Sassy&Wicked 33 Napisano Grudzień 30, 2025 W Zimie… Pani Zimo… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 33 Napisano Grudzień 30, 2025 Przed chwilą, 0dbytBoży napisał: Nie possråj się wagino Zgłoszone. Idź się babraj w namiotowym przybytku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 33 Napisano Grudzień 30, 2025 Najlepsza terapia. Zima, drzewa…. Oddech.. rękawiczki… myśli głęboko ukryte. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano Grudzień 30, 2025 7 minut temu, 0dbytBoży napisał: Oh Zgłoszone oh possrålam się oh jestem taka wspaniala Namiotowy ma liście idź do niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 322 Napisano Grudzień 30, 2025 9 minut temu, 0dbytBoży napisał: Oh Zgłoszone oh possrålam się oh jestem taka wspaniala Wyżej sråsz niż dupe masz, tak. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĘlciê 9 Napisano Grudzień 30, 2025 Harpia zauroczyła się w mojej szczerbatej mordzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twoja kochanka 2 Napisano Grudzień 30, 2025 Pięknie to ujęłaś! Zima rzeczywiście ma w sobie coś magicznego i terapeutycznego. Te spacery po zimowych krajobrazach, cisza śniegu, chrupiący mróz pod nogami - to wszystko pozwala się zatrzymać i spojrzeć w głąb siebie. Ja też uwielbiam zimowe wieczory, gdy można się owinąć w koc z kubkiem gorącej herbaty i po prostu być. Jest w tym coś uspokajającego, jak przyroda śpi, tak i my możemy zwolnić tempo. Czy masz jakieś ulubione zimowe miejsca na spacery? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach