WzorowaPaniDomu 20 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: "upośledzony" "ryj". Sajonara bez odbioru fałszywa krowo Dobra, nie rób scen, bo nikt nie kupuje twojego krwawiącego serduszka i dumy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 20 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: To był chyba chio czips Nie e. Te chio to były zwykłe czipsy bez smaku w porównaniu do laysów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ordo lupis 12 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, ***** moona i salowa napisał: fuj ohydne jak to mozna zjesc Jak w ogóle można żreć takie gów.no jak chipsy, od tego zacznijmy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 12 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, WzorowaPaniDomu napisał: A jak się nazywały takie chrupki koło ze szprychami? bylo tez takie cos do zrobienia samodzielnie jak popcorn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano 9 godzin temu Zapomnialam ze kafeteria brzydzi się wszystkiego xD pardą gorsze guwna śmierdzące wpjerdalacie jakieś rybne skunksy paszoł won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 12 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Ordo lupis napisał: Jak w ogóle można żreć takie gów.no jak chipsy, od tego zacznijmy. mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, WzorowaPaniDomu napisał: Dobra, nie rób scen, bo nikt nie kupuje twojego krwawiącego serduszka i dumy XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 89 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, SzlafrokSzlory napisał: Kiedyś hierarcha zaczynała się na dėbil a kończyła na idiocie a teraz uposledzony to wyzwisko. Jesteś zbyt wrażliwa na świat kafe od pieprza sie tego nie spodziewałam, wiec jest skreślona dla mnie. Jakies wariatki to co innego ewki srewki ale Pieprz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 12 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Zapomnialam ze kafeteria brzydzi się wszystkiego xD pardą gorsze guwna śmierdzące wpjerdalacie jakieś rybne skunksy paszoł won ryby sa pyszne tylko nie jakies z puszki zesrobane resztki z pokladu statku rybackiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 20 Napisano 9 godzin temu No dobra, były jakieś chio sombreros, ale mi chodzi o inne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glut Out 9 Napisano 9 godzin temu Banany podczas dojrzewania wytwarzaja substancje dopaminową. Male brazowe obszary banana sa wlasnie tymi ktore zawieraja najwiecej hormonu w/w Dodatkowo produkty bogate w przeciwutleniacze tj. czerwona fasola, jagody, zurawina, karczochy, sliwki, truskawki. A wszelkie cukry i tluszcze nasycone najlepiej wywalic z diety poniewaz one(tluszcze w/w) zmniejszaja poziom hormonu szczescia, nie wspominajac juz o tym ze zatykaja tetnice i zyly co prowadzi do chorob serca. Uczucie lekkiego szczescia mozesz tez uzyskac pijac esencje z ZIELONEJ herbaty tj. 4-5 lyzeczek na 200mg. (szklanka) wrzatku i to trzyma organizm 20 minut do pol godz. A na stres to jedna zen-szen jest niezawodny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: od pieprza sie tego nie spodziewałam, wiec jest skreślona dla mnie. Jakies wariatki to co innego ewki srewki ale Pieprz? Najciemniej pod latarnia. Spodziewać się nalezy zawsze najgorszego po każdym i wtedy se zyjesz w zgodzie z każdym. Rozumiesz co ja mówię do ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WzorowaPaniDomu napisał: No dobra, były jakieś chio sombreros, ale mi chodzi o inne. To nie to właśnie ale wiem o co ci chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ordo lupis 12 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał: mozna No można, tak jak i najtańsze parówki, fast foody, czy gotowce z 20 konserwantami. Tylko po co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 12 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Glut Out napisał: Banany podczas dojrzewania wytwarzaja substancje dopaminową. Male brazowe obszary banana sa wlasnie tymi ktore zawieraja najwiecej hormonu w/w Dodatkowo produkty bogate w przeciwutleniacze tj. czerwona fasola, jagody, zurawina, karczochy, sliwki, truskawki. A wszelkie cukry i tluszcze nasycone najlepiej wywalic z diety poniewaz one(tluszcze w/w) zmniejszaja poziom hormonu szczescia, nie wspominajac juz o tym ze zatykaja tetnice i zyly co prowadzi do chorob serca. Uczucie lekkiego szczescia mozesz tez uzyskac pijac esencje z ZIELONEJ herbaty tj. 4-5 lyzeczek na 200mg. (szklanka) wrzatku i to trzyma organizm 20 minut do pol godz. A na stres to jedna zen-szen jest niezawodny. zycie starego czlowieka jest nudne i ciezkie nie ma sensu wszystkiego sobie odmawiac zeby sie na starosc meczyc dluzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Ordo lupis napisał: No można, tak jak i najtańsze parówki, fast foody, czy gotowce z 20 konserwantami. Tylko po co. Inne oblesne rzeczy nikomu niepotrzebne i robicie i żrecie i jakoś nikt nie pyta po co. Nie cierpię takich ludzi xD po gunwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 20 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: To nie to właśnie ale wiem o co ci chodzi Super chruper! Na YouTube jest tego reklama. Ale badziew zobacz koniecznie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 12 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Ordo lupis napisał: No można, tak jak i najtańsze parówki, fast foody, czy gotowce z 20 konserwantami. Tylko po co. fast foody i parowki sa niedobre a chipsy sa dobre od czasu do czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, WzorowaPaniDomu napisał: Super chruper! Na YouTube jest tego reklama. Ale badziew zobacz koniecznie! Ale to nie tw czipsy fak. Musiałabym narysować albo mi się coś uroilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano 9 godzin temu Biedna skrzywdzona raciczka ofiara hejtu, ona tylko chciała sobie nie niepokojona łazić codziennie toksycznie za ludźmi ze smrodem, w towarzystwie zaburzonych koleżaneczek, a dostała w pysk raz, drugi od jednego i drugiego i się zdziwiła Smuteczek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ordo lupis 12 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał: Inne oblesne rzeczy nikomu niepotrzebne i robicie i żrecie i jakoś nikt nie pyta po co. Nie cierpię takich ludzi xD po gunwo Nie ma to jak zarzucać komuś na ślepo hipokryzję. Mów za siebie może tylko? Obleśne rzeczy mam już dawno wywalone z diety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 89 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, SzlafrokSzlory napisał: Najciemniej pod latarnia. Spodziewać się nalezy zawsze najgorszego po każdym i wtedy se zyjesz w zgodzie z każdym. Rozumiesz co ja mówię do ciebie? Teraz się przymila jak gdyby nigdy nic. Won mi stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, Glut Out napisał: Banany podczas dojrzewania wytwarzaja substancje dopaminową. Male brazowe obszary banana sa wlasnie tymi ktore zawieraja najwiecej hormonu w/w Dodatkowo produkty bogate w przeciwutleniacze tj. czerwona fasola, jagody, zurawina, karczochy, sliwki, truskawki. A wszelkie cukry i tluszcze nasycone najlepiej wywalic z diety poniewaz one(tluszcze w/w) zmniejszaja poziom hormonu szczescia, nie wspominajac juz o tym ze zatykaja tetnice i zyly co prowadzi do chorob serca. Uczucie lekkiego szczescia mozesz tez uzyskac pijac esencje z ZIELONEJ herbaty tj. 4-5 lyzeczek na 200mg. (szklanka) wrzatku i to trzyma organizm 20 minut do pol godz. A na stres to jedna zen-szen jest niezawodny. Kto odżywia sie zdrowo przynajmniej umrze zdrowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: Teraz się przymila jak gdyby nigdy nic. Won mi stąd Ona się nie przymila. Można komuś zayebac kopa w rylo a potem z nim rozmawiać. Nie przesadzajmy. Jezus każe wybaczać tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 20 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: Teraz się przymila jak gdyby nigdy nic. Won mi stąd Ja się przymilam? Buahahahahahahahahahahaha. Chciałabyś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 89 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Ona się nie przymila. Można komuś zayebac kopa w rylo a potem z nim rozmawiać. Nie przesadzajmy. Jezus każe wybaczać tak Ja nie wierzę w takiego fałszywego jezuska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 20 Napisano 9 godzin temu Wyjadłam sól z paluszków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 183 Napisano 9 godzin temu 22 minuty temu, ***** moona i salowa napisał: fuj widze ze tylko pieprz ma smak to dla gości dla mnie za tłuste i wgl i tak prawie wszystkie zostały bo były lepsze rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 183 Napisano 9 godzin temu 17 minut temu, SzlafrokSzlory napisał: Zapomnialam ze kafeteria brzydzi się wszystkiego xD pardą gorsze guwna śmierdzące wpjerdalacie jakieś rybne skunksy paszoł won Pychota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: Ja nie wierzę w takiego fałszywego jezuska Te udawane Katoliczki są jednak najgorsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach