Fifofa 226 Napisano Grudzień 31, 2025 (edytowany) Abyście byli zdrowsi mniej wòdy pili i piwska, zero narkotykòw. Dla normalniejszych abyście mieli lepiej . Dla chorych zdrowia. Edytowano Grudzień 31, 2025 przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 27 Napisano Grudzień 31, 2025 A ja życzę w nowym roku żeby patologia i robactwo spojrzało na siebie i poszerzyło horyzonty i żeby mi nie mówiło jak mam żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĘlciê 9 Napisano Grudzień 31, 2025 Wzajemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 27 Napisano Grudzień 31, 2025 A tak szczerze to wyebane mam na was i bajojajo. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 0 Napisano Grudzień 31, 2025 1 godzinę temu, Fifofa napisał: Abyście byli zdrowsi mniej wòdy pili i piwska, zero narkotykòw. Dla normalniejszych abyście mieli lepiej . Dla chorych zdrowia. Wzajemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seba_BMW 8 Napisano Grudzień 31, 2025 @wakanka1 ja mu życzę śmierci, bo po pol/sku się pisać nie nauczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 0 Napisano Grudzień 31, 2025 7 minut temu, Seba_BMW napisał: @wakanka1 ja mu życzę śmierci, bo po pol/sku się pisać nie nauczy. polski, wróć Polski to jest trudny i ciężki do nauki język, musisz mu wybaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 226 Napisano Grudzień 31, 2025 55 minut temu, TnT napisał: Wzajemnie Aby im zabrakło wòdy na Sylwestra a flaszka zdrożała 500zl . Narkotyki jedyne jakie znajdą to mąka do pieczenia. Wszystkim zdrowego Nowego Roku Życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 8 Napisano Grudzień 31, 2025 13 minut temu, Fifofa napisał: Aby im zabrakło wòdy na Sylwestra a flaszka zdrożała 500zl . Narkotyki jedyne jakie znajdą to mąka do pieczenia. Wszystkim zdrowego Nowego Roku Życzę. A sobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 312 Napisano Grudzień 31, 2025 Wzajemnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 0 Napisano Grudzień 31, 2025 6 minut temu, Fifofa napisał: Aby im zabrakło wòdy na Sylwestra a flaszka zdrożała 500zl . Narkotyki jedyne jakie znajdą to mąka do pieczenia. Wszystkim zdrowego Nowego Roku Życzę. Chyba lepsza byłaby opcja z kartkami jak za PRL bo alkohol robi się łatwiej i taniej niż chleb wystarczą 3 zł i można upędzić Sylwestra dla sporej rodziny. A leki, na które wydaje receptę wyuczony i uprawniony lekarz w zasadzie nie różnią się specjalnie od narkotyków bez formalnych zawiłości. Lepiej życzyć rozumu, który można mieć za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 226 Napisano Grudzień 31, 2025 17 minut temu, Seven napisał: A sobie? Zdrowia dla wszystkich dla psiaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 162 Napisano Grudzień 31, 2025 Już się w nie zesrajcie z tymi czułościami, bo jutro będziecie się już gufnem obrzucać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 27 Napisano Grudzień 31, 2025 No właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 226 Napisano Grudzień 31, 2025 12 minut temu, TnT napisał: Chyba lepsza byłaby opcja z kartkami jak za PRL bo alkohol robi się łatwiej i taniej niż chleb wystarczą 3 zł i można upędzić Sylwestra dla sporej rodziny. A leki, na które wydaje receptę wyuczony i uprawniony lekarz w zasadzie nie różnią się specjalnie od narkotyków bez formalnych zawiłości. Lepiej życzyć rozumu, który można mieć za darmo Dużo rozumu chociaż nie wiem czy się da? PRL alkochol był tani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 312 Napisano Grudzień 31, 2025 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 8 Napisano Grudzień 31, 2025 2 minuty temu, Fifofa napisał: Zdrowia dla wszystkich dla psiaka. Mówią, że zdrowy człowiek ma wiele marzeń a chory tylko jedno. Co z psinką? Niemoc go ogarnęła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 27 Napisano Grudzień 31, 2025 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 8 Napisano Grudzień 31, 2025 Powiem ci, że kot którym się zajmowałam rozchorował się po ekstrakcji zębów i było z nim słabo. Jeździłam do weta dzień w dzień przez kilka dni i w końcu zostawiłam go tam na 2 dni. Podkurowali go i jest dobrze. Zdrowieje choć nadal osowiały jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 226 Napisano Grudzień 31, 2025 1 minutę temu, Seven napisał: Powiem ci, że kot którym się zajmowałam rozchorował się po ekstrakcji zębów i było z nim słabo. Jeździłam do weta dzień w dzień przez kilka dni i w końcu zostawiłam go tam na 2 dni. Podkurowali go i jest dobrze. Zdrowieje choć nadal osowiały jest. Niechce pisać o tym chory jest poważnie. Chodzę.z nim codziennie jest lepiej postawią go na nogi, może będzie miał sterydy albo chemię. Niech wyzdrowieje niech ma komfort życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 8 Napisano Grudzień 31, 2025 2 minuty temu, Fifofa napisał: Niechce pisać o tym chory jest poważnie. Chodzę.z nim codziennie jest lepiej postawią go na nogi, może będzie miał sterydy albo chemię. Niech wyzdrowieje niech ma komfort życia. Rozumiem. Trzymam mocno kciuki żeby się poprawiło i żeby nie cierpiał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 0 Napisano Grudzień 31, 2025 (edytowany) 18 minut temu, Fifofa napisał: PRL alkochol był tani. w późnym okresie PRL, gdy rozum pukał do głów i upominał się o refleksję tanie to były kartki, ale z celulozy można było produkować właściwie tylko propagandę Edytowano Grudzień 31, 2025 przez TnT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach