Margo. 94 Napisano 11 Luty 56 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: wolę nieco inną wersję Ciekawe wykonanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 567 Napisano 12 Luty ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 567 Napisano 12 Luty . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 285 Napisano 12 Luty Szkoda wczoraj przegapiłem świeże a że nie mam yt premium więc wkleję tutaj niech gra z przeglądarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 285 Napisano 12 Luty (edytowany) Jednak nie chce grać w przeglądarce w tle inna karta co innego otwarte Macie jakiś sposób słuchać muzyki z yt oprócz premium zminimalizować niech sobie gra? Edytowano 12 Luty przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seven Napisano 12 Luty 11 godzin temu, Fifofa napisał: Jednak nie chce grać w przeglądarce w tle inna karta co innego otwarte Macie jakiś sposób słuchać muzyki z yt oprócz premium zminimalizować niech sobie gra? Ustaw sobie w telefonie i będzie ci grało jak zminimalizujesz yt, a nawet gdy telefon zablokujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 285 Napisano 12 Luty Znalazłem rozwiązanie trzeba pobrać apke Ymusic sklepu Google i tam wyszukać i zminimalizować i gra. A przeglądarce pisać a muzyczka gra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 285 Napisano 12 Luty Przed chwilą, Seven napisał: Ustaw sobie w telefonie i będzie ci grało jak zminimalizujesz yt, a nawet gdy telefon zablokujesz. Właśnie się nie da, bo yt blokuje taką opcję sama sprawdź sobie. Taka możliwość jest jak ma się youtube premium i wszystkie przeglądarki wyłączają muzykę z yt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seven Napisano 12 Luty 10 godzin temu, Fifofa napisał: Właśnie się nie da, bo yt blokuje taką opcję sama sprawdź sobie. Taka możliwość jest jak ma się youtube premium i wszystkie przeglądarki wyłączają muzykę z yt Mówię ci bo tak mam a nie, że wymyśliłam i kombinuję. Bez premium również działa. Czytaj o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 285 Napisano 12 Luty Ja nie chce płacić premium a chce mieć taką możliwość. Czat gpt mi napisał Tak — są aplikacje i sposoby na Androida, które pozwalają słuchać YouTube w tle bez posiadania YouTube Premium, ale większość z nich to metody nieoficjalne i Google od jakiegoś czasu blokuje część z nich (np. odtwarzanie w tle przez przeglądarki przestaje działać dla zwykłych użytkowników) — oficjalnie funkcja ta została ograniczona do kont z Premium. � Android Central Najbardziej znane opcje (wolne, lecz nieoficjalne) NewPipe Alternatywna aplikacja open-source dla YouTube. Działa jak klient YouTube (wbudowane wyszukiwanie). Pozwala odtwarzać tylko audio w tle lub w trybie „Picture-in-Picture (PiP)”. Nie jest w Google Play — pobiera się ją z repozytorium F-Droid albo oficjalnej strony projektu. � BounceGeek + 1 Plusy: Darmowa i lekka. Można słuchać w tle lub z wyłączonym ekranem. Często blokuje reklamy.Minusy: Nieoficjalna aplikacja — potencjalne ryzyko bezpieczeństwa. Nie logujesz się na swoje konto Google (brak subskrypcji, playlist itp.). � BounceGeek YMusic Aplikacja pozwalająca wyszukiwać i odtwarzać audio z filmów YouTube w tle bez Premium. Oferuje też często pobieranie audio. � Talentrent W praktyce trzeba ją pobrać spoza Sklepu Play (APK z zaufanego źródła), bo nie zawsze jest w sklepie. Przeglądarki z background playback Niektóre przeglądarki (jak Brave) w przeszłości pozwalały włączyć YouTube w tle poprzez specjalne ustawienia. � Android Guías Uwaga: YouTube ostatnio zaczął blokować takie odtwarzanie audio w tle na wielu przeglądarkach, więc może już to nie działać lub działać niestabilnie. � The Verge O czym warto wiedzieć YouTube Premium nadal oferuje najpewniejszy i najstabilniejszy sposób na odtwarzanie w tle bez reklam i z możliwością pobierania — wszystko legalnie i bezpiecznie. Aplikacje takie jak NewPipe czy YMusic nie są oficjalnymi aplikacjami Google, więc mogą być mniej stabilne, mogą zniknąć lub przestać działać po aktualizacjach YouTube. � Android Guías Podsumowanie — najlepsze opcje: Metoda Gra w tle? Ad-free? Legalność YouTube Premium NewPipe (F-Droid) częstoNieoficjalna YMusic (APK) zależneNieoficjalna Przeglądarki (Brave/Edge) może działać częściowo blokowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seven Napisano 12 Luty Swoją drogą wczorajszy film zaczął się wstrząsająco. Dobrze zrobiony a i muzyka niezła w tle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seven Napisano 12 Luty Się nie sugeruj czatem tylko po próbach, błędach dojdziesz sam. Czat ma to do siebie, że ci poda datę śmierci, więc jest mało wiarygodny. Nie rozumiesz co do ciebie mówię? Bez premium działa jak mówiłam wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seven Napisano 12 Luty Może nada używasz Nokia 3310 i dlatego ci się kićka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 285 Napisano 12 Luty 3 minuty temu, Seven napisał: Mówię ci bo tak mam a nie, że wymyśliłam i kombinuję. Bez premium również działa. Czytaj o tym. Z peceta korzystasz ja z telefonu gra yt i tu pisze. Przed chwilą ktoś do mnie dzwonił i wyciszylo samo jak skonczylem rozmowę samo się włączylo. Korzystam Ymusic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 285 Napisano 12 Luty 1 minutę temu, Seven napisał: Się nie sugeruj czatem tylko po próbach, błędach dojdziesz sam. Czat ma to do siebie, że ci poda datę śmierci, więc jest mało wiarygodny. Nie rozumiesz co do ciebie mówię? Bez premium działa jak mówiłam wyżej. Yt specjalnie blokuje taką możliwość na telefonie aby kupić premium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seven Napisano 12 Luty 10 godzin temu, Fifofa napisał: Z peceta korzystasz ja z telefonu gra yt i tu pisze. Przed chwilą ktoś do mnie dzwonił i wyciszylo samo jak skonczylem rozmowę samo się włączylo. Korzystam Ymusic Z telefonu, Piotrek. Mówię o telefonie. Rozmowa, połączenie to zupełnie inna sprawa. Wycisza ci inne dźwięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seven Napisano 12 Luty 10 godzin temu, Fifofa napisał: Yt specjalnie blokuje taką możliwość na telefonie aby kupić premium. Dlaczego mnie nie blokuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 285 Napisano 12 Luty 2 minuty temu, Seven napisał: Dlaczego mnie nie blokuje? Masz ajfona ja nie? Na Androidzie tak się robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 285 Napisano 12 Luty Mam słuchawki na uszach teraz se gra. Ta aplikacja jest zminimalizowania mam przeglądarkę na wierzchu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seven Napisano 12 Luty 10 godzin temu, Fifofa napisał: Masz ajfona ja nie? Na Androidzie tak się robi. Niepoważny jesteś. Podważysz nawet, że dwa plus dwa to 4. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seven Napisano 12 Luty 11 godzin temu, Fifofa napisał: Mam słuchawki na uszach teraz se gra. Ta aplikacja jest zminimalizowania mam przeglądarkę na wierzchu. Dziś się nie dogadamy. Cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 285 Napisano 12 Luty (edytowany) 4 minuty temu, Seven napisał: Niepoważny jesteś. Podważysz nawet, że dwa plus dwa to 4. Bo to system za taką kasę może tam się da bez niczego. Weź na telefonie włącz muzykę z youtube weź załącz inna aplikacje i zobacz czy będzie grać i jak długo. Edytowano 12 Luty przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 285 Napisano 12 Luty Ja słucham a mam 4 apki uruchomione, mogę między apkami się przełączać a yt gra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 285 Napisano 12 Luty (edytowany) Jak nie będzie reklam to będzie luksus, już słucham 27 minut i niema, czyli mam lekarstwo na reklamy bez premium i odtwarzanie w tle. Edytowano 12 Luty przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 285 Napisano 12 Luty muzyczka retro 90s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 285 Napisano 12 Luty 39 minut temu, Seven napisał: Dziś się nie dogadamy. Cześć. Lubisz taką muzykę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 285 Napisano 12 Luty To przeróbka Bushunter Dota oryginał lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seven Napisano 12 Luty 11 godzin temu, Fifofa napisał: Lubisz taką muzykę? Co prawda mam cień podejrzenia, że uważasz mnie za romantyczną istotę, która zamiast czytać kryminały o mordercach tudzież seryjnych psycholach roztkliwia się za miłostkami. Zwykle pobożne życzenia nie są do spełnienia ot tak, więc nie słucham takiej muzy. Wielce zajęta chwilowo jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach