Wacek Sratuszczak 1 Napisano Grudzień 31, 2025 2 minuty temu, 0dbytBoży napisał: 10 lat temu to było na sylwestrze wtedy krzywdziłaś Anioła na kowbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 30 Napisano Grudzień 31, 2025 Przed chwilą, Wacek Sratuszczak napisał: wtedy krzywdziłaś Anioła na kowbo Tak jak ty krzywdzisz Filipa Bożego teraz. I zapłacisz za to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaiser-Wilhelm-Inseln 5 Napisano Grudzień 31, 2025 (edytowany) I co zły 'grubas' wam blokuje deebile? Edytowano Grudzień 31, 2025 przez Kaiser-Wilhelm-Inseln Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 163 Napisano Grudzień 31, 2025 10 lat temu koledzy przyprowadzili mnie osikanego do domu, ale to były zwłoki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaiser-Wilhelm-Inseln 5 Napisano Grudzień 31, 2025 2 minuty temu, Wacek Sratuszczak napisał: wtedy krzywdziłaś Anioła na kowbo Czy chodzi o końfetke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 30 Napisano Grudzień 31, 2025 Przed chwilą, Kaiser-Wilhelm-Inseln napisał: Czy chodzi o końfetke? Szczekette kleszczette Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 163 Napisano Grudzień 31, 2025 Przed chwilą, 0dbytBoży napisał: Szczekette kleszczette Może zrób striptiz, albo coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 30 Napisano Grudzień 31, 2025 Przed chwilą, Zero cukru napisał: Może zrób striptiz, albo coś Zły adres. Iskra może noworocznie wiatraki pokręci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki vibe 12 Napisano Grudzień 31, 2025 3 minuty temu, Kaiser-Wilhelm-Inseln napisał: I co zły 'grubas' wam blokuje deebile? a ty myślisz deebilu spasiony, że nikt nie widzi że "darkera" i inne z tym av to twoje konta, spaślaku? nikt więcej tu nie ma takiej obsesji na punkcie upośli klaudii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 451 Napisano Grudzień 31, 2025 (edytowany) 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Może zrób striptiz, albo coś Przecież już był w czerwonym prześwitującym wdzianku wrzucała fotkę Edytowano Grudzień 31, 2025 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 163 Napisano Grudzień 31, 2025 Przed chwilą, 0dbytBoży napisał: Zły adres. Iskra może noworocznie wiatraki pokręci Bardziej śmigło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 30 Napisano Grudzień 31, 2025 Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Przecież już był w czerwonym prześwitującym szlafroku wrzucała fotkę Skoncz te kalumnie durniu i sam pokaż fjyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 163 Napisano Grudzień 31, 2025 Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Przecież już był w czerwonym prześwitującym wdzianku wrzucała fotkę Serio? Lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 451 Napisano Grudzień 31, 2025 (edytowany) 1 minutę temu, 0dbytBoży napisał: Skoncz te kalumnie durniu i sam pokaż fjyta Tak szybko ? jeszcze nie ma północy Patrycja I wyrażaj się, bo ja nie pravik do niego się zgłoś po takie foty. Edytowano Grudzień 31, 2025 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaiser-Wilhelm-Inseln 5 Napisano Grudzień 31, 2025 2 minuty temu, tworki vibe napisał: a ty myślisz deebilu spasiony, że nikt nie widzi że "darkera" i inne z tym av to twoje konta, spaślaku? nikt więcej tu nie ma takiej obsesji na punkcie upośli klaudii A co za problem wstawić pyzę w awatar? Nawet wieczorna dziś wstawiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 30 Napisano Grudzień 31, 2025 Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Tak szybko ? jeszcze nie ma północy Patrycja Dobra nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 163 Napisano Grudzień 31, 2025 Ciekawe, czy gina straciła już łączność z bazą umc umc haaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 451 Napisano Grudzień 31, 2025 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Serio? Lol Leżak podziwiał, ale Boni twierdzi, że gadam głupoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 163 Napisano Grudzień 31, 2025 Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Leżak podziwiał, ale Boni twierdzi, że gadam głupoty To pewnie ma dowody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 451 Napisano Grudzień 31, 2025 Przed chwilą, 0dbytBoży napisał: Dobra nara. Nara i nie bądż wulgarna jak Szlora jakaś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaiser-Wilhelm-Inseln 5 Napisano Grudzień 31, 2025 Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ciekawe, czy gina straciła już łączność z bazą umc umc haaaaa Tak już wiadro denaturatu wciągnęła jednym łykiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki vibe 12 Napisano Grudzień 31, 2025 Przed chwilą, Kaiser-Wilhelm-Inseln napisał: A co za problem wstawić pyzę w awatar? Nawet wieczorna dziś wstawiła Taaa na pewno to ona chodziła dziś cały dzień za klaudiuszem wyzywając ją z capslooka Gruby tchórz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 451 Napisano Grudzień 31, 2025 Przed chwilą, Zero cukru napisał: To pewnie ma dowody Nie wiem, to już było jakiś czas temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 30 Napisano Grudzień 31, 2025 Przed chwilą, tworki vibe napisał: Taaa na pewno to ona chodziła dziś cały dzień za klaudiuszem wyzywając ją z capslooka Gruby tchórz To makaron. Przyznał się na priw 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaiser-Wilhelm-Inseln 5 Napisano Grudzień 31, 2025 Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nara i nie bądż wulgarna jak Szlora jakaś Uuuuuuu ostro :0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 30 Napisano Grudzień 31, 2025 To jest właśnie wyższa klasa i kultura w wykonaniu lepszych ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 163 Napisano Grudzień 31, 2025 Jeszcze godzina tej kupy i oby o północy nastała jasność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaiser-Wilhelm-Inseln 5 Napisano Grudzień 31, 2025 1 minutę temu, tworki vibe napisał: Taaa na pewno to ona chodziła dziś cały dzień za klaudiuszem wyzywając ją z capslooka Gruby tchórz Piszesz typie konto darkera o ile się orientuję to to konto głównie blokuje tematy także moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 451 Napisano Grudzień 31, 2025 (edytowany) 3 minuty temu, 0dbytBoży napisał: To makaron. Przyznał się na priw Ja z Klaudią mam tyle wspólnego co Ty z Magdą Salową Moona zapytaj lepiej a nie mi teksty walisz w odwecie. Edytowano Grudzień 31, 2025 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 30 Napisano Grudzień 31, 2025 Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Ja z Klaudią mam tyle wspólnego co Ty z Magdą Salową Mnie twoje wspólnoty nie interesują i mam je w dupje. Idz graj w remizie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach