SzlafrokSzlory 77 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: 🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵 Cieszy cie jego chęć oddania moczu aż tak bardzo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano 10 godzin temu Galaretki kolorowe dobre opjerdolic takie okragle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 28 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: Nie wiem jak ty żyłeś zanim powstał pis. Co to było za zycie bez przyczyny prawszystkiego Jak wejdzie się na obojętnie jaki portal społecznościowy, który obsługuje krótkie filmiki, typu fejs, insta, yt, tiktok, to choćbyś weszła na zupełnie niezwiązany z polityką filmik, o jakiś kotach nawet, o czymkolwiek, to zawsze jakiś boomer w stylu Libeda wbije w sekcję komentarzy napisać coś o PiS - to jest jak nerwica natręctw, oni są tak rozhuśtani nienawiścią, że muszą po prostu i to siła wyższa już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 12 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał: Paranoja cie toczy wiesz o tym ogólnie? mozliwe ale to lepsze niz alkohol jak u ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 12 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Galaretki kolorowe dobre opjerdolic takie okragle fuj jeszcze pewnie zelki lubisz czy inne gumowe go.wno ? Edytowano 10 godzin temu przez ***** moona i salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 89 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Te udawane Katoliczki są jednak najgorsze A weź, brak słów dla falszywca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Jak wejdzie się na obojętnie jaki portal społecznościowy, który obsługuje krótkie filmiki, typu fejs, insta, yt, tiktok, to choćbyś weszła na zupełnie niezwiązany z polityką filmik, o jakiś kotach nawet, o czymkolwiek, to zawsze jakiś boomer w stylu Libeda wbije w sekcję komentarzy napisać coś o PiS - to jest jak nerwica natręctw, oni są tak rozhuśtani nienawiścią, że muszą po prostu i to siła wyższa już Oni są po prostu pjerdolnieci powiedzmy to sobie wprost. Najlepsze są posty starych bab które sråja nad majestatem Donalda. Rozpjerdala mi to mozg 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 12 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Jak wejdzie się na obojętnie jaki portal społecznościowy, który obsługuje krótkie filmiki, typu fejs, insta, yt, tiktok, to choćbyś weszła na zupełnie niezwiązany z polityką filmik, o jakiś kotach nawet, o czymkolwiek, to zawsze jakiś boomer w stylu Libeda wbije w sekcję komentarzy napisać coś o PiS - to jest jak nerwica natręctw, oni są tak rozhuśtani nienawiścią, że muszą po prostu i to siła wyższa już po prostu ludziom glupole kojarza sie z pis widza np. jak ktos trzyma psa na lancuchu to mysli ze pewnie pisior itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał: Widziałam, jak znowu niesprowokowana zaczęłaś o nim pisać, musiało cię dusić Wyjmij łapę z gaci wielkości namiotu, bo jesteś za tępa, za gruba i za stara, nie wiem, ile razy trzeba to wyjaśniać Napisała młoda, która wyrwała tu żonatego alkoholika i wiecznie ma ból tyłka i 30 lat. Ogarnij się w końcu i weź leki, bo przy twojej wadze 40 kg każda jest gruba.. Odpłyń i zajmij się mężem alkoholikiem, który nie potrafi ogarnąć logistycznie opieki dla swojej córki z pierwszego małżeństwa. A córka ma 3 babcie, masę wujków i bezrobotną wredną macochę z kompleksami. Ty mi życzyłaś śmierci, a ja ci życzę szybkiego rozwodu i powrotu do zdrowia oraz do tatusia lekarza Dziękuję za uwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facundo 7 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Jak wejdzie się na obojętnie jaki portal społecznościowy, który obsługuje krótkie filmiki, typu fejs, insta, yt, tiktok, to choćbyś weszła na zupełnie niezwiązany z polityką filmik, o jakiś kotach nawet, o czymkolwiek, to zawsze jakiś boomer w stylu Libeda wbije w sekcję komentarzy napisać coś o PiS - to jest jak nerwica natręctw, oni są tak rozhuśtani nienawiścią, że muszą po prostu i to siła wyższa już Piński zwariował z tego powodu i wielu ma z niego bekę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 107 Napisano 10 godzin temu 38 minut temu, SzlafrokSzlory napisał: Przysmak swientokrzyski Nadal można go kupić : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 28 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Laysy paprykowe są najlepsze. Ale w małej ilości. A z chrupek, to te czitosy spiralki takie serowe też spoko IMO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 89 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: Cieszy cie jego chęć oddania moczu aż tak bardzo xD Tak cieszą mnie fetysze trójmiejskich elit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Nadal można go kupić : ) A co to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: A weź, brak słów dla falszywca Ruda z nocnikiem już się odpaliła. Za chwilę wezwie pijanego Gapę i zablokują temat. Dramat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 12 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Napisała młoda, która wyrwała tu żonatego alkoholika i wiecznie ma ból tyłka i 30 lat. Ogarnij się w końcu i weź leki, bo przy twojej wadze 40 kg każda jest gruba.. Odpłyń i zajmij się mężem alkoholikiem, który nie potrafi ogarnąć logistycznie opieki dla swojej córki z pierwszego małżeństwa. A córka ma 3 babcie, masę wujków i bezrobotną wredną macochę z kompleksami. Ty mi życzyłaś śmierci, a ja ci życzę szybkiego rozwodu i powrotu do zdrowia oraz do tatusia lekarza Dziękuję za uwagę zgloszone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 89 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ruda z nocnikiem już się odpaliła. Za chwilę wezwie pijanego Gapę i zablokują temat. Dramat On już kończy drina z pewnoscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, ***** moona i salowa napisał: fuj jeszcze pewnie zelki lubisz czy inne gumowe go.wno ? No właśnie piszę. Wiem że powinnam się wstydzić wszystkiego przed tako znamienito publicznoscio na poziomie no ale cóż. Kompleksów już dawno się pozbyłam i współczuję tobie że nadal zyjesz z poczuciem niższości który musisz mi wytykać w żelkach które jutro prawdopodobnie pozyskam i spożyje z uśmiechem wpjerdalajac kilogram cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, +RC+ napisał: A z chrupek, to te czitosy spiralki takie serowe też spoko IMO. Nie jem takich rzeczy. Wolę plastry mozzarelli z plastrami pomidorów i świeżą bazylią. Albo kawałek tortilli smarujesz śmietanowym serkiem, na to plastry salami (uwielbiam) poszarpana sałata lodowa (kocham) zwijasz w rulon i kroisz w poprzek. Pycha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 20 Napisano 10 godzin temu 18 minut temu, 250GodzinTak napisał: Te udawane Katoliczki są jednak najgorsze Mówisz o sobie? Bo ponoć na pasterce byłaś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 107 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A co to jest? Po otwarciu opakowania przypomina trochę suchy makaron w kształcie okienek (?) smaży się go na głębokim tłuszczu, oleju... szybko pęcznieje i jest chrupki (odrobinę jak prażynki... nie wiem do czego jeszcze można byłoby porownac) taka tłusta przekąska : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: On już kończy drina z pewnoscia Przy telewizorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano 10 godzin temu Toć wam pisałam ostatnio że smażę takie coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Napisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 89 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Przy telewizorze A córcia wdycha opary alkoholowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 12 Napisano 10 godzin temu nudno tu jednak wiec biore sie za robote 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facundo 7 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: No właśnie piszę. Wiem że powinnam się wstydzić wszystkiego przed tako znamienito publicznoscio na poziomie no ale cóż. Kompleksów już dawno się pozbyłam i współczuję tobie że nadal zyjesz z poczuciem niższości który musisz mi wytykać w żelkach które jutro prawdopodobnie pozyskam i spożyje z uśmiechem wpjerdalajac kilogram cukru To bedziesz niedługo juz nie tylko gruba stara i brzydka ale i bezzębna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 107 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał: Toć wam pisałam ostatnio że smażę takie coś Jakiś czas temu też jadłam... smaki dzieciństwa .) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, yeya napisał: Po otwarciu opakowania przypomina trochę suchy makaron w kształcie okienek (?) smaży się go na głębokim tłuszczu, oleju... szybko pęcznieje i jest chrupki (odrobinę jak prażynki... nie wiem do czego jeszcze można byłoby porownac) taka tłusta przekąska : ) Kratownica mówiłam kiedyś na to. Ciekawe czy to jeszcz w sklepach jest. Zwykle dawałam to na miskę z ręcznikiem papierowym i odsączałam. Później był poprcon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Facundo napisał: To bedziesz niedługo juz nie tylko gruba stara i brzydka ale i bezzębna Dobrze ze wy tu jesteście piekni mlodzi i powabni. To dla mnie najważniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach