz swoich fanów którzy cie codziennie wyjaśniaja, ale przecież oboje wiemy ze ja do nich nie należę:) Nie wiem co projektujesz zarobiłem w 2025 53tys odlozylem 40, 13 wydałem na mieszkanie i zęby a oprócz tego inne pieniądze na życie średnio miesięcznie nie schodzi poniżej 2000zł to jest 24000 nie 13k i mam teraz 67k z kk a nie 13 miesięcy nic nie pasuje za dużo liberdowsky on tesz jakis przycpany cos o mitomani bo nawet nie może uwierzyć w dile x10 Btw 6 gier jusz na inwestycje kupione po średnio 16,15zł celuje w nawet 400szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach