SzlafrokSzlory 70 Napisano poniedziałek o 17:09 ️️️️️️️️️️️️ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 70 Napisano poniedziałek o 17:20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 5 Napisano poniedziałek o 20:13 Fajny humorek...🥲 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano poniedziałek o 20:59 3 godziny temu, SzlafrokSzlory napisał: ️️️️️️️️️️️️ To jakos szyfr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 18 Napisano poniedziałek o 21:06 6 minut temu, Onaaaa napisał: To jakos szyfr - Baran (Aries), - Byk (Taurus), - Bliźnięta (Gemini), - Rak (Cancer), - Lew (Leo), - Panna (Virgo), - Waga (Libra), - Skorpion (Scorpio), - Strzelec (Sagittarius), - Koziorożec (Capricorn), - Wodnik (Aquarius), - Ryby (Pisces). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano poniedziałek o 21:08 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: - Baran (Aries), - Byk (Taurus), - Bliźnięta (Gemini), - Rak (Cancer), - Lew (Leo), - Panna (Virgo), - Waga (Libra), - Skorpion (Scorpio), - Strzelec (Sagittarius), - Koziorożec (Capricorn), - Wodnik (Aquarius), - Ryby (Pisces). Który najfajniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 18 Napisano poniedziałek o 21:11 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Który najfajniejszy mój 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano poniedziałek o 21:12 Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mój To i tak jak u mnie: mój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano poniedziałek o 21:13 (edytowany) 1 minutę temu, Black Hawk Down napisał: Oczywiście, że Aquarius. 🩵 Seven pisała że ryby za bardzo są romantyczne. Sory ty wodnik pomyłka. Edytowano poniedziałek o 21:14 przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 18 Napisano poniedziałek o 21:15 2 minuty temu, Black Hawk Down napisał: Oczywiście, że Aquarius. 🩵 This is the dawning of the Age of Aquarius Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 18 Napisano poniedziałek o 21:15 2 minuty temu, Onaaaa napisał: To i tak jak u mnie: mój o to mamy ten sam znak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano poniedziałek o 21:21 Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: o to mamy ten sam znak Na to wygląda a saron jest lwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 868 Napisano poniedziałek o 21:25 16 minut temu, Onaaaa napisał: Który najfajniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 468 Napisano poniedziałek o 21:29 15 minut temu, Onaaaa napisał: Seven pisała że ryby za bardzo są romantyczne. Sory ty wodnik pomyłka. Nie wszystkie ryby takie są bez przesady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano poniedziałek o 21:29 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Widnik jak nie umie pływać to sie utopi. Lepszy lew bo zaatakuję jak trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano poniedziałek o 21:30 Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie wszystkie ryby takie są bez przesady A no tak ty ryba i wszystko jasne sie robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 468 Napisano poniedziałek o 21:32 (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A no tak ty ryba i wszystko jasne sie robi No tak ale zauważyłaś żebym był bardzo romantyczny ? bo ja nie Edytowano poniedziałek o 21:33 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 18 Napisano poniedziałek o 21:34 12 minut temu, Onaaaa napisał: Na to wygląda a saron jest lwem a według chińskich znaków szczurem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 868 Napisano poniedziałek o 21:34 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Widnik jak nie umie pływać to sie utopi. Lepszy lew bo zaatakuję jak trzeba Wodnik to znak powietrza. Znaki wodne to Ryby, Skorpion i Rak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano poniedziałek o 21:35 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: No tak ale zauważyłaś żebym był bardzo romantyczny ? Poproszę inny zestaw pytań 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano poniedziałek o 21:36 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a według chińskich znaków szczurem Ciekawe Dalia jaki by miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano poniedziałek o 21:37 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wodnik to znak powietrza. Znaki wodne to Ryby, Skorpion i Rak. A oprócz wodnika jakie są fajne znaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 18 Napisano poniedziałek o 21:38 1 minutę temu, Caryca z kawusią napisał: Rocznik 84? nie, Saron jest znacznie młodszy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 18 Napisano poniedziałek o 21:38 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ciekawe Dalia jaki by miała a to można sobie z grubsza zaplanować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 239 Napisano poniedziałek o 21:39 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A oprócz wodnika jakie są fajne znaki? Mój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano poniedziałek o 21:39 (edytowany) Przed chwilą, Fifofa napisał: Mój Czyli masz taki jak mój i WychodzeNaChwile to najlepszy znak Edytowano poniedziałek o 21:40 przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano poniedziałek o 21:40 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie, Saron jest znacznie młodszy On ma 2 miesiące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 239 Napisano poniedziałek o 21:40 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czyli masz taki jak mój i WychodzeNaChwile to najlepszy znak Waga jestem z Lwicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 468 Napisano poniedziałek o 21:42 6 minut temu, Onaaaa napisał: Poproszę inny zestaw pytań Osz Ty wydałaś mnie i to publicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twoja kochanka 2 Napisano poniedziałek o 21:42 Haha, świetny mem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach