250GodzinTak 878 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: A córcia wdycha opary alkoholowe Zaraz macosze nada, tak jak ona nadaje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 107 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kratownica mówiłam kiedyś na to. Ciekawe czy to jeszcz w sklepach jest. Zwykle dawałam to na miskę z ręcznikiem papierowym i odsączałam. Później był poprcon Jest ale nie wiem czy wszędzie można go kupić... w sklepach Społem raczej tak : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: On już kończy drina z pewnoscia Za każdym razem, gdy będziesz próbowała odreagowywać na innych, niemających twoich problemów, -ujową firmę, -ujowy pseudo-zwiazek, życie zmierzające donikąd i to, że żadne z dzieci nie zdoła zostać drugą Igą Świątek, żeby zrekompensować zakompleksionej mamuśce niespełnione ambicje, będziesz dostawała w pysk adekwatnie, więc skończ gorzkie żale Edytowano 9 godzin temu przez baba jędza wezwać księdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Tak cieszą mnie fetysze trójmiejskich elit "Mój mąż jest z zawodu dyrektorem" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Za każdym razem, gdy będziesz próbowała odreagowywać na innych, niemających twoich problemów, -ujową firmę, -ujowy pseudo-zwiazek, życie zmierzające do nikąd i to, że żadne z dzieci nie zdoła zostać drugą Igą Świątek, żeby zrekompensować zakompleksionej mamuśce niespełnione ambicje, będziesz dostawała w pysk adekwatnie, więc skończ gorzkie żale Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał: Za każdym razem, gdy będziesz próbowała odreagowywać na innych, niemających twoich problemów, -ujową firmę, -ujowy pseudo-zwiazek, życie zmierzające do nikąd i to, że żadne z dzieci nie zdoła zostać drugą Igą Świątek, żeby zrekompensować zakompleksionej mamuśce niespełnione ambicje, będziesz dostawała w pysk adekwatnie, więc skończ gorzkie żale Nie no jak jom stać na tenisa x2 to jakieś hajsy musi miec z tej firmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 89 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Za każdym razem, gdy będziesz próbowała odreagowywać na innych, niemających twoich problemów, -ujową firmę, -ujowy pseudo-zwiazek, życie zmierzające do nikąd i to, że żadne z dzieci nie zdoła zostać drugą Igą Świątek, żeby zrekompensować zakompleksionej mamuśce niespełnione ambicje, będziesz dostawała w pysk adekwatnie, więc skończ gorzkie żale ... powiedziała bezrobotna utrzymanka swojego bida-męża 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano 9 godzin temu Bosz o mężów się kloco xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: Nie no jak jom stać na tenisa x2 to jakieś hajsy musi miec z tej firmy A to nie wiesz? Dzieci były wbrew woli zmuszane do tenisa, bo był darmowy Plus liczyła, że któreś z latorośli wykaże talent, ale chyba są już w tym wieku, że wiadomo, że nie wyleczą matki z kompleksów tą drogą Edytowano 9 godzin temu przez baba jędza wezwać księdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: ... powiedziała bezrobotna utrzymanka swojego bida-męża Brokuł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał: A to nie wiesz? Dzieci były wbrew woli zmuszane do tenisa, bo był darmowy Plus liczyła, że której z latorośli wykaże talent, ale chyba są już w tym wieku, że wiadomo, że nie wyleczą matki z kompleksów tą drogą Nie wiem. Jak za darmo to się bierze tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, yeya napisał: Jest ale nie wiem czy wszędzie można go kupić... w sklepach Społem raczej tak : ) Na Allegro też może być, bo tam wszystko jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 89 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał: Brokuł Rozumiem, że tę partię oddajesz walkowerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano 9 godzin temu Znajoma opowiadała jak zrobiła awanturę chłopu fest bo polajkowal jakieś występy na insta xD i ja się zastanawiam czy to normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 107 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Na Allegro też może być, bo tam wszystko jest Przez internet na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, yeya napisał: Po otwarciu opakowania przypomina trochę suchy makaron w kształcie okienek (?) smaży się go na głębokim tłuszczu, oleju... szybko pęcznieje i jest chrupki (odrobinę jak prażynki... nie wiem do czego jeszcze można byłoby porownac) taka tłusta przekąska : ) Nigdy nie jadłam i nie widziałam takiego czegoś. Prażynki u nas są ale tego nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facundo 7 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał: Znajoma opowiadała jak zrobiła awanturę chłopu fest bo polajkowal jakieś występy na insta xD i ja się zastanawiam czy to normalne Musi byc zakompleksiona a pewnie brzydka i gruba skoro zazdrości że chłop sobie fajne laseczki ogląda w necie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nigdy nie jadłam i nie widziałam takiego czegoś. Prażynki u nas są ale tego nie ma. W czerwonym opakowaniu to było i widoczne kratki. Weki tego nie robiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: Rozumiem, że tę partię oddajesz walkowerem Nie jest moim celem przewalać się z tobą godzinami. Ja mam świadomość, że przy moim mężu realnie klękałałabyś do miecza Odnoszę się do konkretnych sytuacji. Wznieciłaś jakieś pełne hipokryzji żale do Pieprz (podczas gdy ty jesteś jedyną prowodyrką zaistniałych okoliczności), więc zostałaś znowu wyjaśniona. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A swastyka 0 Napisano 9 godzin temu ja nie wiem co trzeba miec w glowie zeby dac sie nakryc na robieniu laski gachowi wlasnej matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 89 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, SzlafrokSzlory napisał: Znajoma opowiadała jak zrobiła awanturę chłopu fest bo polajkowal jakieś występy na insta xD i ja się zastanawiam czy to normalne a fantazjowanie o "szczaniu" na inne kobiety niż żona to normalne ? ja sie zastanawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 107 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nigdy nie jadłam i nie widziałam takiego czegoś. Prażynki u nas są ale tego nie ma. Wpiszesz w wyszukiwarkę i od razu wyskoczy : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: W czerwonym opakowaniu to było i widoczne kratki. Weki tego nie robiłam Ale dawno czy jeszcze kilka lat temu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: a fantazjowanie o "szczaniu" na inne kobiety niż żona to normalne ? ja sie zastanawiam Albo pisał, że Widmo ma mu zrobić loda Co tu jeszcze wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 433 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nigdy nie jadłam i nie widziałam takiego czegoś. Prażynki u nas są ale tego nie ma. Jest. Pewno na to wiele razy patrzyłaś i nie wiedziałaś, że to przysmak świętokrzyski. Wklejam link i drugi raz nie wchodzi. U mnie w małym osiedlowym sklepie leży obok popcornu, krakersów, paluszków. Snack do smażenia. Wystarczy dobrze rozgrzać olej, wrzucać "kratki" i szybko wyjmować. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale dawno czy jeszcze kilka lat temu? Ponad 20 lat temu na starych śmieciach Yes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 738 Napisano 9 godzin temu 24 minuty temu, +RC+ napisał: Jak wejdzie się na obojętnie jaki portal społecznościowy, który obsługuje krótkie filmiki, typu fejs, insta, yt, tiktok, to choćbyś weszła na zupełnie niezwiązany z polityką filmik, o jakiś kotach nawet, o czymkolwiek, to zawsze jakiś boomer w stylu Libeda wbije w sekcję komentarzy napisać coś o PiS - to jest jak nerwica natręctw, oni są tak rozhuśtani nienawiścią, że muszą po prostu i to siła wyższa już Ty chyba fejsbuka nie używasz i nie widzialeś setek komentarzy Grażyn i Januszy ze skrzydłami husarii w profilowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 20 Napisano 9 godzin temu 16 minut temu, 250GodzinTak napisał: Później był poprcon Popraw te błędy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: a fantazjowanie o "szczaniu" na inne kobiety niż żona to normalne ? ja sie zastanawiam Nie wiem nie pozyskałam męża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Wpiszesz w wyszukiwarkę i od razu wyskoczy : ) Widzę i nigdy nie widzialam tego w sklepie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach